när jag gifter mig...

Den dagen jag gifter mig så ska fan i mig Erik Linder sjunga Tro på mitt bröllop.
Det får kosta vad det kosta vill.





fast den dagen lär väl aldrig komma.
be back/ maja


Jul, jul, strålande jul!

Julen 2009
Jag gillar julen faktiskt. Baka pepparkakor & julgodis, luciafirande, handla julklappar, julpynta, julgran, skicka julkort, ja allt som hör julen kring är ju helt underbart. Skit samma om man lever fattigt en månad, det är det värt ;) Fast fort går det, så om man ska hinna med allt får man ju liksom börja planera i Juni för att man ska få med allt, fast det hjälper ju inte, inte mig iaf, alltid något man missar eller inte hinner med. Som mina julkort tex..jag och William satt en kväll när Molly hade somnat och fixade lite fina kort men dom ligger fortfarande och väntar på att bli postade på byrån i hallen. Tur att det står "Gott nytt år" på dom också, så än är det ju inte försent. Eller så får man väl helt enkelt låtsas att dom kom bort en sväng på postkontoret.

Jag fick allt på min önskelista också så man kan säga att jag är glad, och jag tror att jag gjorde andra ganska glada också, eller jag hoppas det iallafall.

Snart ett nytt år, 2010, och jag ska se till så att det blir ett jävla kanon år! Så jag kan lägga 2009 bakom mig. För jag kan rent ut säga vilket jävla helvete jag har haft det detta året, helt sjukt, jag har aldrig varit med om något värre i hela mitt liv.

Januari: Låg på sjukhus i 14 dagar med njurbäcksinflammation + fick reda på att Molly var sjuk på första ultraljudet, var sjukskriven typ hela månaden. Får gå på tillväxtultraljud & hjärtslagskontroller x2 i veckan i Borås.

Feberuari: Inne på Östrasjukhuset i GBG och gjorde magnetröntken och vanligt ultraljud, träffade barnläkaren. Får gå på tillväxtultraljud & hjärtslagskontroller x2 i veckan i Borås. Får foglossning & ischias.

Mars: Min dåvarande pojkvän åker till Nya Zeeland i 3 veckor utan att ringa en enda gång. Får veta på ett besök i Borås att det finns 20-30 % chans att bebisen inte klarar sig i magen.

April: Fortsätter att gå på kontroller i Borås x2 i veckan. Får njurbäcksinflammation igen och får ligga inlagd i Borås i 2 dagar.

Maj: Foglossningen och ischiasen är fruktansvärd och jag blir sjukskriven 100% fram till förlossningen. Tvingades av någon att sälja min bil & säga upp min lägenhet. Flyttade till en 5a i Kinna.

Juni: Molly föddes 9 Juni & därefter bodde vi på Östrasjukhuset med henne

Juli: Låg på Östra sjukhuset hela månaden

Augusti: Blev äntligen utskrivna från Östra och fick ta med oss våran lilla dotter hem till storebror. 4 dagar efter det blev jag dumpad och fick flytta till pappa och bo på hans soffa med mina 2 barn. Bodde där och hos en kompis i 3-4 veckor innan jag får en lägenhet. Fick flytta min häst från deras gård till skene.

September: Har svårt att förstå allt som har hänt mig detta året, är deprimerad som tusan och gör allt för att dagarna ska gå fort fort fort. Får "trevliga" sms från personer. Någon kommer med skamliga förslag.

Oktober: Får ett nice brev från en advokat :/ Kämpar vidare ensam med mina 2 guldklimpar

November: Allting känns faktiskt en smula bättre. Han säger saker till mig som han aldrig borde ha sagt. Någon kommer med skamliga förslag igen.

