Sorg

Idag är en sorgedag. Jag vet inte va fan det är med mig egentligen. Det känns som jag har ätit cement. Jag har en stor klump i kroppen. Inte direkt i magen, mer överallt. Känner mig fruktansvärt hängig & ledsen. Fast det är väl naturligt. Jag har funderat så jäkla mycket på allt som hänt mig detta året..26 Januari 2009. Det var då vi gjorde ultraljudet i vecka 19, då barnmorskan såg att inte stod rätt till med bebisen. Hon ville inte bekräfta något utan vi blev inskickade till Borås till specialmödravården för ett till ultraljud & ett fostervattensprov.  


Tror ni att han följde med mig? Nej det gjorde han inte
Så viktig var jag för honom...


Jag blir så ledsen när jag tänker på hur lite jag betydde för honom. Han som sa att han älskade mig överallt annat.. Jag bar hans barn, jag födde hans barn, jag tar hand om hans barn. Men ändå så är jag så betydelselös.
Det är så många frågor som snurrar i mitt huvud, som jag vill ha ärliga svar på, men det kommer jag aldrig att få.



Det är bara att fortsätta kämpa & vara stark.
Love. /maja

Tjock?

Jag känner mig tjock. Jag känner mig fullproppad med en jävla massa tankar och känslor. Blandade känslor som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Lycka, sorg, glädje, förtvivlan, värme, kyla...Jag skulle nog behöva gråta ut, gråta tills det inte finns en enda tår kvar. Men jag orkar inte. Det är för mycket nu, jag orkar inte. Blir lite apatisk rent ut sagt. Men det kommer att gå över, en vacker dag känner jag ingen smärta längre.
Det vet jag, jag är ju stark.




Lördag igår. Jag var i Borås och roade mig. För det var verkligen roande & det behövde jag. 




       









Söndag idag - 29 November 2009 - Julskyltning i Kinna.
Min älskade Mamma kom hit och hälsade på! Vi gjorde iordning Williams paketkalender som han ska få på tisdag. Det ska bli så kul & spännande att ge honom den :) Sedan gick vi en sväng på julskyltningen, men det är ju inte alls lika bra som när jag var liten..jättetråkigt. William fick iaf träffa tomten, han blev glad och det värmer så i mitt hjärta. När min familj är glada blir jag glad.



                     
    


Nu ska jag köpa pizza & kolla på nya Wallander filmen :)


Love, Peace & Understanding / maja


Michael Jackson frossa

MICHAEL JACKSON

Jag gillar denna mannen. Oavsett.
Han har gjort grym musik. Oavsett.
Han är grym oavsett.




Bästa låtarna med MJ:
The Girl Is Mine
Human Nature
Billie Jean
Stranger In Moscow
Bad
Dirty Diana
Man in the Mirror
This Is It
The Way You Make Me Feel
Childhood


Så jävla snygga, jag vill ha...



R.I.P Michael Jackson
29 Augusti 1958 - 25 Juni 2009
                                                          


Jag gillar Lördagar!

Jag är en tjej som gillar Lördagar, men hallå, finns det någon som inte gillar dom? Skulle inte tro det...


Vaknade ganska tidigt idag, runt 8 snåret, Petra ringde, Mistral har en svullen kota. Säkerligen har han fått det från när hästarna rymde höromdagen. Får upp & kika till honom strax.

Ikväll ska jag faktiskt unna mig att lämna barnen hos pappa en stund och åka till Borås med en massa vänner. 

               

Ska försöka hinna med att köpa julklappar idag också, vad önskar ni er? :)
Fast först blir det lite promenad och se om Sandra är vaken!

Kärlek till alla! /Maja

Blommig kjol?

Jag hittade min älsklingskjol i gaderoben imorse.
Kan man ha blommiga kläder vid denna årstiden?





Otur?

