Barcelona

Helg helg, väldigt mycket helg! Fan va härligt med helg!
Fredags bar det av till Göteborg, till Matilda och Mattias. Mattias fyllde år och hade lite partaj, mycket trevligt må jag säga, det var längesen jag och Matilda festade ihop, så det var fantastiskt roligt att träffa henne må jag säga. Med på festen var dessa snyggingar:



Igår blev det robinson med Fredrica och sedan vidare till hotellet med henne & Sandra. Det var mest trist igår kan jag ju säga, men var i gott sällskap så det löser allt :) Upp idag klockan 06.30 efter 2 timmars sömn och flytta hästarna. Wie, äntligen! Så himla roligt och skönt. Nu ska jag bara köpa bil också, kan ju inte bestämma mig...svårt det där.


Vad man än gör så blir det fel, hur man än vrider och vänder på sig så blir det också fel. Jag är så jävla trött på att det aldrig kan vara bra. När man bara vill väl. Jag ska sluta bry mig bara, det blir bäst så.


Peace.

Tatueringstid bokat och klart :)

JAAAAAAA!!! äTNLIGEN! :)
Jävlar va snyggt det kommer bli, säger inte vad jag ska göra...finns nämligen människor som har en förmåga att härmas och det är så jävla trist. fyy. Men bild kommer naturligtvis upp när den är färdig, dröjer ett tag till :)

Jag är så jävla pepp nu alltså! PUSS!

Hata?

Yes, man kan faktiskt hata människor, det låter vidrigt & brutalt, men man kan faktiskt hata. Tyvärr. Visst är det sorgligt att människor hatar varandra, men varför vill man inte bara varandra väl istället för att öppna krig?

Peace, LOVE & Understanding
maja


Madame Madame

Idag har jag varit i skolan och pluggat Matte B. Det väcks så många minnen när man är i den byggnaden, minnen från tiden då jag gick där. Minnen med gamla vänner och gamla pojkvänner. Det är både roligt och sorgligt på samma gång. Jäklar vilken rolig tid det var, jobbig också såklart.
Här följer lite nostalgibilder:


Jag & Therese              Jag & Matilda              Jag & Sandra


Idag har jag också hämtat min nya soffa, det blev ju som sagt en svart Ektorp hörn-bäddsoffa :)
Och min brorsa passade på att köpa en 32´ TV till sitt rum! Fast jag vet att han är avis på min stoooora TV!


I will be back in a few minutes. // Maja



Onödigt!

Min lilla dotter har fortfarande feber, 39,4, men hon är ovanligt pigg idag så jag hoppas det går över tills imorgon. Hon får ju alvedon var 4dje timma. Hon äter och dricker bra så jag är inte orolig. Så det blir en lugn hemmadag med mina två små sötnosar. William ligger i soffan och tittar på Pippi på dom 7 haven.

Vi har varit sjuka hela jävla Januari. Det är alltid såhär, får väl börja planera in min sjukdomstid i almanackorna resten av mitt liv. Så att alla vet. Slapp sjukhuset denna gången iaf. Eller ja, jag har ju varit hos doktorn 4 gånger, men jag behövde inte bli inlagd :)


Imorgon hämtar vi min nya soffa :) Det blir en Ektorp hörnsoffa, svart, med bäddsoffa. Ska bli så härligt med ny soffa!


Nu blir det frukost för min del!
Peace // M


Jag kan inte hjälpa att jag stör mig på vissa saker....

Jag måste bara skriva av mig lite..blir så irriterad...haha...

  • Alltså jag blir så jävla irriterad när människor sitter framför datorn och skriver på sina status eller liknande att dom har migrän. MAN SITTER INTE VID EN DATOR OM MAN HAR MIGRÄN JÄVLA IDIOT. Finns inte en chans i världen liksom. När man har migrän vill man bara försvinna under jorden, man har ont i huvudet, man klarar inte av att se något som helst ljus och man kallsvettas. Människor som sitter vid datorn och påstår att dom har migrän vet inte vad migrän är.
  • En annan sak jag är så grymt trött på är ungdomar som är så jävla bekräftelsekåta. Laddar upp lättklädda bilder med brösten uppe vid ögonbrynen och säger att dom är SÅ mogna. Det är inget annat än LOL. Dessutom klagar dom på andra som gör likadant "men guuud va fjortis" och "shit va mycket uppmärksamhet dom vill ha". Jag kan inte komma ihåg att vi höll på så när vi gick i gymnasiet...


