ÄPPLE ÄPPLE ÄPPLE


Har fått massa goda äpplen av min moster. Verkligen jättegoda och det har resulterat i flera goda äppelpajer och fruktstunder. Men nu undrar jag om någon har ett bra recept på äpplemust? Tänkte försöka mig på det :-)

ÖGON ÖGON ÖGON


Idag har vi varit och provat ut nya glasögon åt Coffe!! Vi fastnade för dessa så dom blev det!! 

HALLOWEEN HALLOWEEN HALLOWEEN


Snart är det dags att fira Halloween och då är det ju klart att man måste göra iordning fina pumpor!! Såhär blev vårat resultat :-) 

HELDAG MED MAMMA


Igår hade jag & min mamma en heldag tillsammans bara vi två! Jättemysigt var det och dagen avslutades med en lyxig buffé på Fridas vid havet

MAJA MAJA MAJA
PAUSE PAUSE PAUSE


Jag hade bestämt mig för att bara skriva om glada och positiva saker här i bloggen efter allt ledsamt och sorgligt som jag ändå har lyckats får ur mig i bloggen de första åren jag skrev. Men nu får det vara dags igen för lite sadness. Jag har fått magkatarr! och en sak som är säker; det är inte behagligt någonstans..! Nu ska jag bara ta det lugnt i ett par dagar och tänka på mig själv ett slag. heja heja!

CV CV CV

Just nu sitter jag och knåpar på ett CV som jag vill ska bli perfekt! Det är jättesvårt verkligen och man får hjärnsläpp hela tiden. Jag vill verklige ha det jobbet som jag ska söka, det hade passat mig PERFEKT! Så roligt och även dagtid. Slippa åka ifrån mina barn på helger och kvällar, det kallar jag lyx!

Önska mig Lycka till!

2013-10-10


Idag firar vi 2 år tillsammans! Det firar vi med räksmörgåsar & bubbelvatten! 

Puss på det!

BE A LADY

Just nu är jag väääääldigt trött!!!!

LILLA MARTENLOPPET


Tänk att min stora kille har sprungit Lilla Martenloppet! Så himla duktig <3

RSS 2.0