Vilken jävla dag det var igår!!! Fy fan säger jag bara...Prästen var ju här idag och gick igenom dopet. Sen skulle jag åka och handla potatissallad och revbensspjäll på Coop i Skene (ja, jag vet, Coop i skene är ganska skabb fast dom har goda revbenspjäll) fast jag tänkte att jag tar stallet snabbt och mockar iordning. Stod där och mockade, (hade inga stallkläder utan jag hade jeans, tröja, väst & min dyra skinnstövlar(!) - ja jag vet, jag är knäpp) Då hör jag massa hästar komma i full fräs mot stallet och det kändes inte alls som att dom var där dom skulle - i hagen alltså. Mycket riktigt var dom på vift. Det var bara till att ut och leta efter sisådär 5 hästar. Och alldeles själv var jag också.. så jag sprang in och fick på mig Petras gummistövlar och slängde med mig lite kraft. Ingen av hästarna hade ju grimma på sig heller :o Det tog väl sådär 2 timmar, det ösregnade och jag frös men hästarna fick jag in. Jag borde nog egentligen tagit ett kort på mina byxor för dom var JÄTTEleriga, helt prickiga överallt, och jag som skulle gå in på Coop och handla! :O När jag skulle åka från stallet så hade jag backat ner i leran och kom inte därifrån, det var tydligen bakhjulsdrift på volvon...så snälla Fredrik fick komma ut och hjälpa mig att bogsera upp bilen. Tack! Jahapp, när jag väl kom till Coop var ju maten jag skulle ha nästan slut, åh va trött jag blev. Men jag fick i mig maten och precis när jag hade ätit så ringde min mobil.... ÅH, jag blir irriterad när någon som jag inte vill ska ringa mig ringer.


Jag känner mig lurad, bedragen & jävligt sviken.

Everybody Hurts

When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you’re sure you’ve had enough of this life, well hang on
Don’t let yourself go, everybody cries and everybody hurts sometimes

Sometimes everything is wrong. now it’s time to sing along
When your day is night alone, (hold on, hold on)
If you feel like letting go, (hold on)
When you think you’ve had too much of this life, well hang on

’cause everybody hurts. take comfort in your friends
Everybody hurts. don’t throw your hand. oh, no. don’t throw your hand
If you feel like you’re alone, no, no, no, you are not alone

If you’re on your own in this life, the days and nights are long,
When you think you’ve had too much of this life to hang on

Well, everybody hurts sometimes,
Everybody cries. and everybody hurts sometimes
And everybody hurts sometimes. so, hold on, hold on
Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on
Everybody hurts. you are not alone


tro, hopp & kärlek

Idag har prästen varit här och gått igenom dopet med mig & Mollys pappa. Det är Molly & en annan liten flicka som ska döpas på samma gudstjänst. Det känns skönt att jag har tagit tag i dopet och att det äntligen blir av. Klart att min lilla flicka ska döpas & hon ska bära samma dopklänning som jag själv gjorde när jag döptes. Även min lillebror och min son hade den. Så det känns som en självklarhet. 
 



                                                 Ni kan vara bra! 



                             



Jag älskar er oavbrutet
Love /Maja





Betydelsefulla jävlar!

















Jag hinner inte ladda upp fler bilder! Men jag älskar alla mina vänner oavsett!
Puss, Love & Understanding / Maja




Ett förlåt

Jag fick ett förlåt men jag är oberörd. Det är försent, det läker inte mina sår. Tyvärr.

Tandläkaren

Hej

Idag har jag varit en mycket duktig flicka, jag har nämligen varit hos tandläkaren! Va sådär 3 år sen sist, så det var väl på tiden kan man säga...Gick så bra så, jättefina tänder, jättefint tandkött och INGA hål. Helt överlycklig. Jag fasar alltid när jag ska till tandläkaren, jag är tandläkarrädd :O Fast idag hade jag to m glömt att att jag skulle dit...så jag hann väl aldrig bli nervös :) Tur det! Haha.

Allting känns så himla bra, jag har verkligen tagit tag i mitt liv. Varit hos tandläkaren, anmält mig till Matte B, bokat dop (jippiee), planerat min framtid. Toppen!

Klart att det finns vissa jobbiga saker också som du vet, men allting ordnar sig, det håller jag tummarna för. För jag är jäkligt trött på all skit som har varit nu, nu är det min tur att vara lycklig rakt igenom.

12 December ska min lilla bebis bli döpt :) Molly Oliwia Eriksson ska hon heta. Gudföräldrarna blir min lillebror och Sandra. Det är jag jätteglad över. Jag ville egentligen haft ett stort dop med många bjudna och fika i församlingshemmet, så det blir ju inte som jag ville haft det egentligen, men eftersom omständigheterna är som dom är så får man göra det bästa av situationen! Och detta blir nog också toppen!

