EVERY DAYGoodmorning!
Hoppas att alla får en fin start på en ny underbar vecka! Jag och William fick stanna hemma idag då vi nyser och snorar om vart annat. Antar att det är väderväxlingarna som spökar!

I helgen har jag inte haft några små älsklingar hemma så helgen har spenderats mycket lugn med god mat och mys! Igår var vi en sväng på Kungsmässan och vidare till IKEA. Handlade 2 supersöta blusar, en tuff t-shirt och fotbollsstrumpor till William och massa godbitar från Body Shop! På IKEA blev det inte alls så roliga saker utan mest förvaringsboxar till barnens rum så man blir av med alla småprylar på golvet = nöjd mamma! Ska försöka ladda upp lite bilder så ni kan få titta :)

Nu väntar en lyxfrukost med världens finaste W

Ballerina ShepardMin fina pojke ska börja i fotbollsskola nu i veckan och då behöver man också ett par nya fotbollsskor, så idag efter dagis åkte vi raka vägen till skoaffären och valde ut ett par tuffa NIKE skor till lillgrabben. Samtidigt passade jag på att utnyttja mitt presentkort som jag fick av jobbet i julklapp och det blev ett par sköna och extremt söta fårskinns ballerina skor! Jag som jämt fryser och inte minst om fötterna tyckte att detta var en perfekt gåva till mig själv! Så nu är vi två nöjda skoägare här hemma :)

KRIG, KALAS & PUSSARHej! Jag är världens sämta just nu - jag vet! Men som alltid så händer det sjukt mycket just nu så jag hinner liksom inte med att sitta så mycket vid datorn. Sitter och äter korvstroganoff med ris ur en matlåda jag hittade i frysen. Har haft barnkalas för William. 12 söta barn som har härjat runt här i 2 timmar - underbart! Ser ut som kriget här nu så egentligen ska jag städa men orkar inte.

Tänkte att jag bifogar en ganska nytagen bild på mig för att ni inte ska glömma vem jag är, hur jag ser ut osv! För jag vill ju såklart att ni ska stanna kvar hos mig! Som sagt är jag ju nu färdig USK och söker lite jobb då och då, annars kämpar jag för glatta livet med Matte B (JA, jag vet, har inte klarat den än) och läser lite andra strökurser för att ha någonting att göra. Historia A och Miljökunskap...då fattar ni vilket liv jag har va? Haha.

Har också numera en 6 åring - det ni! Världens underbaraste också. Det är jättespännande och han är det bästa jag vet. Molly är också det bästa jag vet såklart. Nu ska jag slänga mig på soffan och vila en stund innan jag tar tag i kriget här hemma. Ska försöka uppdatera snart igen. Har ju köpt mig en Belstaff jacka som jag förstår om ni vill se kanske? :)

PUSS!!

INFLYTTNINGSFEST

Igår hade Jessica en liten inflyttningsfest i sin nya lya!


WILLIAM 060106

Idag för 6 år sedan kl 09.16 kom världens finaste kille till världen!

GRATTIS ÄLSKADE WILLIAM på din 6 års dag! Älskar dig <3 /puss från mamma


MARC BY MARC JACOBS

Jag har seriöst världens bästa familj! Den här underbara parfymen som jag gått och luktat på i butikerna hur länge som helst blev min i julas då jag var färdig USK!

Tack mamma, pappa, bror, mormor & morfar! Ni är verkligen bäst! <3


LOVE SALEÄlskar att fynda på rean. Visst är denna tunikan helt underbart söt?


KÄRLEK


RSS 2.0