If I could make you disapear

Att vara ensamstående är tufft - speciellt runt jul och nyår. Då ska man försöka komma överens med pappan till barnet vilka tider barnet ska åka iväg till han. Det är inte alltid lika lätt.

Barnen bor hos mig förutom varannan helg. Det har fallit sig så på grund av många anledningar och jag trivs väldigt bra med det och har fått uppfattning om att papporna också tycker det.

JAG tycker inte det är ofta jag får hjälp av dom och känner inte att dom ställer upp 100% för mig och barnen. Det är min åsikt. Den ena fadern har verkligen inte gjort detta utan prioriterat sin sport framför allt annat och det gör så jävla ont i mig när den personen kommer nu såhär i efterhand och tycker att han har varit en superpappa och ställt upp till 100%. Alla vet ju att det inte är så.

Det var verkligen längesedan jag blev upprörd och ledsen över detta men just vid denna tiden på året - runt jul och nyår -när vissa ska ha ut sina "rättigheter" blir det så påtagligt. Var är mina rättigheter undrar jag?

...och....

Är det okej att som pappa boka en resa till sälen utan att ha pratat med mig och kommit överens om hur vi ska ha barnet runt jul/nyår? Svaret jag fick av honom var "Antingen är hon hos dig eller så åker hon med mig"



Ge mig styrka.......någon?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Stå på dig!!! Jag vet hur det är, jag är också ensamstående...Kramar till dig

2010-11-10 @ 23:38:25
Postat av: Jill

Det är precis det här jag bävar för i framtiden, inte för att jag e ensamstående men för att biologiska pappan ibland ska ha sina rättigheter när det passar honom, men hans skyldigheter annars då?

Nää Maja stå på dig!!

2010-11-11 @ 11:00:09
URL: http://livetmetexx.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag antar att killen är i samma ålder som dig (ung) och då är han säkert väldigt osäker och går på hans föräldrars åsikter och tycken. Så jag säger bara 1 sak..som de andra redan har sagt; Stå på dig! Kram

2010-11-11 @ 12:55:09
Postat av: Anonym

?????????

2010-11-11 @ 13:11:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0