Love! /M

Östra Sjukhuset

Det finns saker som påminner mig om tiden på Östra Sjukhuset. När jag badar Molly varje morgon känner jag doften av hennes tvål som hon hade där, när jag klär på henne kläder vi köpte till henne där, när jag träffar människor som vi träffade där osv osv osv. Jag kan känna att jag saknar tiden på Östra Sjukhuset. Jag kan t om gråta över det. Varför är det så? Varför saknar man något som man bara ville komma så långt ifrån som möjligt när man väl satt där? Jag tänker på Mollys sjukdoms tid varje dag. William var helt såld på skeppet i lobbyn & han charmade alla.

Det var en jättejobbig tid så varför saknar jag den?


See you. /M

Mat i stora lass!

God Eftermiddag!
Det spelar ingen roll hur ledsen man än blir, man kommer alltid tillbaka. Iallafall jag. Jag föddes med styrka, och det är jag tacksam för. Jag hämtar nya krafter varje dag och det är skönt. Om jag någon gång når botten vet jag med säkerhet att jag kan fan i mig ta mig därifrån också! Alltid ska det vara någon skit man ska få höra.



Min lilla tossa har börjat äta puréer mer regelbundet nu, hon har fått morotspuré och mosad banan i 3 dagar nu och jag tror faktiskt att hon börjar gilla det!! Jag tog det lite lungt med puréerna i början eftersom hon är opererad för sina tarmar och de har stått stilla såpass länge så hon kanske är lite extra känslig, man vet ju inte. 

                  


Nu ska jag & min lillebror ha filmkväll!
I will be back! Love/M.


Lycka

Lycka är kärlek. Lycka är William & Molly. Dom ger mig så mycket. Dom är underbara...Vilken tur att jag har världens sötaste barn, tänk vad jag har lyckats, jag är stolt! Det är jag verkligen. <3


                                                               

                                                       JAG ÄLSKAR ER!      



Sårad blev jag, Mollys pappa kläckte ur sig en snäll kommentar i fredags; 

"Att du inte fatta att jag skulle dumpa dig, jag gick ju bara och väntade på det".



Varför säger man så till någon man redan har sårat så fruktansvärt mycket? ÅH, det kändes så jävla tungt att höra. Inte för att jag saknar honom eller nått, men då, när vi satt där på sjukhuset tillsammans och väntade på att våran lilla flicka skulle bli frisk, trodde jag verkligen att han älskade och stöttade mig. Men jävlar vad fel jag hade. Jag känner mig lurad, lurad av någon jag skulle tillbringa resten av livet med. Vilket jävla rävspel han körde med och jag fattade ingenting. Jag minns när Molly åkte upp på operation andra gången, då bröt jag ihop, jag orkade inte mer, och då fanns han där och tröstade mig. Det kändes tryggt just då, men nu, jag känner mig så jävla sviken om och om igen. Inte nog med att han dumpade mig när jag precis hade fött hans barn nu ska han trycka ner mig under ytan igen också. Det svider.

En sak har jag lärt mig av detta elände; Man ska inte ha personer som får en att må dåligt i sitt liv, det är inte värt det. Vi lever bara en gång.


Dagens låt:  R.E.M - Everybody Hurts (passande, eller hur?)