Yes, nu fick jag ut lite igen... skönt att spotta lite goja. Omogen jag är kanske, men åh...
Mors!


It´s a crazy crazy night.

När jag tänker tillbaka på Mollys tid på sjukhuset i sommras får jag kalla kårar längs med ryggraden. Då var du min. Då var vi en familj, vi fyra. Bara vi fyra. Vi hade avstånd från alla hemska människor, dom fanns där, men dom fanns på avstånd. Det blev ett jobbigt avslut, kändes som att vi föll ner från ett stup och allting bara tog slut. Så oväntat, så sorgligt. Men jag hade inte klarat den ändå, det inser jag mer för varje dag som går, jag hade aldrig stått ut över att inte få ha mina egna åsikter, min egna vilja och ta mina egna beslut. Det hade gjort mig galen. Jag inser att det hade inte hållt ändå, men ändå är det så sorligt. Stackars William & Molly säger jag bara, det är dom som har tagit mest skada. På Mollys 1 årsdag får hon inte ens lugn och ro, det är HON som måste flänga runt till olika släkten för att hennes pappa gjorde som han gjorde. Det är hon som tvingas välja mellan sina föräldrar och det är hon som är tvungen att sakna...och William då, han tyckte verkligen om dig. Inte som en pappa utan som en vän. Som en trygghet. Tänk vad du har sårat honom, denna lilla oskylda pojken. Han förtjänar inte att sörja och vara ledsen. Han ska bara behöva vara glad och leka och stoja nu. Du förstår inte ens vad du har gjort honom, du skyller på mig. Det är ju jag som försöker bygga upp hans trasiga hjärta igen. Det är ju jag som ger honom den kärleken han saknar från dig, det är jag som får förklara varför det blivit såhär, det är jag som får trösta honom när han är ledsen.


Vad fan gör du? Vad fan har du gjort för honom?
Ingenting
du gör det bara värre när du försöker spela hjälte, men du förstår inte, du är så jävla självgod.
du tror att du är bäst, men snälla, vakna för helvete.


Jag kämpar varje dag för att mina barn ska ha det bra, må bra och känna sig älskade.
Så kom inte och tro att du är så jävla bra, den enda som är bra, det är fan i mig jag.
Kör du din jävla rättsprocess-grej, gemensamvårdnad va? Du tycker att du är värd det?



Jag kommer aldrig låta någon såra er igen. Jag lovar er det. ♥
Jag älskar er; William & Molly


Peace, Love and understanding! /Maja

La vita e bella

Vi lever bara 1 gång, varför kan vi inte vara glada och tacksamma för det och göra dagen till den bästa? Varför lägga massa tid och energi på sådant som får en att må dåligt? Under 2009 hände det mig massa fruktansvärda saker och när jag satt och funderade på den tiden sent i höstas så slog det mig att jag ska radera allt och alla som får mig att må dåligt ur mitt liv. Jag är så mycket värd, du är så mycket värd. Alla människor stöter på motgångar i sitt liv, mer eller mindre. Enligt mig har jag stött på mycket motgångar år 2009 samtidigt som många glimtar också har varit, som då min underbara dotter Molly föddes. Jag har nuddat botten och det var hemskt. Jag är en bra bit tillbaka upp mot ytan igen och det känns så fantastiskt bra! Jag är lycklig, jag har så mycket i mitt liv som gör mig lycklig, jag är så tacksam för det. Allt och alla som inte gör mig lycklig har jag gjort mig av med och det var på tiden.


