FÖDELSEDAGAR

I september är det många av mina godingar som fyller år! GRATTIS till er alla <3


FISKETUR MED FALKSKÄR II


IKEA IKEA IKEA

I lördags morse åkte jag och coffe till IKEA och åt frulle för 10 spänn! Gött och billigt! Sedan handlade vi till Williams rum och resultatet blev vi mycket nöjda med :-)

En liten sneakpeak


BLI MIN

 
jag dör lite...

BIC Kids

Jag vill tipsa ALLA föräldrar där ute om ett par superduper bra ritpennor för barn - BIC Kids! Det finns i allt från kritor till tuschpennor. Det som är så bra med dessa pennor är att det går bort i tvätten utan några som helst fläckar, pennorna kan ligga utan kork i upp till en vecka. Färgerna är jättefina och klara och dom är barnvänliga! Min dotter målade till och med på tapeten och det gick bort. (OBS, beroende på vad man har för tapet)
 
Jag kommer aldrig köpa andra pennor till mina barn!
 

SNABBA CASH 2

Snart åker vi in till staden och gottar oss med restaurangbesök och bio! :)


BAKA BAKA BAKA


FÖRÄNDRING

Ibland förändras livet utan att man är riktigt beredd och med på det. Antingen blir det en bra förändring eller en mindre bra. Just nu är jag mitt uppe i en väldigt stor förändring som jag just nu har väldigt blandade känslor för. På lång sikt hoppas jag att denna förändring blir bra så man får hålla ut.


SIMSKOLA AVKLARAD

Såhär stolt och duktig son har jag! Världens finaste kille har tagit 2 märken på simskolan i sommar och fått ett fint diplom <3


VICTORIA SECRET

Fin present av en fin vän, tack Fredrica <3


BÅSTAD BÅSTAD BÅSTAD

Efter simskolan idag tog mamma, jag & barnen bilen till Båstad för lite mys! Mamma hade packat världens godaste picknick korg med massa gott i så vi körde ut till Torekov och fikade vid hamnen. Åkte sedan vidare till Design House Stockholm för lite shopping och påvägen hem svängde vi även förbi SIA fabriksutförsäljning och handlade på oss massa glass :)


REA REA REA

I Varberg svärmar det med REA i butikerna och häromveckan hade WONDER (gamla FACE) 50% i hela butiken med start kl 06.00! Jag hittade 2 Nolita toppar, en kornblå blus & en SVEA ryggsäck till William som behöver en ny till skolstarten i augusti. Sen fyndade jag även skor till barnen, Molly fick ett par nya crocs med Hello Kitty eftersom hon glömde sina på Apelvikens camping för någon vecka sedan, och William fick ett par converse kopior i en snygg grön färg + ett par flipflops med döskallar på! Alla tre paren för 200:- :)


RSS 2.0