Ensam

Jag kommer så väl ihåg när jag blev sjuk i njurbäcksinflammationen. Jag blev sjuk den 3 Januari, det var en fredag. Jag jobbade 6.30 - 16.00 den dagen och det var med näppe jag orkade, jag fick verkligen kämpa mig igenom dagen. När jag kom hem från jobbet däckade jag i soffan och sov hela dagen och hela kvällen/natten. På lördagen var vi bjudna till ett par kompisar i Borås. Vi skulle ut och käka på en restaurang, basta och senare gå ut och parta lite. Men när vi skulle åka blev jag svimfärdig och spydde. Men övertalad som jag blev hängde jag med (vilket jag INTE skulle gjort) Jag tror seriöst att jag aldrig har mått så dåligt i hela mitt liv. Jag åt ingenting på restaurangen alls, och när vi skulle gå tillbaka till våran kompis så höll jag på att svimma igen. Det kändes som den längsta promenaden ever. I bastun mådde jag hyffsat men när vi sedan skulle gå upp och börja dricka lite och förfesta så gick jag raka vägen in i Js säng och la mig. Jag klarade inte av att ha ljust omkring mig, jag mådde illa, hade frossa och världens migrän. När J kom in på sitt rum och skulle byta om så sa jag till honom att "Ambulansen kommer och hämtar mig imorgon, det är jag säker på". När folket skulle bege sig ner mot stan och ut mot krogen fick jag tvinga med mig min pojkvän hem, han var så fruktansvärt arg på mig för det. Men jag pallade inte en sekund till, ville bara hem. Jag fick dessvärre köra hela vägen hem också. Fy fan. Dagen efter gick jag inte upp ur sängen och på eftermiddagen åkte vi in till akuten i Borås. Där fick vi sitta i 3 timmar innan jag fick komma in till en läkare. I väntrummet grät jag floder, jag hade sån jävla migrän, jag var yr i huvudet och hade ont överallt. Jag fick ta fruktansvärt mycket prover och till slut fick jag åka ut och lägga mig i korridoren och vänta på en läkare som skulle ta ett ryggmärgsprov (hade jätteont i nacken), det var fullt i alla rummen. När jag väl fick komma in på ett annat rum då åkte han. Han som jag trodde skulle stötta mig i vårt och torrt. Men inte. Jag fick ligga där själv, övergiven.När man som bäst behövde någon, då var man ensam. Ensamast i hela världen.




Love. /Maja

Ointressant?

Godkväll!

När jag blev lämnad i augusti av Mollys pappa trodde jag aldrig att någon kille skulle kolla åt mitt håll igen. Inte för att jag inte ser bra ut (för det gör jag, JA jag har bra självförtroende) utan för att jag är ung, ensamstående mamma till 2 barn. Men ack så fel jag hade, det är nog fler killar efter mig nu än ever. Lite små lustigt enligt mig, jag blir väldigt smickrad, tack så mycket!


Sandra har varit här ikväll och ätit kvällsmat. Det är mysigt, hon är en underbar person. Jag är så glad att jag har henne i mitt liv. Hon är så bra med barnen också, nästan lite som Mollys "mappa" :) Haha.


Imorgon väntar nya utmaningar. Jag, pappa och Per ska åka och titta på en gård som är till salu och så ska jag & Molly gå till öppna förskolan med Stina och hennes lilla pojk Alex. Det ska bli mysigt!


Ni vet mitt stora "HA-begär" ?
Det är maxat idag igen....på en väckarlampa. Perfekt till mig som är så fruktansvärt morgontrött. Min kropp skriker efter en...



Peace. /Maja


London Calling

Sitter här i soffan och suktar efter en billig resa till London. Skulle vara så mysigt att åka dit och julhandla tycker jag. Jag tror det var 5 år sen jag var där sist, och jag älskade det. Hotellen, tunnelbanorna, shoppingen, maten, ALLT. Jag & Kristoffer har pratat om att åka dit över en weekend & jag hoppas verkligen det blir av. Isåfall ska jag köpa mig ett par fräcka gummistövlar på Camden Market :)


      

Har ni några tips vad man inte ska missa i London?
 


Puss/M.


Känslomässigt

ÅH. Barnen sover som två små stockar i mammas säng! Så skönt att bara sitta i soffan, glo på tv, dricka en kopp kamomillte & peta in en avkopplande snusabit. Jag känner mig stolt som varje dag, varje natt, varje dygn tar hand om dessa små sötsaker som jag har döpt till William & Molly. Fina namn som jag fick kämpa mig till av deras pappor.


Tänk att det blev såhär...jag har alltid varit väldigt noga med kärnfamiljen. Jag har alltid drömt om det iallafall. Man, barn, hus, volvo & häst (istället för hund, är livrädd för hundar). Men så blev det icke, kanske jag hade för bråttom? Ja, det är ingen idé att älta, men att det skulle bli såhär hade jag aldrig kunnat ana för sisådär 5 år sen.