Charlotte, jag, Fredrica & Sandra

Det finns en speciell person som jag saknar så enormt mycket. Vi har känt varandra i 10 år nu och du är min bästa vän och min sons pappa. Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag tycker om dig. Jag har alltid så roligt ihop med dig, vi skrattar åt samma saker, vi lyssnar på samma musik och vi gillar samma mat! När jag har varit ledsen har du alltid tröstat och stöttat mig, när jag har varit sjuk har du alltid funnits där för mig. Jag kan berätta allt för dig och jag litar på dig till 100%. Jag är så ledsen att det har blivit såhär mellan oss för jag vill verkligen ha dig i mitt liv.



       Koffe & jag 2004



Imorgon blir det bio med min älskling William, vi ska se "Det regnar köttbullar". Ska bli jättemysigt!
Nu väntar sängen.
Natti natti // Maja

Rättegång

Jahapp, då fick man återigen ett tjusigt brev från hans advokat i brevlådan idag då. Det blir rättegång ändå. Jag är fruktansvärt besviken och ledsen.

Men jag är inte förvånad.

Bilköp!!

Nu har jag hittat en riktig liten pärla. Renault Megane -97 i rosa.
Passar mig perfekt! Eller vad säger ni? :)





Nej, ingenting för mig, men söt var den, riktig barbie bil.
Om någon annan är sugen finns denna på:
http://www.blocket.se/alvsborg/Renault_Megane_1_6_5dr_25530444.htm?ca=16&w=2


/Peace.

Jag är käääär

Yes, sitter och tittar på Johan Falk filmen på 4an. Har sett den ett 10 tal gånger men man får ju inte nog av Joel Kinnaman som spelar Frank Wagner. Han är det snyggaste jag någonsin har sett i hela mitt liv. Shit, jag tror jag är kär. Sådär kär som man var i kändisar när man var liten flicka på drygt 10 år. :)





Annars har helgen varit bra, varit med mina underbara vänner heeela helgen, jag älskar verkligen er! ♥
Var på IKEA också och tittade på ny soffa, hittade 2 stycken fina som jag vill ha, nu ska man bara bestämma vilken av dom och vilken färg man ska ha också! Kul!



                                                          


Imorgon blir det doktorn igen, halsflussen har kommit tillbaka! Tror det är någon av mina små troll som bär på detta elaka virus. Ska kolla dom också när vi ändå är där. Annars i veckan ska jag köpa bil & TV.
Längtar


/// Maja

Under the pavement

Nu var det gjort och det känns bra.
Varför ska man komma undan med sånt här?
2009 var det värsta året i mitt liv, om det inte hade varit för att min dotter föddes det året så hade jag fortare än kvickt raderat ut hela det årtalet ur mitt liv. Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv som jag gjorde förra året. Nu är det ett nytt år så låt mig va för helvete. Kan ni inte hitta någon annan hackkyckling? För jag är trött på det. 
 
Jag är trött på människor som ska lägga sig i saker dom inte har någonting med att göra eller vet någonting om. Hur kan du ens ifrågasätta saker han har gjort mot mig? Du känner ingen av oss, bara lite på ytan...och tänk efter, hur många människor är elaka på ytan? Säg någon? Det är en sjuk värld vi lever i. Och vet du; han är inte en bättre människa för att han köper en tröja till mig, det läker inte mina sår och det förlåter inte.


Annars är jag förövrigt jävligt lycklig numera, allting känns jävligt bra! Åh, det är så här det ska vara jämt jämt jämt! Nu drömmer vi om att klara Matte B kursen, komma in på Sjuksköterska-programmet och att Molly får dagisplats på Williams dagis....och så en annan sak också, fast det är hemligt :) hihi



Peace.






