SWEET ELEPHANT

Fick en söt liten nyckelring igår:)


CALIPPO SHOTS

Varit i skolan typ hela dagen och skrivit arbete och fikat med Jessica! Vi köpte glass och äntligen är Calippo Shots tillbaka:)


POWERWALKA

Eftersom min bil inte riktigt vill samarbeta med mig så drog jag på mig träningskläderna när jag gick upp i morse. Pappa körde mig till skolan och när jag var färdig där så powerwalkade jag hem - gottgott!

Har jag förresten sagt hur äckligt jävla trött jag är på skolan?


HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA


LÅNG-LÖRDAG

Idag har varit en lång dag som har innehållit massor med saker. Massa bra saker! Har varit på lite utflykt, handlat, städat och nu har vi precis tittat på Breaking Dawn part 1, så jävla bra film alltså - se den om du inte redan gjort det! Fick förresten hem nya TINTIN filmen i brevlådan igår. William ska nämligen få en liten överraskning på fredag till vårt fredagsmys - han kommer bli så lycklig! :)

 


SOLIGA ONSDAG

Idag vaknade jag upp och kände hur solens strålar sken in genom fönstret - underbart! Skolan är avklarad och nu avnjuter jag en god räkpasta som jag slängde ihop för en stund sen! Efter lunchen ska jag ta en promenad innan jag sätter igång med dagens plugg!


KUSMI TEA

Har precis ätit en god frukost med en kopp tea till. Som ni vet gillar jag tea och provar gärna nya smaker. När jag hittade detta violteat kunde jag inte låta bli att slå till - och det ångrar jag inte! Smakar verkligen viol och är underbart gott!


TIMBUKTU - FALLSKÄRM


Timbuktu - Fallskärm ♥


PHILADELPHIAMUFFINS MED HALLON



Bakade dessa utsökta muffinsarna häromdagen och bjöd nära & kära på!
Uppskattat


NYA LÖPARSKOR!



Har varit mycket sugen på att ta upp min träning igen och därför spanar jag runt efter olika träningsskor och fastnade för dessa ursnygga löparskor. Som min mamma sa "det är viktigt att ha ett par snygga skor som man blir glad av" och jag kan inte annat än att hålla med henne! Dessutom tipsade hon mig om en riktigt billig sida så får nog slå till på ett par!


KORNBLÅTT ÄR FLÅTT

Jag älskar verkligen denna kornblå färgen på kläder! Den är så jäkla fräsch - speciellt till en solbränd kropp! :) spanade in denna underbara långklänningen som kanske blir ett objekt i min garderob i vår/sommar!


ÄLSKA FÄRG

I vår kommer jag älska färg på kläder, skor & accessoarer! Det är bara att våga på! Hur snygga är inte dessa färgglada skor!?


SONS OF ANARCHY SÄSONG 4

ÄNTLIGEN finns säsong 4 ute i butikerna!


MY NEW DARLINGS


TJEJMILEN I NEW YORK

Såg denna lockande annons i Sofies Mode häromdagen och när jag var nere hos Lina i helgen pratade vi om det och bestämde att nästa år hänger vi på!


SO FUCKING TRUE


HÄRLIGA FREDAG

jag älskar fredagar! har precis ätit en god frukost med hemmagjorda knäckebröd och gott rabarber/vanilj tea. william är äntligen frisk och är på dagis igen efter en vecka hemma med mig. senare väntar läxor och senare kalas hos min gulliga mormor!


NÄSPIERCING


UNDERBARA VÅR!

Äntligen känns det som om våren är här för att stanna och jag älskar det! Våren har också en massa saker som jag ser fram emot grymt mycket att bjuda på!


JAG HAR SYNDAT

Herregud! Jag har syndat - jag har nämligen ljugit en smula för er här på bloggen! Minns ni när jag sa att min största inspirationskälla var Nicole Richie - där var lögnen! Jag tror närmare bestämt att Lina är en stor inspirations källa för mig. Eller kanske inte inspirationskälla men en del saker som hon köper känner jag att jag skulle passa så jäkla bra i så då köper jag likadant. Men det som är så himla bra med oss är att även om vi har likadana kläder och gillar mycket lika så har vi ändå två olika stilar!

Puss på dig syster <3


MELODIFESTIVALEN

Sitter i Lund med sis och tittar på Mello och vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Vilka hejar man på? Tror jag hejar på Dead By April bara för att dom är snygga. Miskovsky är också bra! Vad tycker ni?


GOING TO LUND

Sitter på tåget påväg ner till Lund och min älskade syster Lina! Ska bli riktigt mysigt att spendera helgen hos henne!


LOVE TULIPS

Jag älskar verkligen tulpaner, det kan piffa upp vilket hem som helst och jag tycker dom gör sig riktigt fina i mitt vardagsrum!


VÅR INSPIRATION

Köpte Sofismode häromdagen när jag var på ICA och handlade. Slog upp detta reportaget och blev helt förälskad i dessa underbara pastellfärgerna som finns på kläderna i vår, ska leta efter något fint på min resa till Lund i helgen :)


THAILAND







åååå, jag vill tillbaka hit till Thailand!

SMASKEBOA



Go Tisdag! Vädret verkar bli underbart gott idag och jag är hemma och ska plugga hela dagen. Kanske går ut och sätter mig om det blir varmt nog. Men först av allt ska jag åka till ICA och köpa plugg-godis!!

SKA VI GÖRA NÅGOT ÄCKLIGT, BABY?


Ansiktet - Äckligt


RSS 2.0