Räkor & skolarbeten



Idag har barnen haft Vårsoaré på deras dagis. Dom sjöng sånger och dansade till Eric Saade! Vi tog med oss fika och fikade i gräset och vädret var på topp - Jättemysigt!

Ikväll blir det återigen plugg som gäller. Det finns liksom inte tid till någonting annat nu i slutspurten, arbete efter arbete ska vara inlämnat senast imorgon och så har vi ett mega stort prov kvar också. PUH!

Har precis avnjutit en riktigt god räk/pastasallad som jag komponerade ihop själv! Den kommer att göras flera gånger, det är ju en sak som är säker :-)

Me♥Göteborg











Man kan säga att jag har haft en toppenhelg om man bortser från söndagen som bestod av jobb i 8 timmar med världens huvudvärk som inte ville ge med sig!

I fredags blev det inte riktigt som vi tänkt oss - skulle ju lyssnat på Veronica Maggio på Liseberg men som ni säkert läste i tidningarna i Lördags så gick det inte att komma in. Vi köade i typ 15 minuter tills vi gav upp och gick istället på en liten barrunda. Kom hem på natten och upp tidigt igen för att ge mig av till Bollebyggd och möta upp Linda för att samåka in till Göteborg och leta brudklänning till henne. JÄKLAR så vacker hon är - den där Linda :) Efter att vi hittat en mycket fin klänning (är så glad att jag fick vara med och köpa den) åkte vi till Frölunda torg och shoppade! Kom hem och åkte direkt till Jessica för en jättetrevlig tjejkväll med tjejerna ovan!

Imorgon har jag nationellt Matte B prov så hinner liksom inte riktigt sitta här nu!
Hoppas alla har en fin vecka ♥




Klänning



Är kär i små söta sommarklänningar!
Denna köpte jag i Torsdags när jag och mamma var i Göteborg.


Satan i gatan



Äntligen helg! - Som jag längtat! Har varit så sjukt trött den senaste tiden så känns så välkommet med lite helg. Är dock helt fullbokad hela helgen, men det är så roligt så det gör ingenting! Ikväll blir det Veronica Maggio på Liseberg, imorgon blir det återigen Göteborg och shopping med Linda och grillning + utgång på kvällen. På söndag väntar jobb 10 - 18 och efter det hoppas jag det bir grillkväll innan jag återvänder hem till Kinna igen där mängder av skolarbeten väntar! But I like it!


4GOOD


Igår var jag och mami i Göteborg för att återigen gå på 4GOOD som jag fick av henne i påskpresent!

Denna gången var temat Kroppslig och Själslig Energikickar och föreläsarna var just dom ni ser på bilden -
nämligen Michael Södermalm, Emma Hamberg & Zinat Pirzadeh. Jag fick verkligen upp ögonen för Zinat som jag innan hade ganska svårt för - en sådan kvinna hon är! Fantastisk rolig! Jag rekomenderar verkligen alla till att gå på 4GOOD kvällarna för att man får ut så mycket av dom - Glädje, Skratt, Lycka, Energi och Uppskattning är bara få exempel - och dessutom får man en underbar goodiebag med en massa smått och gott i!


Kom ihåg: "Ur dynghögar gror de finaste blommorna"

Nu bär det av till Göteborg och Radisson ...

img_5643 (MMS)

Nu bär det av till Göteborg och Radisson Hotell :-)


Tröttheten tar över



Tröttheten har börjat ta över hemma hos familjen Eriksson/Syrén. Jag har haft så mycket i skolan det senaste och är riktigt trött på alla arbetsuppgifter/hemtentor och prov som vi har haft senare tiden och kommande tid, vilket inte är likt mig då jag tycker utbildningen är jätterolig och intressant. Det är precis som musten har gått ur mig - och detsamma gäller mina barn. Kommer hem från dagis på eftermiddagen och redan då märker man att barnen - speciellt Molly - inte riktigt orkar engagera sig i någon lek eller bus utan nöjer sig med att sitta i mammas knä och bara gosa (okej, detta gäller inte William. Han är minsann aldrig hemma nu förtiden). Jag klagar inte :-)

Tror att vi är i behov av lite ledighet snart!

Gammalt blir nytt



Ni vet ju att jag har målat min pappas kökssoffa som min pappas farfar har byggt. Den blev vit. Jag har även målat om barnens tripp trapp stol till vit. När jag gjorde det för några månader sedan fyndade jag även denna gamla tallrikshyllan för 40:- Så nu är den äntligen färdigmålad och uppsatt. Blev jättenöjd! (ställde i lite prylar för att det skulle se roligare ut på bilden)


28 dagar till New York




pictures: our hotel in NY


Om 28 dagar åker vi till New York - som jag längtar!!
Känns helt overkligt men underbart på samma gång.

Har ni några tips/förslag på saker som vi ska besöka/köpa/göra?
Alla tips är mycket välkomna :-)

maja maja maja maja maja maja



LYCKLIG ♥♥♥


Fredagen den 13:onde - Falkenberg



Falkenberg idag och lunch på Strandbaden.
Mysigt kanske men en aning dyrt för ingen speciell mat alls.
Svårt att hitta också.


Idag är det ju Fredagen den 13:onde - har det hänt er någonting konstigt/jobbigt/hemskt?

kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek


Det mest underbara som finns i denna värld ♥

Svindålig uppdatering på senaste! Men jag har så otroligt mycket i mitt liv just nu så ni anar inte...skola/jobb/barn/boende/bil/häst...you name it!

Imorgon ska vi åka till Falkenberg med klassen. Besöka ett boende för människor i livets slutskede och även ett boende för människor med psykisk ohälsa. Spännande ska det bli och så ska vi äta på strandbaden, får se om jag kan fota något därifrån - från Strandbaden alltså!

Nu är det bara 4 veckor kvar till New York!! Ska bli awesome!

plan plan plan plan plan plan plan

Ibland känns det precis som om allting var en plan - som om allting redan var förutspått. Jag skulle ge dom det som dom ville ha och sen kunde dom nöjda och belåtna bara gå därifrån och stampa lite på mig. Men var det verkligen så ni hade föreställt er? Blev det som ni ville?




♥ Kvällsmat & mys framför tvn är kärlek

Cirkus Maximum









Vi var såklart på Cirkusen när den kom till Varberg. Båda barnen satt som ljus och var helt facinerande! (jag med....)

new shoes



love love love.

Dagen efter är inte alltid den goaste!

img_4196 (MMS)

Dagen efter är inte alltid den goaste!


RSS 2.0