Jag satt och funderade lite över Mollys tid på Östra Sjukhuset innan. Hon låg ju där med alla sina slangar överallt och vi satt bara där och väntade på att hon skulle bli frisk. Sjuksköterskorna antecknade allting som hände. Dom använde sig av ett visst formulär, ett nytt varje dygn. Där skrev dom i hur mycket hon vägde, vilka mediciner hon fick, hur mycket hon hade kissat vid varje blöjbyte, hennes PH värde i magen, hennes temp, om hon hade bajsat & hur mycket isåfall och också hur mycket sörja det kom upp från hennes sond som hon hade genom näsan (den gick ner till magsäcken). Dessa papper låg på Mollys sängbord och högen med papper bara växte och växte, dom tog liksom aldrig slut. Vi fick lära oss hur man gjorde när man fyllde i dom, eftersom vi blev mer och mer delaktiga att sköta om vårat lilla knyte som växte och blev större i sjukhussängen. Vi blev så inne i detta att vi nästan bråkade om vem som skulle fylla i när vi hade vägt en blöja eller tömt hennes sond. Dessa papper var så viktiga för oss att när vi kom på morgonen gick vi raka vägen och läste igenom hur natten hade varit och om hon skulle få börja äta lite bröstmjölk. Vi satt ju bara där, i hennes sjukhusrum, avdelning 327, rum 6. Eftersom hon hade CVK (Central Ven Kateter, ett dropp som gick in i halsen och ner till hjärtat) kunde vi ju inte gå iväg med henne. Efter några veckor fick hon börja provsmaka min bröstmjölk med hjälp av en platsspruta som hon fick suga på. Hon fick börja med 2 Ml. Men vi fick ganska snart ett bakslag på detta. Bakslaget yttrade sig genom att mjölken hon åt åkte ut genom sonden i näsan istället. Det var ett tecken på att hennes tarmar fortfarande stod stilla. Vi väntade ju på att hon skulle bajsa....men det skulle komma att ta ca 3 veckor till innan vi fick se något bajs. Sköterskorna gav lilla Mollsan lavemang 2 gånger om dagen och vips en dag så kom det lite avföring. Jag grät av Lycka! Hon fortsatte göra bra ifrån sig på lavemanget och på en Fredag minns jag att hon hade bajsat ca 13 gram alldeles själv. Vi var helt överlyckliga, nu får vi snart komma hem tänkte vi...Men ack så fel vi hade. På lördagen när vi kom in till Molly på rummet väntade hennes läkare på oss. "Molly åker upp på operation kl 12, det går inte att vänta längre". Där brast jag. En operation till? Varför? Hon hade ju kommit igång nu, vi skulle ju snart få åka hem...Operation nr 2 gick bra & läkaren var nöjd. Nu väntade ca 3-4 veckor till på sjukhuset. 


                                                   Detta är så känslosamt så jag återkommer!





Jag ska sova! Please be patient. Love/M.

Jimmy Choo for H&M



Har ni spanat in Jimmy Choos kollektion för H&M? 
Stilrent, svart & charmigt skulle jag säga. Jag blev helt såld!








Enjoy. /M


Ge mig värme

Brrr. Har kurat ihop mig i soffan med en rejäl filt och en påse kinapuffar & ska sätta på Johan Falk - De Fredlösa snart. Jag fryser. Jag fryser fast elementen är på max, jag fryser fast jag har en varm kofta på mig. Jag tror jag fryser för att jag är nere - nere på botten igen. Varför kan dom inte bara sluta jaga mig? Varför kan jag inte bara få vara ifred? Det är så orättvist, allting är så orättvist. Det är ju JAG som är offret, det är ju JAG som har blivit lämnad ensam med mina barn. Det är ju JAG som kämpar för att komma upp över vattenytan igen. kan dom inte bara sluta trycka ner mig igen? Jag vet inte hur länge jag orkar kämpa...för det tar energi från mig. Förra veckan nådde jag botten. Det var fruktansvärt.

Jag är stark & jag blir starkare.


Dagen har varit bra, i all ära. Hände dock ett litet missöde när jag hade kissat förut. (Och jag skojar inte, jag hade BARA kissat) Det blev typ stopp i hela toaletten och när jag spolade så åkte vattnet uppåt istället för neråt. EH. Shit, det är mycket man måste lära sig som ensamstående, men att laga ett stopp i toaletten tänker jag då fan aldrig lära mig! Ringde hit min älskade livskamrat Koffe som fick ta hand om problemet. Det visade sig då att William hade slängt i papper från hans yogurt kartong i toaletten. Smart William! Jahopp, bara tacka och ta emot, fick tillbringa sisådär 30 minuter på att torka golvet och skura det med JIF så att det blev rent och fint igen...

