+ 6kg

Okej NU vet jag varför jag den senaste tiden har rusat upp i vikt...hela 6 kg har satt sig på min röv och mage. Det är inte okej med tanke på att jag bara kan gå i ett par jeans och leggins. Men nu har min älskade mamma upptäckt varför....nämligen mina ppiller. Var hos barnmorskan idag och skulle byta preventivmedel och hon sa att med dom ppillerna jag käkar så får man en enorm matlust och går gärna upp i vikt. VA FAAAAN!?! Så igår var sista gången jag käkade Trionetta 28. (Dom var tydligen bra till 15 åriga flickor inte en gammal 2 barnsmorsa som jag) Så nu hoppas jag inom kort att mina +6 kg snart kommer ramla av igen. (Inget fel att väga det jag väger nu men hur kul är det att inte få på sig brallorna?)

Tack och hej!

Idag fördjupar jag mig i höftledsfrakturer...

img_6602 (MMS)

Idag fördjupar jag mig i höftledsfrakturer hela dagen..tur att det blir lunch med bästis! :)


GABBA GABBA

- Ring 90 000
- Varför då?
- Jag har slagit mig
- Har du?
- Ring 90 000
- Isåfall är det 112, dom bytte nr -96
- Men jag slog mig -94

11.03.30

Dagen började med näsblod - TUR att inte barnen vaknade när jag gick upp, jag hade ju skrämt livet ur dom. Nu är jag så jäkla trött på detta jäkla näsblod alltså. Trodde det skulle bli mindre nu i samband med det fina vädret och den varmare temperaturen men än sålänge är det lika illa, eller kanske en smula bättre.

Provet gick väl sådär, vet inte alls var jag hamnar, det återstår att se! Skönt att det är över nu iallafall. Grupparbetet som ska vara inlämnat på fredag nästa vecka är jag fruktansvärt ofokuserad på, det är jättesvårt att arbete med någon som man är så olik om jag ska uttrycka mig snällt...ursch, hoppas verkligen att slutresultatet blir vad jag strävar efter!!

Nu har jag precis käkat en portion av min fantastiskt goda kycklinggryta med gul curry MUMS!
Har ju shoppat en massa också, tänkte visa er det :-)

Puss

11.03.28


old pic.

Idag är en sån där bra dag! Jag fick MVG på en skoluppgift jag riktigt kände gick åt pipsvängen, har fixat massa inför lördag, har unnat mig revbenspjäll och vindruvor ikväll och nu är det fotboll på tv. :-)

Dock bara en liten liten detalj som får det hela att bli en smula tråkigare - nämligen prov imorgon och känner inte alls att jag är redo för detta. URK! Önska mig Lycka till! Puss

Stockholm - Båstad


Söndagkväll, LOKA, Stockholm - Båstad


Underbar dag med promenad i vårsolen, shop...

img_7629 (MMS)

Underbar dag i Varberg med promenad i vårsolen, shopping, våfflor, spelkväll, god mat och underbart sällskap. Lovely! <3


Let´s party all night long.



LET´S DO IT ALL NIGHT LONG LONG LONG...


Väldans bra fredagkväll med riktigt god ma...

img_2064 (MMS)

Väldans bra fredagkväll med riktigt god mat - musslor i vitvinssås, vitlöksbröd, sallad och gott vin, spel, film och gott sällskap! :-)


Ben i kycklingnuggets.


Häromdagen frågade William om vi kunde köpa med oss ett happymeal på hemvägen. Jag köpte 2 happymeal med kycklingbitar till mina sötnosar och medan vi sitter och äter så sätter Molly i halsen. När vi fått ut det som jag trodde var kyckling ser jag att det är ett kycklingben på 1½-2 cm. URSCH säger jag bara, det kunde slutat riktigt illa! :-/


Ensam mamma söker



Jag har ju glömt att berätta att jag sökte till Ensam mamma söker härom veckan. Hade väl egentligen ingen tanke på att dom skulle vara intresserade av just mig, men så ringde en tjej från tv3, ensam mamma söker, och intervjuade mig per telefon. Det hände 2 gånger och sista gången så frågade hon om jag hade möjlighet att ta ledigt under vissa dagar/veckor under sommaren. Tyvärr åker jag till New York under den veckan dom spelar in vinjetten så jag var tvungen att tacka nej.


