24 Februari 2010

Ny morgon, nya möjligheter, nya andetag! Jag har inte skrivit på länge, det har hänt så lite men samtidigt så mycket. Ganska mycket känslomässigt. Just nu är det både bra och dåligt, glädjande och upprörande. Men det är väl en del i livet. Livet är inte lätt och det ska det nog inte vara heller. Alla människor går i genom faser i livet som är jobbiga, förr eller senare, var så säker. Vi kommer inte ifrån det.

Denna helgen som strosade förbi var också av bra slag. Biljard + badtunna kväll!



När vi gick hem på morgonen tog vi lite fina kort i snön! Hur mycket som helst var det och vi var ju inte direkt klädda för promenad i 90 cm snö, men det gick, fick tömma skorna på snö när man kom hem bara!




Jag är lite sur, jag har tappat bort min kamera. Jag vet verkligen inte var jag har lagt den: Inte i byrån i hallen, inte under soffbordet, inte i tvhyllan, inte i soffan, inte i köksskåpen, inte i sängborden, inte hemma hos pappa... Något förslag på var den kan ligga?

Fast lite gladare blev jag igår när min This is it film landade i brevlådan! Äntligen!



Idag är det en trist dag! Tvättar, städar och rensar. Har rensat Mollys kläder, leksaker, Williams kläder, leksaker, mina kläder och annat bröte som står nere i källaren. När jag flyttade var det ju bara liksom ta allt som är mitt och sticka fortast möjligt! Finns grymt mycket som ska slängas, men barnens kläder, iaf bebiskläderna, sparas.

Nu ska vi snart ut och åka pulka och sedan hem till gammelmormor och gammelmorfar och äta lite middag. Ville bara meddela alla att min Matte B går bra nu. Mohaha!

Love, see you later.

En tävling jag bara måste vinna!




Gå in och rösta på mig nu :)
Love



Sensational You

Snälla ni, kan ni inte gå in på denna länken nedanför och rösta på min Tuggummi-MIX :)

http://hundratusen.nu/#/mix/zwMB





Skulle bli så glad :)



                                                                     Peace and Love
                                                                                        


Sushilunch med Koffe!

Som jag sa igår så åkte jag och Koffe in till Borås och käkade lunch på Sushibaren EEST. Dem serverar sushi och thaibufé på lunchen för 95:- Dem erbjuder alltid minst 10 olika sushisorter, sallad och dricka ingår i priset. Bland annat kan du välja mellan krabbfisk, omelett, bläckfisk, ägg, majs och vanliga sesam rullar. Jag blev helt såld. Kommer besöka restaurangen igen, utan tvekan.














Peace, Love & Understanding

We are the World

God kväll mina damer och herrar. Hur mår ni i snöyran?
Vi mår bara bra och det glödjer mig att min bil gick igenom besiktningen idag. Jihoo! Är dock 4500:- fattigare :O Någon som vill sponsra till reperationerna? Bara att skicka pengarna till.....nej, jag skoja bara. :)

Molly har fått tid till Östra Sjukhuset nu, till kontraströntgen. Det känns bra att få gjort det så att man vet att allt fortfarande är som det ska och att slippa vara orolig. Oron ligger ju och gnager i bakhuvudet hela tiden, speciellt när lilltjejen skriker. Ska bli roligt att träffa hennes läkare igen också och hälsa på hennes avdelning. Alla underbara människor som stöttade mig sommaren 2009.


Måste bara visa denna underbara videon som Vakna med the Voice tipsade om för någon vecka sedan. Det är Michael Jackson - We are the World med jättemånga artister som sjunger för dom drabbade på Haiti. Inspelad i samma studio som Michael spelade in låten i för 25 år sedan :)


                                     We are the World!


Imorgon ska jag och Koffe åka in till stan och käka lunch på EEST. Koffe tipsade mig om det ikväll, Sushi och Thaimats bufé, ska tydligen vara riktigt bra ställe. Så det ska bli intressant & framför allt gott! Skulle nog ta en liten shoppingrunda också. Fast det blir inget shoppat för min del nu när jag har shoppat massa reservdelar till min bil!








Puss & Godnatt



Sötsak


Ge mig denna underbara klänningen nu?
Jag är förälskad.



                                                                                                        Peace.


