THINGS ARE CHANGING


things are changing
. some things for the better and other things for the negative. that is how life is


NOSTALGI



Min mamma hittade sin "Mina Vänner" bok från när hon var liten för ett tag sen och när vi kikade igenom den så såg vi att jag hade skrivit i den! "Jag gillar bäst? Killar, hästar" :)

BEN AND JERRYS



Såhär gott hade jag det i soffan igår. Myste ner mig under filten framför Sveriges Mästerkock med min Strawberry Cheescake :)


VÅRNYTT PÅ JACKFRONTEN

Jag som på senare dagar har blivit lite av en "jackoman" har spanat in denna grymt snygga parkasen! Kostar bara 2399 svenska kronor och kommer från Ralph Lauren Denim


CONVERSE MED PALJETTER



Häromdagen tog jag mig verkligen i kragen och städade ur alla mina garderober. Jag menar på riktigt! Ibland har jag skrivit att jag har rensat min garderob men då har det i själva verket varit två tröjor hit och dit men nu var det verkligen på riktigt. Eller nästan iaf...en del som jag inte har använt på ett par år blev kvar men en hel del åkte ut i kassar som en söt tjej fick överta! Och mitt i all rensning så hittade jag en skolåda som dessa as snygga dojjor låg i med lappar och allt kvar. Hur snygga är inte dom nu till våren liksom?

DAVID BECKHAM



DAMN HE´S HOT! David Beckham för H&M med underkläder. Snygg man + snygga kallingar = Bra val!
Skulle lätt köpa dom om jag vore kille och om jag HADE en kille :)


MASKINEN - PÅ LIV OCH DÖD


Maskinen - På liv och död

Go, ny singel från Maskinen! Love Love Love


TIGER OF SWEDEN



SÄLJES: Skit snygga TIGER OF SWEDEN jeans, aldrig använda, i storlek 26/34
              Ett impulsköp strax innan jul och för snabb med att dra loss lapparna! (förstora)
              NYPRIS 1399:-

SONS OF ANARCHY

Om ni har missat det så har jag blivit sjuk.. - igen! Halsfluss OCH urinvägsinfektion samtidigt blandat med lite feber och en rejäl förkylning. Så jag har bäddat ner mig i sängen med tea, skolböckerna och såklart Sons of Anarchy! Det enda som fattas är chokladen, så hoppas att någon snäll själ kommer till mig med det :)


NICOLE RICHIE



Nästan alla människor får sin inspiration från någon annan människa och min stora inspirationskälla gällande kläder är snygga Nicole Richie. Jag tycker att hon är jättefin och har supergo stil. Var hittar du din inspiration?


MIN LÖRDAG I BILDER









Klockan 11 åkte jag och barnen och tittade på Alftons Åberg på bion i Skene med Josefin och hennes barn. Det var jättemysigt och alldeles lagom för Molly. Jag och William brukar gå på bio och titta på långa barnfilmer så för honom var det inga problem alls. Efter bion hämtade mamma upp oss och så åkte vi och åt semlor hos min mormor och morfar och vidare till Borås med pappa, Per och Veronica för att äta middag på Oliven. Jättegod mat verkligen..jag åt fläskfiléspätt med klyftpotatis och tzatsiki :) Nu är det läggdags för barnen och jag ska till stallet och mocka. Ha en mysig lördagkväll ♥


LILLEBROR 19 ÅR ♥



Den 3 Februari för 19 år sen minns jag att jag vaknade på morgonen av att min mormor satt på sängkanten i mammas och pappas sovrum där jag låg och sov och pratade i telefonen; "har Maja fått en liten lillebror!?"
Jag minns det tillfället så tydligt och det kommer alltid finnas inom mig! Hoppas du har haft en bra födelsedag Pelle. Jag älskar dig ♥

LUNCH PÅ STAN



Idag har varit en "plugga hemma dag" så då passade jag på att besöka min fina fina vän Sandra på lite kaffe och sedan en lunch på stan! Så lyxigt det är att ha lite fri tid att spendera med människor man tycker om!

Nu ska jag hämta barnen på dagis och så kommer mamma. Min bror fyller år idag så vi ska till honom på kalas!
Grattis älskade lillebror ♥ 

CUPCAKE PARTY



Igår var jag, mina barn, Josse och hennes barn hos Jessica och Axel på lite Cupcake party! För att översätta detta så har Axel fyllt år så vi var där på lite kalas och blev bjudna på dessa smarriga cupcakes. Jag kan säga att jag blir så imponerad på människor som gör söta cupcakes. Jag har dock aldrig provat att göra egna! Kanske skulle ta en dag att baka sjukt många cupcakes och fylla frysen med? :)


KÄNSLIGT



Sitter och tittar på Seven Heaven på TVn. Underbart att livet kan vara så perfekt och enkelt som deras liv är. Sitter och speglar mitt eget liv. Under de här 2½ åren som jag varit ensam med barnen har jag hunnit dejta såklart men när det börjar bli seriöst så blir jag rädd och backar undan, även om killen är nästintill perfekt... Varför blir det så? Varför känner jag rädslan? Är det för att jag är rädd att bli lämnad så där känslokallt och brutalt igen...?

 


MOA LIGNELL - WHEN I HELD YA


Moa Lignell - When I held ya


äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen


FULLSPÄCKAD DAG





Idag har jag och min familj verkligen haft fullt upp! Upp med tuppen klockan 06.46 och göra iordning sig för dagis och skola. Kommer ut till bilen som naturligtvis ska krångla (centrallåset hakade upp sig) så vi fick lite snabbt fixa skjuts! Vid 13 tiden åkte jag och Viktor och hämtade barnen på dagis och vidare upp till Öresjön för lite skridsko åkning på sjön. Det var säkert 10 år sen jag åkte skridskor sist och det var riktigt roligt faktiskt. William har blivit jätteduktig sen sist och för lilla gumman gick det sådär-bra :) Tror att hon är något för liten för detta ännu, men snart så! Efter ett par timmar på isen frös vi och åkte hem och fikade med semlor och saft/kaffe och sedan vidare iväg till Williams fotbollsträning i Kinna IF. När vi kom hem därifrån var det bara att slänga in falukorven i ugnen och vispa potatismos för att sedan slänga barnen i sängen där dom somnade direkt! Så här sitter jag nu i min ensamhet med ganska många känslor som spirar i kroppen...vet inte om det är till fördel eller nackdel. Vill egentligen inte prata om det men så är det! Nu ska även jag hoppa ner i sängen!

Natti natti / Maja

LEXINGTON LOVE



Utökar familjen med denna underbara ♥


RSS 2.0