I veckan ska jag köpa TV, soffa & bil. Allt på samma gång, mycket spännande.
Ser fram emot lite nytt så att man kan slänga ut minnen. Jag sa till pappa att jag skulle "slänga ut soffan" och då skrattade han och sa "ja Maja, den kommer nog inte så långt" HAHA, fattar ni? Han menade att jag skulle vara klen!!! ;)

...han ska allt få se.... :)




MUSIK

♦ IMOGEN HEAP - HIDE AND SEEK
♦ MASKINEN - KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET
♦ OWL CITY - THE SALTWATER ROOM
♦ JOHN MAYER - FREE FALLIN
♦ M.I.A. - XR2
♦ MAJOR LAZER - KEEP IT GOIN´ LOUDER
♦ RÖYKSOPP - YOU DONT HAVE A CLUE
♦ NEWTON FAULKNER - DREAM CATCH ME

Underbara & älskade.






love & goodbye
maja


Njut nu då

Maskinen är ganska grymma faktiskt
I Like!


Nu är det nog.

Nu har jag fått nog, nu har gränsen gått och bägaren har runnit över.
Du kommer inte undan med detta, jag kommer inte låta dig, det här var droppen.
Jag är arg.


Annars mår jag fantastiskt bra. Jag känner lycka nu.
Mina barn är så underbara, jag tittar på dom och bara njuter av att dom två skapelserna faktiskt är mina.
Dom är så vackra. Ni är mitt allt.



Love





Tankar över det förflutna

Då var Matte B kursen i full fart.
Det gick mycket sämre än vad jag trodde, jävlar vad svårt jag har för matte. Jag fattar seriöst ingenting. Men jag har kämpat på bra idag. Först satt jag två timmar i skolan och pluggade och sen hade jag min matte lektion som varade 1 timma. Har precis slängt igen matteboken nu efter 1 timmas plugg. Blev så jävla sur när jag inte fattar hur jag ska räkna...och ingen är ju här och hjälper mig heller. DOH.

Men jag ska fan i mig klara kursen, hur svårt det än är. Det har jag bestämt mig för.


Lös följande:
a) 8x = 5x + 18 b) 10x - 3 = 29 + 6x c) 12 + 4s = 10s - 12 d) -2 - 3 + 4x = 5 - 6x

Jag är arg på min mattebok!



Funderingar över det förflutna;

När jag tänker efter så undrar jag för mig själv hur jag kunde sakna det vi hade. Jag mådde ju inte bra, jag mådde nästan inte bra någon gång. Jag gick alltid runt och undrade vad som skulle hända här näst, om jag var rätt klädd, om jag hade rätt åsikter, om man dög. Aldrig kunde jag tänka på mig själv och hur jag mådde, det var alltid han och dom andra som var viktigast. Att jag någon gång mådde dåligt var ungefär lika betydelsefullt som att deras tomater var mögliga. Allting handlade om dom, jämt jämt jämt. Alltid var det synd om dom, det spelade liksom ingen roll vad någon annan hade varit med om / råkat ut för, dom var alltid snäppet värre, alltid. Och det spelade ingen roll om någon annan hade varit i samma situation, det var inte samma sak för dom.

I två år gick jag runt med en jättestor klump i magen som aldrig försvann. Jag var stressad, fick magkatarr och var fruktansvärt orolig hela tiden. När det tog slut så släppte allt det ,bit för bit, och jag började inse vad jag hade varit med om under 2 år. Jag behövde inte längre bry mig om vad jag tog på mig, jag behövde inte längre tänka på vad jag sa och jag hade för åsikter.

Det är inte lätt att vara ihop med en mammas pojke, jag stod inte ut. Jag ska ha en man som står på egna ben och inte är så jävla beroende av sin morsa.  

Jag känner mig numera så harmonisk, det är så härligt.



Tack för mig!
Nu ska jag hoppa i säng och drömma gott.

Ciao

Trotsålder & egen vilja så det ryker om det :)

ÅH...pust! Just nu är dagarna ganska tuffa och består mestadels med diskussioner mellan mig och min 4 åriga sötsak till son. Han är verkligen emot allting man säger till honom nu och lyssnar inte för 5 öre. Jag är helt slut om jag ska vara ärlig, det gäller ju att vara smart och inte tappa humöret, inte så lättsamt. Vad man än gör är det fel och vad man än föreslår så är det pest. Hoppas denna lilla trotsperioden går fort över så jag snart har en liten väluppfostrad son som alltid gör som jag säger istället. Haha. Jag kan ju drömma om det iallafall.