Dag 18 - Min drömkille


Dessa männen är ju hur snygga som helst. Men det räcker ju inte att vara snygg tyvärr...

Jag har lite krav på min drömkille:
• Trogen
• Ärlig och uppriktig
• Snäll
• Rolig
• Snygg
• Vältränad kropp

Så om du stämmer in på denna beskrivning så tveka inte på att höra av dig! Haha

Finn 2 fel.



Jag är supernöjd :-)

Glad

Idag är jag glad. Jag fick MVG på hemtentan jag bråkade med förra veckan, jag har fått stallplats åt min häst i Varberg under sommaren och jag har världens bästa familj ♥
Puss på det!

Nu ska jag sova - natti!


Flickan som lekte med elden


Noomi Rapace är den snyggaste kvinnan som finns!


Hej alla fina människor. Helgen har varit så lugn och go och vi har bara myst hela helgen lång :-) Nu sitter jag här i sista sekund och ska skriva en uppgift till skolan. Det går ju sådär med tanke på att Flickan som lekte med elden är så hemskt mycket roligare att titta på. Men jag brukar kunna leverera ganska bra på det gör jag i skolan så jag är inte så bekymrad. Vad gör ni ikväll? :-)

HISS eller DISS?




Australien är ett av länderna Ke$ha uppträder i under sin världsturné. Här ses hon semestra lite mellan konserterna med sin familj. Men hennes val av bikini får många att reagera. Vad tycker du om den - HISS eller DISS? Jag tycker den är fruktansvärd.


,


Lovely little things


♥♥♥


Snygg skinnjacka sökes


jag är på jakt efter en snygg skinnjacka.
så nu är jag ute efter alla era tips på var man kan köpa snygga jackor!
kom igen - alla tips är världefulla ;)


Östrasjukhuset med Molly


Världens bästa överläkare

I tisdags var jag och Molly på Östrasjukhuset för att röntga hennes höfter. När hon var nyfödd och låg på 327:an kom en ortoped dit och kände på höfterna, det görs på alla nyfödda som ligger inne. Molly hade ingen luxation men han misstänkte att höger höft var lite svagare än den andra. Vi hade tid på röntgen 11.15 och till ortopeden 13.15 så när vi var klara på röntgen åkte vi upp och hälsade på Kay och alla dom andra på 327:an. Friberg var också där och han tog sig tid att undersöka Mollys mage och tittade i hennes journaler. Vi hade inte ens bokat tid med honom och han tog sig ändå tid för oss. Så vi fick gjort 2 flugor i en smäll. Han är världens bästa läkare!  

update: Höfterna var det minsann inga fel på!


Linne


Dessa enkla topparna tycker jag är söta till en enkel vardagsoutfit i sommar.

Dagens grattis 18/3


Grattis på din 19 års dag fina Veronica!
Hoppas du har en toppendag och blir ordentligt firad :-) ♥

Dagens grattis 16/3


Grattis världens raraste/sötaste/underbaraste mormor på din 80 års dag!
Hoppas du kommer trivas bra i din nya fina kofta ♥

STYLISTERNA



Jag är besatt


Skräpmat!



Jag äter mycket sällan mat på Mc Donalds men igår sprang Karin och jag in en snabbis och beställde 2 cheeseburgare UTAN gurka var. Det var ingen annan i kön och inne i restaurangen satt det kanske 2-3 sällskap och käkade. Alltså hade dom inte såå mycket att göra. När vi kom hem och skulle käka var det ändå gurka på hamburgarna och på pappret runt hamburgaren satt det klistermärken med "Special order". Vi undrade vad som var så speciellt med våra cheeseburgare!? Dåligt jobbat Mc Donalds.


Värsta bra kvällen! Alkoholhaltig dryck, v...

img_2042 (MMS)

Värsta bra kvällen! Alkoholhaltig dryck, vackra tjejer och melodifestivalen (som kan dra åt skogen såhär i efterhand) Puss!


Melodifestivalen



Ikväll smäller det.. Klockan 20.00 börjar Melodifestivalen!!

Jag kommer rösta på Swingfly - dom måste ju bara vinna! Dom är ju både bra och SNYGGA!
Vilka hejar ni på? :-)

God mat på Greken, noblesse, ett glas vin ...

img_4740 (MMS)

God mat på Greken, noblesse, ett glas vin och trevligt sällskap. Det är en bra fredag :-)


Harembyxa - Hiss eller Diss


Hissar eller dissar du Harembyxan?
Just den här byxan tycker jag är fruktansvärt ful och skulle aldrig köpa. Men jag kan tycka att vissa harembyxor är helt okej men jag själv skulle aldrig bära det. Så för mig blir det en DISS.