Dagens:

Jag tror aldrig att jag varit så rastlös som idag. Gick upp med Molly klockan 08.00. Vi har inte gjort något speciellt idag, var bara hemma och myste. Men det blev en lång dag och rastlösheten växte och växte. Min bil är på lagning också så vi kunde inte åka någonstans. Till slut gick vi en promenad till byn och handlade lite välling och tog en sväng om till systemet. Sen hem igen..Vi saknar William...jättemycket. Imorgon ska vi sno hem honom igen, för detta går inte. Kan inte vara utan honom såhär länge. Det har hänt 1 gång innan och jag lovade mig själv "aldrig mer".


DAGENS VILL HA: En pojkvän. Ja, det låter desperat, annars är jag fruktansvärt nöjd med singel-livet, men just idag saknar jag någon att bara kura ihop sig hos i soffan och berätta hemlisar för.
DAGENS KLÄDSEL: Victoria Beckham jeans, Cheap monday linne, Ed hardy tshirt & strumpor
DAGENS SMINK: Inget idag :O
DAGENS FRISYR: Uppsatt i en knuuuut.
DAGENS HÄNDELSE: Jag hittade mina favorit cider på systemet, dom har ju varit borta sen dom renoverade det där stället :) <3
DAGENS LÅT: 3OH3 - Stillaround
DAGENS PLANER: Jag ska utomlands inom 6 månader annars blir jag tokig.
DAGENS DUMMASTE: Ingen har varit dum idag :)
DAGENS SJUKA: Molly är ju fortfarande ganska förkyld :/
DAGENS DROG: Coca cola, vad fan har hänt med mig?
DAGENS ROLIGASTE: Viktor och mitt telefonsamtal lätt.... :P HAHA
DAGENS FAVORIT: Molly & William
DAGENS KÖP: 8 Cider & en trisslott (eller räknas det när man byter in en lott med vinst som jag fått av en vän?)
DAGENS HUMÖR: Trött, men glad och ganska rastlös
DAGENS ORD: Jag lovar!

Ne, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla film!
Puss

Slitet hår?

Om du som jag har ganska slitet hår efter många hemma-färgningar ska du sova med en inbakad fläta. Flätat håller ihop och sliter mycket mindre på håret. Det spelar ju inte heller någon roll hur fin/ful flätan är då man bara ska sova med den :) 



Ciao.

Sunday bloody sunday

Idag är det Söndag och igår var det Lördag. Lördag = Göteborg! :) Hade en trevlig kväll på Matildas erotiska party. Här kommer lite bilder:


Jag & Matilda


Vagina godisar som finns bland lösgodis i affären :O


Matilda smakar på den söta vaginan :)

Efter partyt drog vi vidare till Styrbord Barbord. Jag skulle ta bussen till Kinna som gick 02.25 från Centralen och Matilda sa att jag kunde hoppa på bussen utanför utestället vi var på men där går ju inte bussen på nätterna. Men hur ska man kunna tänka på det med alkohol i blodet? Så jag min nöt fick för mig att ta en taxi till Korsvägen, jag var ju stensäker på att bussen åtminstone gick förbi där, men icke sa nicke. Hopp, då hade jag missat sista bussen hem. Stod där i min ensamhet och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Min lillebror och hans tjej var barnvakt åt Molly och vi hade bestämt att jag skulle komma hem på natten. Så det fick bli att ringa pappsen, och såklart att han kom och hämtade mig! Var hemma 04.00-04.30 någongång och vaknade 07.00 av att min kära dotter vaknade. Vi har dock sovit 3 timmar middag idag så det funkar. :) Men en lyckad kväll var det och tack älskade pappa. Du är världens bästa!


Ikväll gjorde jag lite flygande jakob till kvällsmat och när jag satt och käka sätter jag ett kycklingben i halsen, ca 2-3 cm långt. På kycklingpaketet står det "Benfria kycklingvingar". Blev lite sur så jag mailade till företaget. Det kunde faktiskt slutat illa, eller ännu värre, det kunde varit något av mina barn. Ursch.


Annars idag har vi hälsat på Petra! Dom har kommit iordning jättebra i nya huset nu och stallet är så gulligt. 4 boxar till våra 4 hästar. Så skönt att bara vi är där. Nu kan vi göra hur vi vill, och det har vi väntat på i hur många år som helst nu. :)


Jag älskar min hästapålle!!! Han är underbar!