William har, precis som sin mamma, världens vilja, och om han inte får igenom den då jävlar! :)

Även min lilla söta dotter har vilja av stål & hon är världens mammigaste gosegris förtillfället. Det går verkligen inte bra med vem som helst och det går minsann inte bra att ligga på golvet mer än max 5-10 minuter åt gången. Molly ska helst av allt klänga på mammas mage/bröst JÄMT. Hon älskar det.

...vad gör man inte för sina älskade barn som man älskar mest av allt i hela tjocka världen...


Just nu sitter den stora gosegrisen jämte mig här i soffan och tittar på Little Chicken medans den andra lilla gosegrisen ligger jämte mig här i soffan på andra sidan och dricker sin kvällsvälling. Strax väntar sängen för dom båda och själv ska jag hoppa ner i soffan med en kopp varm choklad och titta på film och bara mysa! Det är jag värd, det är faktiskt ganska ansträngande att vara världens bästa mamma ibland :)


                             


Puss Puss //   maja

MJ

Låg i soffan och tittade på This Is It - Michael Jackson förut.
Jag ryser när han sjunger & jag ryser när han dansar.

han är grym.



KÄRLEKEN ÄR

Kärleken är underbar, kärleken är svår.
Jag hoppas att alla människor får chansen att uppleva riktigt jävla bra kärlek någon gång i livet, för det är alla värda. Det är bland annat kärleken som formar små människor till vilka dom blir när dom blir stora.
Kärlek är en viktig ingrediens i livet. 

Jag tror det finns någon för alla, det gäller bara att hitta.
Man behöver inte någon för att överleva, livet blir nog bara en smula romantiskare. Själv har jag varit kär 3 gånger i mitt liv, riktigt kär alltså, och jag har haft långa förhållande med dessa 3 killar. En av dom har alltid varit speciell för mig och han betyder så mycket för mig. Vi träffades första gången år 2000 och har sedan stått varandra väldigt nära. Jag är så glad att jag fick möjligheten att träffa honom.


Jag vill träffa drömprinsen en dag, men det dröjer nog, jag är inte redo för att bli kär på långa vägar, jag behöver hitta tillbaka till mig själv och bara få vara. Det är ganska härligt att bara behöva tänka på sig själv och mina barn. Som det känns nu tror jag inte att jag vågar bli kär, jag är så fruktansvärt rädd för att bli sårad igen och därmed är jag hellre ensam.


Sen finns det bra och dålig kärlek.
Jag har varit med om båda och jag föredrar bra kärlek.


                                                   




love, peace & understanding            // m a j a

William 4 år 060106

GRATTIS WILLIAM PÅ DIN 4 ÅRS DAG!!! VI ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT! ♥

                            
                        William några timmar gammal på BB 060106


                                                                              ♦


Vad är det för fel på en del människor? Tycker ni så jävla bra om er själva?  
Sen när fick man inte ha egna åsikter om sina barn utan att småbarn ska lägga sig i?
Om jag har en åsikt om att jag inte vill att andra människor ska lägga ut bilder på mina barn på internet så borde det respekteras. Mina barn är mina barn som jag delar med deras pappor, ingen annans vad någon än säger om den saken. Det är i mig dom har utvecklats och vuxit och det är jag som har fött dom. Ingen kan någonsin ta dom ifrån mig.
En mamma är alltid en mamma.

Och att jag skulle ta ut min sorg/ilska/förtvivlan (?) på någon som henne är ju helt jävla absurt. För det första har jag kommit över allt som har med honom att göra och för det andra har jag inte sagt ett endaste jävla ord om henne sen det tog slut mellan oss. Jag har gått vidare, jag står inte och trampar i gammal skit...som en del människor verkar göra. Det är verkligen lustigt att folk som inte vet ett endaste dugg om saker och ting ska lägga sig i och leka gud. Jag skulle kunna skriva ut precis allting som har hänt men jag gör inte för jag tänker inte sjunka lika lågt.