December: Ja, här är vi nu, och idag känns det så fan mycket bättre. Efter helgens bravader och efter allt som hände då så känns det jävligt härligt. Jag tror jag dansade ut alla mina känslor om hela jävla skiten, så jag är nöjd, jag är så jävla nöjd och jag vet att 2010 kommer bli så fruktansvärt mycket bättre. 2009 har ju varit bra vissa stunder också såklart, mina barn som jag älskar så brutalt mycket, mest av allt i hela jävla världen och alla underbara människor som faktiskt finns omkring mig.



Sen är det intressant att han tror att jag tycker så jävla synd om mig själv och tydligen vill att alla andra ska tycka synd om mig också. Ärligt talat, ja, jag tycker faktiskt lite synd om mig själv, inte så värst mycket men lite kanske och det är inte därför jag skriver om det, jag skriver för att bearbeta det, det som hänt mig detta året för att jag någon gång ska kunna släppa det och kunna gå vidare i mitt liv. För det har hjälpt mig ganska långt på vägen faktiskt. För du har ju fan inte ställt upp och stöttat mig när jag har varit ledsen, inte en endaste jävla gång.







Julbilderna kommer snaaaaaaaaaart!
Ska bli skönt med ett nytt år, jag har många nyårslöften som jag ska hålla!!!
Nu ska jag gå och äta lite pepparkakor så att jag blir en snäll tjej.
Peace.

Julgodis

Nu bakas det julgodis för fullt!
Det blir bla:

♣ Knäck
♣ Snöbollar
♣ Marsipanbollar
♣ Ekollon

William & morfar ska även garnera klart pepparkakshuset också!

mums!



Bitter

Det finns så jävla mycket ilska...och jag är så jävla bitter. Hur fan kan man lämna någon i en sådan här situation? Det är så jävla egoistiskt och så jävla sjukt.
Så fruktansvärt jävla elakt
.

Här sitter jag med 2 barn & kommer ingenstans för du tvingade mig att sälja min bil, medans du lever loppan varje jävla dag. Du har varit ute och festat varje helg sen den dagen. Du kan åka var du vill, när du vill. Och du bryr dig inte ett jävla skit om barnen. Dom är bara intressanta när dom ska visas upp för släktingar & vänner. Då går det minsann bra....och på julafton. Då ska du ha henne, då är hon viktig. Där ser man. Men jag som har slitit ensam i 5 månader nu, jag har inga rättigheter eller?

Ni drar igång en jävla rättsprocess och vårdnadstvist i rätten.
Vad är det för jävla stil?

Men jag är inte förvånad över det.
Om man gör så som du gjorde i augusti, då kan man nog göra va fan som helst mot människor.



Peace.

maja gillar avatar & alla mina älsklingar <3

I fredags såg jag Avatar som har biopremiär nu.
Jag tyckte att filmen var fruktansvärt bra så jag ångrar verkligen inte att jag såg den.
Personligen tycker jag att filmen var väldigt bra för att vara "overklig", de har verkligen lyckats. Sen var filmen en aning för lång för att se på bio enligt egen åsikt. Men det är en film som jag säkerligen kommer att se igen.


           
           


Mammas lilla guldklimp, älskar dig pojken <3

          


Idag satt Molly upp för första gången alldeles själv utan stöd och allt. Ca 2 minuter eller något innan hon tippade åt sidan :) Gullunge


         



älskar er flickor <3


   



man lämnar inte sin livskamrat när det är som svårast, men det gjorde du, du har djävulen i dig.


love. maja

Lycka som in i helvete

jag får inte nog


http://www.youtube.com/watch?v=eAKh26bfkpw&feature=related


love/m.


All We Ever Do Is Say Goodbye

Just when I had you off my head
Your voice comes thrashing wildly through my quiet bed
You say you wanna try again
But I've tried everything but giving in

Why you wanna break my heart again
Why am I gonna let you try



Jag har trampat iväg nu. Det blir ingenting mer. Jag är färdig. Jag har vänt sida i boken & det blev ett nytt kapitel. ÄNTLIGEN. Det var på tiden. Det känns skönt, så fruktansvärt skönt. Jag vet att detta kapitlet kommer bli så fruktansvärt bra & jag är så enormt tacksam för det.