Nu kallar Wallanderfilmen. Over and out. Pussilago


GÖTEBORG

Ikväll blir det Göteborg! Ska åka hem till bästa Matilda på lite party då hennes gubbe är i fjällen! :)
Funderar på om jag ska ta bussen eller om jag ska köra in själv...mycket billigare att köra in själv, men ganska krångligt att hitta dit. Lättare om man tar spårvagnen från Centralen. Blir nog så troligtvis. Råna mig bara, gör det bussfan. :P Svindyrt att åka ju... 95:- enkel resa. :O





Nu har William varit hos sin pappa i en hel vecka, det är hemskt jobbigt att vara utan sina guldklimpar ska jag meddela. Var tvungen att ta vägen förbi igår och pussa lite på honom. Han är underbar.

Och lilla Molly, hon har lärt sig att ställa sig upp i sin spjälsäng nu. Så på morgonen så står hon och hoppar och pratar/skriker som en vilde i sängen, mycket effektivt sätt att väcka mamma på! :) Nu när hon har varit så förkyld också så har jag inte sovit många timmar dessa nätter som passerat...går runt som en zombi! :D Tänk om man ändå hade haft någon som hade delat på ansvaret...så kunde man fått sova ut någon gång. Hade inte varit fel.


Som sagt ikväll blir det Göteborg. Vad ska man ha på sig? Har lite olika förslag här då:

♦ Svart fodralklänning, massa armband, leopardleggins
♦ Vita jeans, oversiza skjorta, stora trä-örhängen
♦ Lack-leggins, t-shirt/linne, armband
♦ Leggins med skinndetaljer, stickad tröja, armband





Peace.

Kärlek!

Detta är ren jävla kärlek




WILLIAM 060106



                             MOLLY 090609                                    


Jag älskar er för evigt!


The sky is falling down

Så känns det just nu! Inte på humör någonstans. Hur mycket ska man stå ut med egentligen? Nepp, nu längtar jag till jag drar utomlands med mina pärlor :)



Thailand 2008


I Like Armband!

Ja, mitt senaste armband köp blev detta:

       
...man kan inte annat än älska dom! :)


Känn ingen sorg för mig i Göteborg

Trevliga dagar som har seglat förbi. Igår spenderade jag dagen i Göteborg med härliga Kay! Det var jättetrevligt att träffa henne igen, det var längesen sist och utanför sjukhusets dörrar. Vi shoppade som dårar och några plagg jag fick med mig hem var en skjorta, en fodralklänning, skor, smink, leggins och kläder till barnen. Mycket bra köp. Sedan blev det mat på Pizza Hut. Älskar deras pizzor så det var toppen över i:t igår. :)




Bästa av allt var att personalen på Pizza Hut tog fel betalt när vi skulle betala så vi fick maten billigare, så vi kunde shoppa ännu mera ;)


Denna oversize-skjortan följde med hem från Topshop



I love my shoes



Ett litet tips till alla småbarnsföräldrar: Majskrokar


Inte direkt någon nyhet, men dom är bra att ta med sig när man ska iväg. Både till bebisen, lillkillen och till dig själv! När jag handlade dom köpte jag 2 paket, hårinpackning och en citron på Kvantum i Varberg. Kassörskan viskade lite försiktigt till mig: "Du behöver inte skämmas för att du gillar Majskrokar, det gör jag också, dom är faktiskt goda" Haha, "Jaha, ja, dom är till min 8 månader gamla dotter" svarade jag med ett leende. Kassörskan blev lite smårosig och kinderna och tog betalt! :) 

Jag är så sugen på ett par Hunter Stövlar, Kay inspirerade mig med en sjukt snygg outfit igår! Men vilken färg ska man välja egentligen? Svarta som matchar till precis allt, eller ska man satsta på färgade?



Hittade denna sjukt snygga modellen från Jimmy Choo, någon som vet var den går att få tag i någonstans?





Vi ses, ha det toppen.
Peace


Sweet Dreams!

Sitter i min älsklingssoffa och tittar på Wallander. Har sett filmen säkert 7 gånger men jag ser den igen, för det är ju söndags-filmen och den måste man ju bara se! Förstår dock inte varför dom måste knö in nyheterna mitt i filmen? Då somnar ju bara jag.. :o Kanske är det som är meningen! Passar på att stänga av ljudet på TV:n och njuta till min & Koffes otroligt bra spotifylista :) Ni ska vara avundsjuka på den!

Förut gjorde jag en nachotallrik, den blev riktigt god må jag säga!



Vi åkte ju till mamma igår och stannade tills idag. Jättemysigt, vi åt jättegod mat, kyckling med klyftpotatis, sallad och sås, MUMS! Sen tittade vi på Melodifestivalen och mina 2 favoriter gick vidare så en sak till jag är nöjd över :)
Vilket flyt jag har!