Ni visar gång på gång hur lite ni går för.
Och nej, jag gillar inte dig och har aldrig gjort det heller :P


Jag tycker också att det är ganska intressant varför det hela tiden är JAG som får ta all skit. Allting är mitt fel oavsett. Lite lustigt kan jag tycka.
Fast det berör mig inte längre, jag skrattar faktiskt åt er numera. Jag tar inte åt mig, för jag vet att det inte är mitt fel, jag har aldrig gjort något fel så därför går jag med rak rygg. 

...och barnen, ja, dom kommer få reda på detta...


                    
                                      Mollis & Willis 24/12 2009 ♥



jag älskar er! love.      maja

Sjukdommar, julgransplundring & födelsedag

Idag är vi inne på 2010s 3dje dag och detta året har varit fantastiskt hittills.
I och för sig har det bara gått tre dagar men en väldigt bra början. Förutom att jag har gått och blivit sjuk. Jag är alltid sjuk denna tiden på året, förra året låg jag på sjukhus i 14 dagar med njurbäckinflammation. 
Mitt huvud bultar, min näsa rinner och febern åker upp och ner som en jäkla berg & dalbana.
Det är inte roligt när man har så mycket på schemat denna veckan.
Granen ska ut, den bara står där på sniskan och barrar ändå & så fyller William 4 år.
Tur att jag redan har bakat hans tårtor, dom ligger i frysen och väntar på att bli upptinade! Paketen är inhandlade och inslagna, vilken supermorsa jag är ibland va!? :)

Nu ska jag göra mig en kopp varm choklad och hoppa ner i soffan jämte William och titta på Wall - E.
massa kärlek.

Kan du vissla...

Javisst kan jag det.
William har lärt sig att vissla. Helt otroligt tycker jag.
Jag tror att jag lärde mig vissla när jag va typ 10 och han fyller 4 år om 3 dagar, vilken fantastisk unge han är!





                        



.





FAN VA HÄRLIGT, ÄNTLIGEN ÅR 2010
SOM JAG VÄNTAT! :)

Jag har lovat mig själv att glömma.
Glömma allt som varit 2009 och blicka framåt istället. Jag har världens underbaraste barn och dom är allra viktigast för mig. Sen det som har hänt har hänt, det spelar ingen roll vad jag än gör för jag kan inte ändra på någonting och jag vill inte ändra på någonting. Det som har varit är så långt bort nu, jag når det inte längre. Jag kan inte slita och dra i det längre för det är borta. Självklart kommer det alltid att finnas där fast på ett väldigt fint avstånd, på ett avstånd där det inte kan skada oss.

För 2 dagar sedan var det nyårsafton och jag hade två stycken nyårslöften. Några få personer vet om dom och det räcker så, huvudsaken är att jag inte på några villkor ska bryta dessa löften jag har gett mig själv.
Jag kommer klara det galant!



Charlotte, Maja, Fredrica & Sandra på nyårsafton



2010 ska bli så in i helvete bra
det ska jag se till :)


kärlek / maja


Free Fallin

Shes a good girl, loves her mam a
Loves jesus and america too
Shes a good girl, crazy bout elvis
Loves horses and her boyfriend too

Its a long day living in reseda
Theres a freeway runnin through the yard
And Im a bad boy cause I dont even miss her
Im a bad boy for breakin her heart

And Im free, free fallin
Yeah Im free, free fallin

All the vampires walkin through the valley
Move west down ventura boulevard
And all the bad boys are standing in the shadows
A ll the good girls are home with broken hearts

And Im free, free fallin
Yeah Im free, free fallin
Free fallin, now Im free fallin, now im
Free fallin, now Im free fallin, now im

I wanna glide down over mulholland
I wanna write her name in the sky
Gonna free fall out into nothin
Gonna leave this world for a while

And Im free, free fallin
Yeah Im free, free fallin


RSS 2.0