Frossa i Choklad

Alla ni som känner mig vet att jag älskar choklad. Så gissa om jag blev överlycklig när jag hittade chokladprodukter för kroppen.
Choklad tvål, choklad bodybutter, choklad duschtvål m.m.
Nu ska här shoppas :)


Valborgsmässoafton.

Idag är det ju som alla vet Valborgsmässoafton. Dagen då alla människor dricker alkohol. Smala som tjocka, korta som långa och unga som gamla. Självklart får man ta ansvar för sig själv, men hur är det då med alla våra minderåriga? Min lillebror är 17 år och jag vet att han ska iväg och dricka. Frågan är då om man ska köpa ut till honom så man vet vad han dricker eller om man bestämt ska säga nej. Han kommer ju naturligtvis få tag i alkohol utan min hjälp men då har man ju ingen aning om vad han stoppar i sig. Jag tycker det är svårt att ta ställning i den frågan och jag kommer nog aldrig veta om jag gjorde rätt eller fel igår när han ringde. Hur hade ni gjort?



Jag & min underbara lillebror på Mollys dop


Majas "Att Göra" V. 17

Kom ihåg  Kom ihåg  Kom ihåg  Kom ihåg  Kom ihåg  Kom


Vaccinera William mot Hepatit
Hämta ut barnens pass
Köpa bröllopspresent till Petra & Kent
♥ Beställa influensavacc. till Mistral
♥ Utvecklingsamtal med William
Boka tvätt-tid
♥ Inhandla "mini-apotek" till resan
♥ Beställa SIESTA biljett
Handla mat
Storstäda lägenheten
♥ Plugga Matte B


Tror inte jag kommer klara listan...


Halv 8 hos mig

Godkväll! Nu sover båda mina sötnosar. Molly somnade som en stock klockan 18.00 efter en flaska välling och William kröp upp i min säng och somnade gott precis nu. Skönt att jag fick lite egentid såhär på kvällen.

Idag hämtade jag ut barnens pass hos Polisen, gud så söta dom blev. Känns så konstigt att vi snart åker men det ska bli riktigt roligt! Speciellt för William, det är första gången han ska flyga och han bara älskar ju flygplan :)
Igår var jag och en kompis och köpte en syskonvagn, så nu är allting fixat och klart inför resan.

Dagen bjöd också på lunch med en kompis på Gästhuset , jag älskar deras mat. Sedan har jag nu på kvällen ändrat om lite i mitt vardagsrum. Vet inte om jag blev så nöjd.......får nog fundera på saken några dagar, kan ändå inte göra så mkt åt det just nu för min soffan väger 100 ton så får nog ringa pappa och be om hjälp om jag ska flytta tillbaka den! ;) Haha!

Nu blir det Halv 8 hos mig.
På återseende!

Mollys har köpt sina första skor.

Igår fick Molly sina första skor av mig. Ett par vita små sandaler i märket KAVAT.








En söt liten vår-tjej





Puss

now and then

Människor frågar mig hur jag mår, hur barnen mår osv. Jag blir glad att ni bryr er så mycket om mig, det värmer jättemycket!!! Tänkte skriva hur det har gått för oss det senaste :)

Jag mår jättebra. Jag har bearbetat allt som har varit och kommit över det. Jag har fortfarande mina åsikter om att det han gjorde är så grymt elakt och fegt.

Någon har sagt till mig att jag ska sluta älta och gå vidare men för att jag ska kunna läka så måste jag älta, fundera och prata av mig (speciellt när det händer något sånt här).
Det är lätt för dig att säga som glider runt på ett bananskal.

Hela 2009 var ett ganska absurt år.
För er som inte vet eller har hängt med i min blogg så fick jag barn med en snubbe sommaren 2009. När våran dotter föddes fungerade inte hennes tarmar så vi blev inlagda på Östrasjukhus i 2 månader, inklusive 2 operationer i samband med hennes födelse. Vi fick reda på att hon var sjuk i vecka 18 och sedan dess har jag gått på regelbundna kontroller 2 gånger i veckan fram till förlossningen. Jag mådde psykiskt dålig under hela halvåret, fick inget stöd av min dåvarande pojkvän som prioriterade sin hockey, jobb och resa till andra sidan jorden före mig. 4 dagar efter att vi äntligen hade blivit utskrivna från sjukhuset gjorde han slut och jag fick åka hem till pappa och bo på hans soffa med mina 2 barn. 

Under hela tiden är det jag som har fått skulden till hans illa beteende.
Ett exempel; Min pojkvän var på andra sidan jordklotet och levde livet i 3 veckor när jag gick hemma och kämpade med foglossning, ischias och en 3 åring + alla kontroller i Borås på special MVC. (SJÄLV) En dag åkte jag och mitt ex till MM och handlade mat, han hjälpte mig att bära kassarna (underbara människa) och då hade någon tydligen sett oss där tillsammans och rapporterat detta. Det var inte så populärt?

Inte heller i höstat såg jag skymten av något "ansvar" från hans sida och så har det fortsatt.


Nu kör vi vårat eget race, jag Molly & William.
Vi måste tänka på oss själva - precis som du gjorde.



Mammas lilla tjej 6 timmar gammal, nyopererad 090609


Tack för mig.


Livet är en fest & du är inbjuden

I Lördags hade goaste Kristoffer 24 års party. Det blev riktigt lyckat med grillning, kubb och ölspel med massa goa människor. Efter det åkte vi vidare till hotellet för utgång.


















Nästa helg blir det först djurparken med Koffe och barnen och på lördag blir det bröllop för min vän.
Kan erkänna att jag är lite nervös inför detta eftersom det är jag som ska göra hennes håruppsättning, men det ska nog gå bra, vi har ju övat :)

Örongodis



Ellie Goulding - Guns & Horses

HURRAY för mig.