Maja L Eriksson






                                                        peace, love & understandig/maja.


Marabou Vinter

Marabou Vinter har smak av kardemumma, nejlika, peppar, ingefära, kanel och vanilj. Pepparkaka alltså!

Chokladälskare som jag är kan jag bara tala om att denna sitter som en smäck till lite glögg, julgodis och pepparkakor en kall & vit jul! Fruktansvärt god. Men kom ihåg att den vara finns i begränsad upplaga då det är en limited edition och tur är väl det annars hade vi nog tröttnat!



                       


love.

Betydelsefulla jävlar x2

Jag ville bara berätta för alla er som stöttar mig hur jävla mycket ni betyder för mig.
Jag kanske är dålig på att visa min uppskattning för er, men jag blir så himla glad för minsta lilla...och jag vet att jag är skitdålig på att visa det. Men jag säger det här och nu; Ni är betydelsefulla jävlar ♥

tack.


Ikväll ska jag traska bort till en av mina grannar och dricka lite glögg, det ska bli trevligt. 

                      


Dagens jävla låt jävel: XR2 - M.I.A.

puss.


WATCH ME


Nu är Smalslips tillbaka med sina färgglada klockor. En röd är på väg hem till mig som en liten julklapp. Klockorna kostar 499 kronor & finns i 9 vackra färger.



ciao

Återigen sorg...

Varför kan inte vara som i filmerna?
Varför kan inte livet vara lika lätt och underbart som i alla dessa filmer?
Allting går precis som man själv vill och så lever man lycklig i alla sina dagar...


                                                     

Ursch, jag känner mig faktiskt avundsjuk på alla lyckliga familjer där ute i världen. Mamma-pappa-barn, så ville ju jag också ha det ju...men så sitter jag här lämnad ensam med mina (dock helt fantastiskt underbara) barn.
Jag vill väl också göra alla dessa små saker som en familj gör tillsammans.
Jag fick spendera 2 månader på ett sjukhus med min f.d. killa & när vi äntligen kom hem tog det tvärt slut.
Då blev man utkastad och lämnad ensam.
Det var inte så jag ville ha det, det är ju inte därför jag skaffade en större familj med honom.
 

Jag har inte kunnat njuta av min mammaledighet så som jag hade önskat.


Jag kommer ihåg när jag skulle åka in till BB och lämna tillbaka bröstpumpen jag hade lånat av dom. När jag kom in på avdelningen och såg rummet där jag hade legat på då brast det inom mig...IGEN. Det var ju där vi hade varit tillsammans, jag längtade konstigt nog tillbaka till den tiden, även fast jag hade ont överallt och mådde skit så längtade jag tillbaka till dom dagarna vi låg där tillsammans, när vi satt och åt kvällsmackor och drack te/kaffe ute i matsalen ihop. Det var mysigt.


Jag kände hur tårarna brände i ögonen.

over and out. /maja

Mollys gröt-debut

Japp, nu har Molly haft sin gröt-debut. Det gick riktigt bra och jag kan nästan säga att hon älskade det! :)




Ondska

Man kan väl nästan inte vara något annat än ond när man slänger ut sin flickvän och sitt nyfödda barn & en 3½ åring? Det måste ju vara en person fylld med ondska som gör något sånt...eller? Jag trodde inte i min vildaste fantasi att detta hände någon människa på denna jord och så händer det mig?

Är jag inte värd mer?

Molly Selma Oliwia

Molly Selma Oliwia

Nu är hon döpt & det gick jättebra. Dopet var så fint & Molly var så himla duktig.
Det är så skönt att det är gjort nu och att dom flesta faktiskt kom. Det var roligt trots allt som varit.
Man måste ju tänka på Molly, det var ju hennes dop!
Jag kände mig lycklig efter dopet, det blev kanske inte direkt som jag drömde om i somras när allt
fortfarande var bra, men efter omständigheterna blev det så bra som möjligt.