är det så svårt?

lite ärlighet vore ju inte helt fel alltså. är det så jävla svårt att vara ärlig?
det bevisar ju än en gång hur lite jag kan lita på människor.
jag blir så ledsen.

Fantastiskt fin låt ♥


                                                                Lifehouse - You and me

Varberg 110305













I Lördags åkte jag och barnen ner till mamma tidigt på morgonen och eftersom vädret var underbart så bestämde vi oss för att åka ut till Träslövsläge på picknick. Vi parkerade bilen hos mormor och morfar och gick sedan bort mot naturreservatet. På vägen dit hittade vi en jättefin lekplats som vi stannade och lekte på en stund innan vi gick vidare till reservatet. Mamma brukar gå promenader längs med naturreservatet och visste precis vart vi skulle stanna och fika. Det var jättemysigt och barnen stortrivdes vid havet ♥


Back in time.


                                                               Varberg 2007

Hemtenta

Idag släpptes våran hemtenta på plattformen så det är bara att sätta igång hjärnan för arbete. Skönt att vi fick vara hemma och skriva idag och imorgon har jag inga lektioner så jag ska passa på att skriva imorgon också. Har varit lite slapp på skolplugg början på denna veckan så får ta igen detta känner jag, så nu blir det morgon tea med ceasars - för dom är så jävla bra! :)


Ceasars - Jerk it out


Sockersug



Men hur mycket längtar inte jag efter sommaren nu? Packa ihop ungarna och flytta ner till Varberg och bara njuta! ..och det blir ju inte sämre när man ser dessa två underbara klänningarna från H&M för endast 179:- Den korallfärgade klänningen är på väg hem till mig just nu.

Väska


Den här väskan är så himla fräsch! Jag vill matcha den till ett par snygga jeansshorts, en söt vit blus och mina Rayban solglasögon - HOT!


Victorias Secret









Vet ni hur mycket jag älskar bikinis? Ååå, jag har hur många som helst och jag får aldrig nog. Dom snyggaste bikinisarna har utan tvekan Victoria Secret - har själv 3 stycken därifrån och fler ska det bli. Bikinin på bild 1 kommer åka med mig hem från New York i Juni. Hur snygg är den inte?

Varberg



Idag har vi gått upp tidigt för att ge oss av till Varberg. Det ska bli mysigt och som extra plus är det ju superfint väder ute, blir nog en härlig promenad längs strandpromenaden. :-)

Dagens outfit



Hej alla underbara! Har ni haft en lika bra början på helgen som jag? Hoppas det :-)
Imorse gick vi upp tidigt för att åka och hämta hö till hästen och sedan fortsatte dagen i ett, jag var inne i Borås med Fredrica på bio och så strosade vi lite i affärer efteråt. Nu sitter jag i soffan och gosar med dom bästa ♥


me ♥ Leopard



En av vårens stora är leopardmönstrat. Men det får inte bli överflödigt, utan det räcker med ett plagg/accessoar till en outfit. Jag älskar leopardmönstrat och tycker det är vrålsnyggt! Vilken är eran favorit?


Dagens bästa



Vi sitter i soffan och tittar på ett underhållsningsprogram på 3an när en tjej med stora silikonbröst intervjuas.
William: Uuuuuuuuuuuh, vilka stora äckliga bröst hon har mamma
Jag: MMm, men dom är inte riktiga, det är silikonbröst
William: Vad är silikonbröst?
Jag: eeeh, en doktor trycker in någonting i brösten..eeehh.. (byter samtalsämne)

Myskväll med paket & pizza



Häromdagen var mami här och hälsade på oss! På kvällen hade vi pizzamys med Per & Veronica och barnen fick varsitt paket, visst är dom fint inslagna? :-) 

Dagens outfit



Hej alla mina kompisar! Jag är sjuk, troligtvis magkatarr. Det är för mycket för mig i mitt liv just nu, jag kan inte hantera det. Skulle behöva komma iväg ett par dagar och vila upp mig och inte behöva tänka på någonting.

RSS 2.0