What about socks in your shoes.

Vad anser ni om nya trenden med strumpor i skorna?



Jag tycker den är ball!

sockersugen?

Hittade dessa bedårande bodisarna till den sötsugna.



LINDEX ca 70 :-

tröttsamt.

Här har jag fan kämpat med mina 2 barn ensam i snart 1 helt jävla år och det enda jag vill är barnens bästa. Men fan vad jag ska få ta skit från dig alltså. Nu är det fan i mig bra. Vad vill du få ut av det? Barn ska inte ha barn, det är ju en sak som är jävligt säker i detta fallet. Du blandar in min familj i precis allt och beter dig som att jag vore 12 år. Jag kan prata för mig själv och jag är definitivt inte rädd för det.

Det är jag som blev lämnad ensam med en nyfödd bebis
Det är jag som har fått kämpa själv med 2 barn 24 timmar om dygnet
Det är jag som har fått hem ett jävla stämingsbrev i brevlådan av din äckliga advokat
Det är jag som har fått en mängd olika anklagelser från der kastat i ansiktet
Det är jag som har fått jävligt elaka sms från dina människor


Men ändå är det synd om dig.

Hej hopp Bloggen!

Heeeeeej. Jösses vilket tag sen jag bloggade, men ni hänger kvar i hopp om en ny uppdatering...KUL! Nu har vi alltså varit på Mallis 1 vecka och vi hade det helt underbart. Sola, bada, åt god mat osv osv...massa bilder kommer inom kort :)

Just nu sitter jag i härliga Varberg hos min mamma. Åkte hit i Måndags efter att Wille varit på dagis och jag gjort alla mina ärenden jag hade. Igår hade vi en fantastisk dag; Jag vaknade av att mamma och Wille stod i köket och bakade bullar, så gissa vad det blev till frukost!!!



Efter det drog vi på oss utekläder för en dag i storm!! Vi trotsade blåsten och regnet som hängde i luften och tog oss ut på en promenad med barnen. Först gick vi till apelviken och till "piratbåten"...





...sen gick vi till en jättestor myrstack som mormor hade hittat och ville visa William. Blev tyvärr inget kort på detta då jag avskyr myror och höll mig borta. Tyvärr har William nog ärvt det efter mig och mamma var tvungen att bära honom ;P



Sedan blev det hem och baka pizza och sedan promenix ner till sociten och till en annan "piratbåt".









Var hemma igen runt sex - halv sju, nattade barnen och så åkte jag ner och hyrde lite filmer och köpte lite godis som jag och mamma ägnade resten åt kvällen åt. Mycket bra dag!

Idag blir det shopping, and I love it. Puss

Ralph Lauren vs H&M

Kikade in på Ralp Laurens hemsida idag. Har insett att Williams Ralph Lauren kläder nu är för små och ville se om det fanns något i våran smak. Varför jag säger "våran" smak är för att nuförtiden kan man inte klä på William vad som helst, utan han protesterar lagom mycket om han inte känner sig snygg.

När jag satt och klickade runt lite på kläder till barnen hittade jag en jättesöt pikétröja till Molly, men kände igen den...


            
              Ralph Lauren                                                   H&M



Visst är dom jättelika? Det är inte många detaljer som skiljer tröjorna åt. Den största detaljen är priset. Du klickar hem Ralph Lauren tröjan för 299:- + ev frakt avgift och H&M tröjan för 49,50:-+ ev frakt avgift. Vilken skulle du valt?


Give it to me baby.

Jag bara total-älskar denna sötsötsöta bikinin. Ge mig.




Städhjälp eller inte städhjälp?

Idag gick jag upp 9.30 och satte genast igång och började storstäda min lägenhet..tvätta, damma, dammsög, diskade, skurade golv osv. Riktig storrengöring helt enkelt. Nu är klockan 20.45 och jag ska snart springa ner och hämta den sista tvätten i tvättstugan. Kan ärligt säga att jag är helt fucking slut. Jag kommer hoppa ner i sängen och dra täcket över huvudet direkt när jag är klar med det. Funderar fan på att skaffa städhjälp när jag börjar jobba/plugga igen. Men mina åsikter om städhjälp är delade....vad tycker ni om städhjälp?

Dagens.



Vit spetsklänning - Vero Moda
Trasiga jeans - Topshop

Vampire Weekend.

Kristoffer har den bästa musiksmaken i hela världen. Utan tvekan.
Han har fått mig att börja lyssna på Vampire Weekend och det är jag ganska tacksam för, dom är skitbra. Jag rekomenderar dig att lyssna på deras senaste album Contra. Finns inte en enda dålig låt på den skivan. :)
Här kommer ett smakprov; Diplomat´s Son


Lovely Days.

Lite bilder från gårdagen;


Kvällens outfit; Svart fodralklänning - H&M
                         Strumpebyxor med hjärtan - Kappahl



Jag & Sandra


Sandra & Bettan


Det obligatoriska toalettkortet ;P


Jag rökte pipa för första gången i hela mitt liv.


Nu blir det ett par vita veckor för min del, det är ju en sak som är säker...


sockerbitar.



Jag surfade runt lite på GAPs hemsida och fann dessa söta skapelserna till lilltjejen för en billing peng. Synd att man inte ska en sväng till USA ;)

Jeans Maja.

Dessa svinsnygga jeansen hade jag inte tackat nej till. Kolla bara in detaljerna.
Dom kommer från Missgreta.se och kostar 2300:-




Jag vill verkligen rekomendera Missgreta.se, riktigt bra märken. Spana in och avgör själv.

