karl lagerfeldNär jag och Lina var i London så besökte vi London Fashonweekend - vilket var riktigt kul! - och fick med oss varsin goodiebag hem. I bagen låg bland annat denna goda Cocacola light flaskan vilken är designad av ingen mindre än Karl Lagerfeld. Hur häftigt? Har bara sett flaskan på reklam i tidningen innan och nu fick jag en helt egen :)

LONDON!IDAG ÅKER JAG OCH MIN BABE TILL LONDON!!! Ska bli så sjukt kul :-)
See you at Wednesday, puss!

25 år 15 September 2011Det har varit mycket på gång i mitt liv kan man säga! Hetast just nu är väl att jag fyllde 25 år i torsdags - 15 september! Som ni förstår - mycket har hänt! Har varit helt busy varje jäkla dag senaste tiden men hur kul är det inte? :) Ovan ser ni några utvalda bilder från lördagens bravader! Hade riktigt kul!

Åker till LONDON med Lina om 3 dagar! AWESOME!


musik musik musik musik musik


Mat Kearney - Ships in the night


                                                                                                                  Bästa låten just nu ♥


karusell

Jag vet att det har varit rätt så tyst här på bloggen. Det beror på att mina känslor har åkt berg och dalbana de senaste veckorna. Det är så mycket som har hänt i mitt och mina vänners liv och ena stunden är man lycklig och i andra stunden så är man ledsen. Men som ni vet - i will be back!


Nu blir det Svenska Hollywoodfruar och en kopp blåbärs te - efter det sängen och filmen Bad Teacher!

R.I.P Stefan LivVila i frid du fina man!


Uppmaning!

Som dom flesta vet lämnade jag in min iphone på lagning idag och fick en lånemobil tillbaka - en gammal sony ericsson som varken hade bu eller bä. Ursch, hur ska jag klara mig? :)

Ett + är ju att jag har samma nummer som innan under tiden men - är att alla mina kontakter är borta.
Så sätt igång att skicka era namn via sms! Oki?

Espresso House & AbortFörst matte sen etik & livsfrågor - ämne abort. Efter att jag suttit och pluggat i 2½ timma fick jag plugg-torka och åkte in till Borås och lämnade in min iphone som har krånglat ett tag nu. Fick med mig pappa och passade på att ta en fika på Espresso House. Jag är helt såld på deras islatte, är ni förvånade? :)

Nu blir det mera plugg plugg & plugg och i eftermiddag blir det ev. Varberg. Hämta brorsans bil på Toveks och mina nya darlingar hemma hos mamma...nyfikna? Snart ska ni får se ;)


Remember MeNu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp blåbär/vanilj te och Remember me
Robert Pattinson är ju så fin!Vad gör ni ikväll mina fina läsare? :)

Sjukstuga

Hemma hos oss råder det sjukstuga för tillfället. Jag har lidit av huvudvärk och näsblod hela veckan och William har feber och ont i magen. Molly är snorig. Fick också reda på idag att jag har ett stort sår inne på näsväggen så att säga. Minns ni förra året när jag tjatade om mitt näsblod som jag fick ca 4-5 gånger i veckan? Beror på att jag har jättekänslig näsa osv så det blir lätt sår...så nu har jag jätteont verkligen. Helt fruktansvärt! Och det är bara att stå ut!

Så just nu är vi ganska slitna här hemma men det ska det snart bli ändring på hoppas jag!

RSS 2.0