LILLEBROR = STORBROR?

I veckan var det dags för min älskade lillebror att gå på bal...! Han var så fin och gud va stor han har blivit, tiden går så himla fort! Älskar honom så!


UNDERBARA HELG <3

Jag har haft en helt underbar helg i Varberg med hela min familj <3


VILL HA - MÅSTE HA


LOVE LOVE

Mina barn är mitt allt, älskar dom överallt annat <3


LIGE SUCK PART TWO

Inte direkt min turvecka denna veckan :(


LIFE SUCK

Behöver lite fucking glädje i mitt liv nu! Är trött på allt - fy fan! Om ändå mina barn vore här....


PEACE AND LOVE

Nytt linne från ny tuff butik i Varberg! Älskar det eftersom det är både snyggt och praktiskt, kan användas till både leggins, jeans och till shorts!


ADIDAS TRÄNINGSKLÄDERNu till våren/sommaren skulle det vara väldigt kul att uppgradera träningsgarderoben. Detta snygga linnet hade varit snyggt att bära ute på löpningsrundorna!


FLADENBÅTARNA

I Lördags var det premiäröppning på Fladenbåtarna/Rolands Café och därmed också provsmakning av de nya glass-sorterna från SIA. Ananasen var absolut den godaste! Absolut äckligast var ost glassen Honung/Chèvre


SOME TOUGHTS

för tillfället kan jag verkligen störa mig på människor som ska lägga sig i och bry sig/bestämma vem andra ska träffa och inte, samt ha massa åsikter om detta! och speciellt när personen/erna själva träffar riktiga skithuvuden! men det skulle jag aldrig hålla på att sucka om inför dom, det är ens eget val vilka människor man vill ha i sitt liv - ingen annans!? så sluta bryyyyy sig så mycket!


MAY IN PICTURES

MARC BY MARC JACOBSJag älskar Marc Jacobs. Tycker det är en fantastisk designer som gör sjukt fina smycken och väskor. Denna fina väskan med svalan på är ju helt underbar! Ska inhandlas i sommar ;)


RSS 2.0