Faddrar: Per Eriksson, Marcus Huzell & Sandra Andersson


Mamma älskar dig stumpan ♥

love. /maja

Hämtat nya krafter

Man kan säga att jag har samlat nya krafter. Jag känner mig stark igen, det tog några dagar men det får man nog räkna med ibland. Bra känns det iaf & det är ju huvudsaken.


I sommar 2010 kommer Iron Maiden, Alice Cooper & Mötley Crüe till Stockholm, Sverige. Dom ska spela med ett flertal andra band på en festival som heter Sonisphere Festival, biljetterna kostar 880:-

JAG SKA DIT, någon som vill följa med mig? :)



      
bildkälla: http://se.sonispherefestival.net



over and out/ maja  ♣


Mistral

Vid årsskiftet flyttar min lilla hästapolle för 4dje gången på 13 år. Nu bär det av till Kinna igen, närmare bestämt Kinnasten. Det ska bli så himla skönt, och fruktansvärt roligt. Han & hans tre barndomskompisar Gauti, Dalla & Sol flyttar också med! Jag längtar så jag nästan spricker :)

    


    


                                      Mistral ♥ 940412

Odd Molly

Nu har vårens Odd Molly kollektion för 2010 kommit ut i butikerna!
Jag spanade in dessa guldkornen & dom är så fruktansvärt söta



     
bildkälla: http://www.ajabajakids.com



enjoy.
/maja.

Jävla k*k-huvud

Jag är så jävla ledsen, det är helt sjukt. Jag hade grävt ner alla känslor så jävla långt ner i mitt hjärta som det bara gick, men tro fan att du ska komma och gräva upp skiten igen.
Jag hade gått vidare, jag var någorlunda lycklig, men självklart ska du förstöra mitt liv...igen. Du är så jävla bra på det, jag tror att det är det enda du är bra på faktiskt....


Varför tvingade du mig att sälja min bil när du ändå skulle dumpa mig 4 månader senare?
Varför tvingade du mig att säga upp min lägenhet och flytta när du ändå skulle dumpa mig 3 månader senare?
Varför sa du till mig att du aldrig skulle lämna mig när du slängde ut mig och mina barn 2 månader senare?

 

Det är så mycket i min kropp som måste ut, jag är inte direkt trevlig längre, det har gått för långt. Du har varit så grymt elak mot mig...och att du inte ens tänker på barnen, det är skrämmande.


Jag känner att jag har så jävla mycket hat i mig. Jag hatar så jävla mycket, det finns inte ord för det. Hur kan man göra så här mot någon människa som ni har gjort?
Anklaga en oskyldig person för mobbning är ganska allvarligt vet ni


Jag har tyvärr ingen livsglädje längre...

Puss på Chefen

Julbord med jobbet i söndags.
Och vad är en personalfest med jobbet utan lekar? ;)



   


Jag kan ju inte annat att skratta...


Ostbollar = Glädje ?

Ostbollar är ganska bra när man är ledsen...




Fan

Det är trevligt att du aldrig slutar såra......att du aldrig förstår?
Va fan vill du mig egentligen? Du vill vara min vän, men det går inte.

Jag som trodde att vi skulle bli gamla ihop, det var ju så vi bestämde.
Men du svek mig och det kommer jag aldrig glömma. Det kommer alltid finnas där, det gör mig så illa.
Jag älskade dig så fruktansvärt mycket.

Jag vill bara försvinna, försvinna så jävla långt härifrån. Jag orkar inte detta mer, jag ger snart upp.
För det går inte länge till. Jag känner mig så förvirrad.



Du tror att du förstår hur illa du har gjort mig?
Du tror att det går bra att sitta och trösta mig 6 månader senare?
Du tror att det hjälper...men det gör det inte.