Mina underbara älsklingar, jag älskar er så jävla mycket hörrni! ♥



Du gör det bara värre för dig själv, du skämmer ut dig? Håll dig borta från mina barn är du snäll tjejen. Du är ingen bra förebild för dom & kom ihåg; dom är mina, inte dina någonstans ◊ 



 Jag är så jävla snygg

PUSS

Valentines day

Kom precis på att det är första gången på 10 år som jag inte har någon att fira alla hjärtans dag med. Eller jag har ju min familj och mina underbara vänner men ingen pojkvän. Lite små lustigt faktiskt! :)




PUSS


I WANT YOU SO BADLY






Jättemycket Maja kläder, jag säger bara en sak: JAG VILL HA!


HELG!

FREDAG!
iDAG jag har hjälpt min vän Petra att flyttpacka, jag vet ju själv hur jobbigt det är att flytta så jag tänkte att jag skulle hjälpa henne lite! Efter det var det dags för William att göra sin 4 års kontroll & Molly sin 8 månaders kontroll, vilket gick super duper bra! Perfekta ungar helt enkelt! ♥
Skulle egentligen åkt ner till min vän Matilda i GBG idag men min pappsi är fortfarande sjuk och orkade inte ta hand om mina busingar! Så vi bestämde att vi tar en hel helg nästa vecka istället då jag är barnledig, ska bli wonderful :)

LÖRDAG!
Idag bär det troligtvis av till Varberg för att hälsa på mammii! Gå lite på stan och äta god mat och bara mysa var det tänkt.

SÖNDAG!
Slappardag, ska inte göra någonting överhuvudtaget! Helt ledig. Kom hit och hälsa på vet ja :)

NEJ. Det går inte att ladda upp bilder för tillfället, jag som hade en så vacker bild på min vän Matilda. Attans också!
Jag hade inte så mycket att skriva idag, men innan jag slutar kommer det lite musiktips :)

Kurt Nilsen - Crazy crazy nights
3OH3 - Stillaround
Pop Evil - Somebody like you


PUSS!


Klockrent


Shit va detta påminner om en del människor alltså. Helt klockrent! :D
Förlåt, men det är ju sant! :O

MAJSI - Det är jag det!

BARNLEDIG! Jag harvid ett flertal gånger konstaterat att det är jobbigt att vara utan barnen, och jag gör det igen. Det är sjukt hur mycket man kan sakna någon. Jag saknar er, ni är mitt allt ungar!

Snart är det helg igen. Jag älskar helger, dom är nästan underbara! :) Inget planerat i helgen, tar den som den kommer, ska nog åka ner till mamma och hälsa på i min nya bil! Om den fortfarande rullar vill säga! HAHA!

Det är sjukt vad livet kan ändras på bara några få minuter. Ena dagen har man allt man kan önska, andra dagen har man ingenting kvar. Det har inte hänt mig, för jag har alltid mina barn men jag ryser när jag tänker på att det faktiskt finns människor som har råkat ut för detta. Människorna på Haiti till exempel. Fy.
Jag har alltid tänk att jag skulle vilja adoptera ett eller fler barn, att man på så sätt kan göra något gott för vår värld, en god gärning. Sen vill jag ha fadderbarn också. Fadderbarn kommer jag definitivt att ha när jag får en bättre ekonomi, vi får se hur det går med adoptionen, just nu har jag fullt upp med mina troll. Sen är ju en graviditet och en förlossning helt underbar så vi får se! :)




Peace gott folk!

Kärlek för hela slanten!



Så jävla underbar är denna! Jag ryser, jag älskar den helt enkelt.

ice ice BABY!

Idag fyller min älskade & underbara lillebror 17 år. Grattis gullunge! Hoppas du har haft en bra födelsedag & hoppas att sonisphere biljetten var uppskattad :)



Har varit hos frisören idag, klippt topparna och färgat mitt hår lite. Skämma bort sig själv lite är ju bara helt underbart!




Mamma har sytt färdigt mina marimekko gardiner till köket också :) Såhär blev resultatet (glömt min digitalkamera hos pappa så fick bli kort med min mobil, inte det tjusigaste kanske)



Dagens låt: Stillaround med 3OH!3, så jävla bra.
Jag är nöjd.


Puss

Puss



Domenicer - Bög Mamma Kines



Tyckte den var tuff! Och Jossan har snygga leggins!

RSS 2.0