Dagens önskan: Jag önskar att jag & min familj vore oberoende av pengar! :)


Jag bjuder på lite skratt: http://www.youtube.com/watch?v=-zHVW7Zy_vg 
Nu väntar film & sen sova! Puss/M.


Monday, bloody monday

Ny dag, ny vecka & nya upplevelser!
Sitter i soffan med en snorig liten Molly och nästan ignorerar den stökiga lägenhet vi befinner oss i. Tvätten ska vikas in i garderoberna, golvet ska dammsugas och moppas, disken ska in i diskmaskinen. Jag har en heldag med städning och tvättning framför mig som jag inte direkt ser fram emot. Kom hit och hjälp mig någon? Nedå, det ska nog gå bra, sätter jag bara på min spellista från Spotify med bla Major Lazer, John Mayer, The Legends, Kent, The Attic, Miss Li och alla andra sjönsångare så ska du se att det går alldeles utmärkt och blir beträffligt fint! Jag har gröna tapeter i mitt sovrum, den värsta av alla färger man kan ha på en tapet enligt mig, jag mår typ dåligt såfort jag ser den :O Annars gillar jag min lägenhet ganska mycket, ligger väl inte helt okej enligt mig, har nämligen ALLA fönster utmed vägen och det är jobbigt när folk man ogillar åker på varje dag...lustigt att dom alltid kör i 4 km/h utanför mitt och har glosylt i ansiktet varje jävla gång! Man får verkligen aldrig vara ifred. 


Dagens outfit:
Svarta leggins med skinn på framsidan, vit Rollingstones tshirt & sjal, lite Rock´n roll känsla, det gillar vi! 
Dagens melodi: The Amazing - Dragon
Dagens vill ha: Min efterlängtade tatuering, Michael Jacksons film This Is It & den söta blusen från Odd Molly är ju bara ett par exempel...





Just det, så kom vi till mina tatueringar. Jag har ju en fjäril i svanken (det är ingen tribal) och ett kinestecken på handleden...men jag vill ju ha mer! Jag vill tatuera min ryggrad, typ i stil med Pamela Anderssons tatuering och så vill jag ha en till tatuering på innerarmen, högersida. Koffe har lovat att skissa ihop något utifrån mina order :) Återkommer ev. med skiss

Musik är ju ett jättestort intresse jag har också, så inom kort tänkte jag lägga upp en svinbra spellista här så får vi se vad du tycker om den! :)


Love, Peace & Understanding /M.


Stark, Starkare, Starkast

Jag kan inte slita mig, jag har så mycket inuti som måste ut ur mig men det säger stopp så fort jag börjar skriva. Beror nog mycket på att jag är rädd för vilka människor som läser min blogg och för vad folk ska tycka om mig, men det kan ju inte vara fel att vara nere på botten ibland, jag har ju blivit sviken av någon som stod mig närmast hjärtat...detta är bra terapi skulle jag kunna tänka mig, jag gör ett försök iallafall. Jag skulle vilja ha mer tid, dygnet skulle varit si sådär 30 timmar istället för 24, då hade jag hunnit lite mer, hunnit träffa alla underbara människor i mitt liv & ändå hunnit ligga på latsidan och tagit det lite lungt också.
Just nu känner jag mig bara arg och bitter på honom. Jag har fått en annan syn på mitt liv, jag har blivit klokare, starkare och snyggare efter detta! Det är bra, JAG är bra! Glömma & gå vidare.


Mitt hjärta brast i tusen bitar, nu försöker jag limma ihop det


I Januari 2010 börjar jag plugga Matte B, ett steg närmare min dröm ---> Sjuksköterska, det känns så otroligt bra att jag äntligen har tagit tag i detta, svårt kommer det bli, jag är sämst i Matte. Jag & Sandra funderar på att flytta upp till Skövde...jag tänkte plugga där och hon börja jobba. Lite svårt med mina sötsaker, deras pappor blir väl inte jätteglada på mig då, men det hade varit så underbart att komma bort från denna skithålan jag lever i idag. Ett tag iallafall!


Dagens låt: John Mayer - Heartbreak Warfare
Puss till alla mina söta vänner! jag saknar er!
Love. Maja






ATTANS BANANER

några frågade mig varför jag startade en ny blogg, här kommer svaret;

har man nytt liv, då ska man fan i mig ha en ny blogg också!

den gamla är raderad, precis som mitt gamla liv!





over & out


Känslorna strömmar genom kroppen

Ibland är det verkligen som om känslorna tar över, det är riktigt jobbigt, jag som alltid försöker vara så stark, men ibland brister det inuti...och när det brister så brister det ordentligt.