Ingen människa i hela världen har gjort mig så illa som du har.


Jag trodde jag var stark, men jag börjar fan tveka...ta mig härifrån.




Dagens låt: Thomas Ledin - En del av mitt hjärta


Blodförgiftning

Nu händer det igen...jag får sånna där flashbacks om tiden på östrasjukhuset. Det kommer som ett slag i bröstkorgen. Och det måste ut, det måste få komma ut ur min kropp. Jag orkar inte hålla inne på så mycket själv. Det går bara inte. 
 

Molly hade ju en CVK (Central Ven Kateter) under hela tiden på Östra. Det är en slang som går in i halsen till en stor ven som går direkt till hennes hjärta. Dom sätter en CVK under narkos uppe på operation. CVKn är fastsydd i halsen på henne så att den ska sitta bra så man slipper lägga om den för ofta, vilket kan leda till blodförgiftning. Jag vet inte om Molly hade otur med sin CVK för jag tycker nog att den fick läggas om lite väl ofta, och det läckte och hade sig. Jag kommer ihåg sista gången hon fick åka upp på operation för att sätta dit en ny CVK, när hon hade kommit ner på avdelningen igen fick hon plötsligt hög feber och var blek. Personalen fick kalla upp jourakuten som fick ta mängder med prover på henne och ge henne medicin. Det konstaterades att hon hade fått blodförgiftning.

Jag trodde inte hon skulle klara det...



Här sitter jag & Molly i en fotölj på Sjukhusrummet och myser lite



Här är vi från kopplade från CVKn och är på vårat rum på Ronald Mc Donald Hus.



Medans jag & Mollys pappa låg inne på Östra fick William bo hos sin pappa & mormor och morfar. Men han fick även vara med oss i Göteborg. Ronald Mc Donald hus är anpassat för familjer som bor långt ifrån sjukhuset. Det finns flera stycker stora lekrum för syskonen att leka i + en jäättestor lekplats i trädgården. Vi hade trots allt en bra vistelse i Göteborg. Man kan inte begära mer. Det var som att bo på hotell. Fast man får laga sin egen mat och tvätta själva. Och vi träffade underbara människor där. Vissa stunder hade vi roligt, vi grillade med ett annat par och vi köpte pizza med ett annat.


Så nu vet jag vad pengarna i bössorna på Mc Donalds går till. När man har fått uppleva det själv.


Ronald Mc Donald Hus i Göteborg, vid Östrasjukhuset





Snart är min lilla flicka 6 månader och hon mår hur bra som helst!
Det är jag evigt tacksam för.
Och om exakt 1 månad blir min stora pojk 4 år :)
060106 & 090609


Jag älskar er, Molly & William, ni är mitt allt. ♥


remain and be patient, i will be back. love/ maja

Äntligen en bra dag!

Det är så härligt att vara mamma, idag upptäckte jag att Molly ligger exakt likadant som mig när hon sover..kolla in detta :) 


                      


shit vad jag älskar min Molly & min William ♥
love. maja



Sushi & lite KISS

Hej!

Snart kommer bästaste Koffe hit med Sushi, vi ska kolla på film och ha det lite gott, det är vi värda! :)
Längesen jag åt sushi nu, ska bli så mums!

      


Vi ska också beställa biljetter till KISS konserten i sommar 2010 :*)
Ska bli så jävla cooolt, har alltid velat se dom spela live!!!
Kosta vad det kosta vill, jag ska se dom!


     


 



Jag vill också skänka mina tankar till min underbara vän Fredrica som befinner sig på andra sidan jordklotet...JAG SAKNAR DIG & JAG TÄNKER PÅ DIG!!! Du är bäst, kämpa på så ses vi snart älskling! Älskar dig!

Puss


     

(jag bjuder på denna gamla bild! :])




Love. /Maja

Julkort :*)

    Idag har jag tagit jättefina julkort på mina älsklingar :)

   


RSS 2.0