Hurra Hurra för Maja. Äntligen, och då menar jag äntligen, har jag köpt mig en ny väska. Ni ska veta att jag inte gjort detta på 6 år. Jag har aldrig riktigt hittat någon som jag gillat, då ska jag tillägga att jag inte har letat så överdrivet mycket heller. Eftersom jag har barn så har jag alltid med mig min Emmaljunga skötväska så jag har aldrig riktigt haft behov av det.
Men nu äntligen hittade jag en som jag klickade med!


Jag åkte in till Borås en snabbis och kika på stan, hade sett en fin klänning jag ville ha på Gina Tricot, men hittade den inte i butiken, som tur var fann jag en annan fin klänning på H&M som fick följa med mig hem, och när jag ändå var där passade jag på att köpa med mig ett sånt där litet gulligt lipgloss som ser ut som en cupcake :)


D A G E N S. 



Tunika: Carlings
Kavaj i manchester: 6 år gammal, från garderoben
Sjal: H&M


Nu blir det duschen och sedan vidare på födelsedags partaj! See ya.


H&M KAN

Kikade in på H&M hemsida och blev så sommar inspirerad :)


Läppglans i form av små cupcakes med goda dofter 19:50:-

        Vanilla cupcake                              Raspberry cubcake



Solglasögon i tuff rosa/lila färg 49:50:-




Ursöt klänning i fin turkos färg 299:-



Nagellack i fräscha färger 39:50:-





En söt liten sminkväska 39:50:-



 
Vad säger ni?

DAZZLING V.S HUMANITY

För er som inte vill lägga så jättemycket pengar på armband men som älskar Humanitys fin fina armband. Hittade en liknande produkt från Dazzling som kostar 89:- istället för Humanitys 399:-
Ska dock tilläggas att av de 399 kronor som armbandet kostar går 5% oavkortat till Världsnaturfonden och hela 20% till Röda Korset.


Dazzling



Humanity





Ser du skillnad?

Titta vad jag hittade

Visst är dessa små armbanden jättesöta? Jag hittade dom på Aldora. Dom finns i olika färger och kostar bara 69:- styck. Som hittat.


VILL HA - begär

J A G   Ä R   F Ö R Ä L S K A D 

Jag har hittat världens sötaste lila jeansklänning i tub-tops modell med volanger.
399:- på Gina Tricot. Jag är tvärsäker på att jag skulle vara ur-söt i denna :-)





Joel Kinnaman

Hallelulja


Imorse när jag satt och kikade runt på olika
klädkedjesidor och frossade i snygga sommarkläder
får jag syn på att
Joel Kinnaman
är MQ;s nya modell.
Jäklar så stilig han är.



Fast jag tycker att han gör sig så grymt mycket
bättre som skådespelare än som modell.






Vad tycker ni?



















HISS ELLER DISS ?

Vad tycker ni om baseball jackan?
och vilken av konkurenterna är snyggast?



                  Bikbok                                      Gina Tricot

10:39

Snacka om att man är en trött mamma.
Idag skulle jag koka barnens nappar. Letade upp 18 stycken men lämnade en rosa i Mollys vagn. Sätter på vatten på spisen och lägger i napparna. Efter en stund hör jag från soffan hur det riktigt pyser från köket..fattar inte vad det ljudet kommer ifrån men antar att det är diskmaskinen som nästan är färdig, men efter några minuter så blir jag osäker och går ut för att titta. Då har allt vatten i kastrullen kokat bort och napparna ligger och smälter samman i varandra och det luktar bränd plast i hela köket.

Ja, ni lär ju inte få någon bild på detta lilla missödet. :)

lovely little things

Titta vad jag hittade till min lilla prinsessa.
Ursöta små flick sockar i 6 pack från Trumpette




Kisses

sugar-pie.

Jag har en alldeles underbar familj. Jag är så glad att jag har just min familj. Vilken toppenfamilj helt enkelt!

Nu är jag trött som attan. Min 4 åring är i värsta trots-perioden just nu och det är inte lätt att vara ensamstående mamma till 2 sötnosar. Speciellt inte när den ena är trotsigast i stan :) Fast det är ju lite charmigt ändå! Imorgon ska jag åka fortaste vägen till Hälsokostaffären och köpa något som man blir pigg av så jag orkar med alla våra diskussioner en mamma och en 4åring emellan!



Jag älskar er.


Go for it

Ja, så kom vi ju då till ett ouppklarat kapitel. Långklänningen. Jag är sugen på en men känns som att jag är för kort med mina 168 cm? Kanske bara en dålig ursäkt, men om det ska bli någon alls så får det bli denna tjusiga från Topshop.




Have fun  //  Maja


I mitt huvud ser jag dig överallt

Vad mycket festligheter det har varit i mitt liv det senaste. Partajj, biljard, bowling, födelsedagar etc. Det slutar ju inte heller...Utflykter, 24 April är det födelsedagsfest, 1 Maj bröllop & en utlandsresa på det. Jag älskar det.
Här följer lite bilder från sistone :)


Maskinen live på Park Lane!

Igår spelade Maskinen på Park Lane i Göteborg och självklart var vi där dansade.
Nedan ser ni gårdagens outfit!



Svart skinnjacka från H&M
Vit spetsklänning från Vero Moda
Blommiga legging från Pieces


Hot or Cold?

Ett plagg som är väldigt inne just nu är Bustiern.
Matcha med snygga underkläder och du är rätt.
Dessa godingar hittade jag på topshop:



RSS 2.0