Vad har hänt kan man fråga sig. Jag träffade en toppenkille sommaren 2007, blev förälskade, flyttade ihop och hösten 2008 blev jag gravid. Överlyckliga jag. På första ultraljudet upptäcktes att lille bebisen inte mådde helt bra & det skulle leda till tillväxtkontroller och ctg kurva 2 gånger i veckan fram till förlossningen, BF 30 Juni 2009. Killen i mitt liv ställde väl inte direkt upp för mig utan drog till Nya Zeeland i 3 veckor utan att höra av sig en enda gång, själv blev man liggandes på sjukhus i 2 omgånger, sammalagt 18 dagar, i njurbäcksinflammation. Riktigt riktigt dålig var jag, men det insåg nog bara min mamma vid den tidpunkten. Tiden gick och jag växte och blev alltmer gravid (tjock) och tiden för förlossningen närmade sig med stormsteg... 9 Juni 2009 kl. 12.04 på Östra Sjukhuset GBG födde jag en liten liten flicka 4 veckor för tidigt, som fick namnet Molly Oliwia Eriksson, på 2512 gram. Hon åkte direkt upp till barnklinikerna och opererades (hennes tarmar fungerade inte) och ner på IVA. Ovetande vad som hände min lilla flicka låg jag på uppvak (väntade på att min EDA skulle gå ur kroppen) och fick vänta 8 timmar på något som helst besked. Där, på Östrasjukhuset, låg vi i 2 månader med vårat lilla knyte. Vi bodde på Ronald Mc Donald Hus, kom hem 6 Augusti och veckan därpå blev jag och mina 2 barn utslängda av min dotters pappa och vad jag trodde var min blivande man!

Som du kanske förstår att det finns en del att bearbeta. Dock var detta en fruktansvärt kort sammanfattning av vad som har hänt dom senaste 2 åren. Jag kommer nog uppdatera berättelsen lite framöver, men det blir ju bara tröttsamt om det blir för mycket. Det finns så mycket att berätta, så mycket som har hänt. Så mycket man vill få ur sig, så mycket man sörjer.

Jag är stark, det vet jag och jag & påväg tillbaka!




Peace! /M

Beroende av

Godmiddag! Jag måste ju bara börja med att säga TACK till min underbara pappa som passade mina barn igårkväll så jag fick spendera en helkväll i Borås, med mat på Oliven och sedan 5 rundor biljard på Poolhouse med en person som betyder fruktansvärt mycket för mig! <3 Jag förlorade dom 3 första gångerna och den 4dje gången när det började se riktigt jävla bra ut för mig så sköt jag i 8an OCH den vita..där förlorade jag bums! Men den 5e och sista omgången vann jag! Det kändes bra..det är riktigt kul med biljard faktiskt!

Idag är en ny dag med nya möjligeheter och nya överraskningar att bjuda på! Dock en ganska lugn dag..W & M ligger och sover i mammas säng, sötsaker :)
Jag måste tipsa dig om ett nytt album som kom ut iförrgår,
John Mayer - Battle Studies, man kan inte sluta lyssna till dessa vackta toner!

Over and out! Love


Ge mig en chans!

Hej här är jag! Vem är jag? Maja 23 år, ensamstående mamma till 2 små underverk, W strax 4 år och lilla M 5 månader. Jag en helt vanlig (!) blondin som älskar mina barn, vänner, shopping & utelivet. Jag är bosatt i en liten by där alla vet vem alla är..Jag ville börja blogga för att någonstans få ur mig alla mina känslor & tänkte att detta är ett utmärkt sätt! Det har ju hänt så mycket så man vet inte var man ska ta vägen med alla tankar och känslor som finns. Livet är ingen dans på rosor..inte för mig iallafall. Just nu är det lite som Balder på Liseberg...först går det jättemycket uppför och sedan rakt ner...nu börjar det sakta men säkert rulla uppåt igen! Och tur är väl det..det gäller att vara stark & jag känner mig faktiskt väldigt stark just nu! Jag ska berätta mer om mig och mitt liv, remain and be patient!

Kärlek, Maja

RSS 2.0