MAT.

Vilken mat-vecka. Jag har ätit så god mat hela veckan. I tisdags bjöd Sandra mig på lunch hemma hos henne, igår lagade jag pestokyckling och idag blev det tacotallrik på Skrädderiet med Sandra. Gå gärna dit om du vill bli ruinerad. Tacotallrik för 72:- UTAN någon dricka. Helt sanslöst.


Pestokyckling med pasta & tomater


Tacotallriken



Min underbara vän Sandra ♥

Var finns dom?

Jag har letat som en galning efter strumpbyxor med små hjärtan på, var finns dom? Tycker dom är så fruktansvärt söta och skulle mer än gärna införskaffa mig ett par.



Jag har sett dessa från Modegallerian men jag vill ha mindre hjärtan på...
Någon som vet var dom finns?

Polisrazzia från första parkett.

Efter att jag hade nattat barnen igår så skulle jag slå mig ner i soffan när jag ser världens polisdrama från vardagsrumsfönstret. 5 polisbilar, 2 brandbilar och ambulanser. Eftersom jag har en hörnlägenhet så hade dom liksom omringat hela mig. Jag stressade ju upp mig som tusan, här sitter jag själv hemma med mina 2 barn och har världens polisrazzia utanför fönstrena. Jag springer upp till min granne och frågar henne om hon vet något och ringer även min farbror Joakim som är pressfotograf och han berättar hur det ligger till. Senare kommer det ytterliggare en polisbuss samt 2 stycken peketbussar. Dramat pågår till klockan 01.00 på natten och inte förrän alla har åkt därifrån jag jag gå och lägga mig och andas ut. Stackars alla som var inblandade men samtidigt skönt att ingen kom fysiskt till skada.


Dagens outfit.

Så här ser Maja ut idag.



Tunika - Odd Molly
Jeans - Hilfiger Denim


Vi drar till Mallorca.

15 Maj åker vi till Mallorca. Det ska bli underbart att komma iväg och riktigt roligt att åka med sina barn :)

Här är vårat hotell, ser väl inte jättedumt ut va?





Pappa berättade för mig att när vi var där när jag var liten så hoppade jag i den djupa poolen på kvällen när vi skulle iväg och äta. Så pappa fick slänga sig i efter mig med kläder på och allt :) Hoppas inte mina barn får för sig samma sak!

Maja love INDISKA

Jag bara älskar INDISKA. Jag vet inte någon av mina vänner som gillar den butiken, men jag bara älskar den. Det finns alltid så himla mycket söta klänningar med underbart mönster på. Jag hittar nästan alltid någonting jag vill ha där. Allting kanske inte just passar mig men det är ju så fint att bara gå runt och kika på.


Spana till exempel in dessa underbara sommarklänningarna

 

 

Den vita tubtops klänningen med blommor på är to die for enligt mig. Ge mig.
Jag tycker vi borde börja älska INDISKA lite mer...
Vad tycker du?


Mollys stora dag.

3 Maj 2010 var en stor dag för lilla Molly. Det är 11 månader sen hon gjorde sin första operation och nu var det dags för en passageröntgen för att kolla så att allt är som det ska vara inne i hennes lilla lilla mage.

8.45 hade vi tid på kirurgiska dagvårdsavdelningen. Vi åkte ner till röntgen klockan 9.00 och tog första bilden. Molly hade inte ätit sen klockan 21.00 dagen innan så hon var hungrig när hon fick dricka kontrastvätskan. Så ni kan gissa att den slank ner rätt fort. Efter att första bilden var tagen så gick vi ner till labbet och tog ett blodprov i fingret, det var CRP, levervärdet och infektionsprov som skulle kollas. Ja, sedan var det återigen dags för en bild. När klockan var 14.15 var sista bilden tagen och vi fick prata med Mollys läkare, Dr Lars-Göran Friberg. Underbar människa det där. Klockren. Ni som har träffat honom vet vad jag menar.



Allting var bra med Molly, röntgen såg bra ut och blodproverna var också bra. Gissa om vi blev glada :)
På vägen hem ville Molly-stumpan stanna till på Allum och köpa lite nya sommarkläder... hihi



Vit solhatt - H&M
Vit tröja - H&M
Leggins med rosor - Lindex
Vit klänning med rosett - H&M
Rosa leggins - Lindex
Strumpor 2pack - Lindex


Ursch, det var många jobbiga minnen som kom tillbaka idag. Under hela besöket i Göteborg hade jag en stor klump i magen och för en stund kände jag mig förvirrad. Som tur var försvann allting när vi kommit hem igen.


Molly är världens duktigaste
flicka


Molly ska röntgas.

Imorgon är det dags för Mollys passageröntgen. Det är ju nästan 1 år sedan hon opererade sig nu så vi ska in och röntga hennes passage och se så att tarmarna ligger rätt och att maten kan passera bra. Jag har en stor klump i magen och jag mår illa. Det är riktigt jobbigt samtidigt som det är skönt att få veta hur allt ligger till. På bilden är Molly ca 6 timmar gammal och nyopererad. Täcket hon har på sig är egentligen en haklapp....då förstår ni hur liten hon var.


            Molly mitt hjärta 090609 ♥

Bröllop

Nu har jag precis kommit hem från Petra & Kents otroligt fina bröllop.
Dom gifte sig hemma på deras gård och firade sedan med buffé, sång och dans.

Kul att dom gifte sig 1 Maj 2010, deras årsdag kommer alltid vara röd :) 
Visst är hon vacker Petra


                                  Petra & jag :)

RSS 2.0