HELG HELG HELG HELG

Idag har jag och mina barn varit på utflykt med min vän Josefin och hennes barn. Vi var borta i 4 timmar och timmarna bestod av grillning, lek, stoj och bus! Underbart! Och vädret var på topp :)

Nu ska vi packa för att imorgon åka iväg och fira Valborg och 1:a Maj ♥

SÅPBUBBLOR
PARTY PARTY PARTY


UNDERBARA UTSIKT

image description

Såhär underbart ser det ut vid mitt jobb! Älskar verkligen havet


LOVE LOVE LOVE

Idag ska jag hämta hem mina pluttisar efter en hel helg hos deras pappor! Ska bli underbart för jag saknar dom så!! <3


DU ÄR MIN FALLSKÄRM & DU HJÄLPTE MIG ATT LANDA

Sitter och fryser i soffan. Det är så kallt i mitt lilla hus, men vågar absolut inte höja värmen för då blir jag väl ruinerad på riktigt. Skriver skolarbeten för fulla muggar. Miljökunskapen är snart färdig - ett ganska intressant och roligt arbete faktiskt - sen har jag biologi, historia och engelska kvar. Fy fan va jag är trött på detta pluggande nu, jag vill ha ett JOBB! Skönt att jag har jobb fram till september iallafall. Och sen har jag lite timmar på Ljuspunkten också så ska väl klara mig. Aldrig mer att jag sätter mig i skolbänken nu. OM det inte är något intressant nästa gång vill säga.

GRATTIS Josse förresten till dina 25 år ♥

NEW YORK I VARDAGSRUMMETJag älskar verkligen New York! Men eftersom min ekonimi inte tillåter mig att åka dit alltför ofta så tänkte jag att jag får ta hem staden till mitt vardagsrum. Denna tavla finns på IKEA och är fantastisk!


PLANTERINGNu har vi äntligen flyttat in i vårat fina parhus och vi trivs så otroligt bra här! Så igår åkte jag till blomsteraffären och handlade med mig lite olika blommor och tillbehör och planterade mina första krukor någonsin :)


PAPPAS CHEVROLETIdag var hela familjen hemma hos mig och fikade lite och efter det åkte vi och tittade på en av pappas nya bilar - nämligen en väldigt gammal Cheva i väldigt fint skick!


PARTY WHIT MY GIRLSPåskafton spenderades med mina fina tjejer hemma hos mig med påskmat och vin sedan vidare iväg till Varberg och Sociten! Var världens längsta kö så ställde mig i VIP kön och det visade sig att jag hade vunnit gratis inträde för 2 personer :) Awesome kväll ♥


DANIEL WELLINGTONHur jävla snygg är inte denna klockan då? Vill ha!


RSS 2.0