28 07 11


En liten bild som min bror tog på mig

Idag har jag varit ledig och njutit av dagen. Vädret kunde ju varit bättre men så är det ju alltid när man väl är ledig. Nu på kvällen blev det grillning med mamma, bror, Veronica och William - mycket gott! Imorgon ska jag träffa Alexandra, så blir så himla mysigt! Synd att vi inte träffas oftare - får bli ändring på det snarast gumman! Nu ska vi äta efterrätt :)

Kräftkalas


(Foto från Fladenbåtarnas kräftskiva 2010)

Idag har jag jobbat 11-18 med mina godingar! Så trevligt! Efter det åkte jag hem och käkade kräftor med mamma och min bror...gudars så gott det är och vilken LYX att vi har hela frysen full! :) Vi får snart ha kräftskiva igen, fladengänget!

Mina barn var och hälsade på mig på jobbet imorse också, det är guld värt
Nu blir det kvällsmys med Eriksson/Bengtsson gänget :) Puss på det!

köp-stopp?

Jag och Lina har troligtvis fått köp-stopp på senare dar. Allting vi försöker köpa på internet vill liksom inte riktigt gå igenom. Det är inte det att vi inte har pengar på våra konton - för det har vi! Men allting bara krånglar för oss och då menar jag verkligen allting. Först och främst när vi skulle betala våran Londonresa drogs det pengar från mitt konto men dom kom aldrig fram till Linas konto, pengarna var borta i sisådär 4(?) veckor innan dom kom till rätta. Sedan beställde vi ju lite hastigt varsin klänning på nelly.com men efter 1 dag så mailar nelly Lina och säger att det hade uppstått ett fel i lagret (eller något i den stilen) och skickar tillbaka hennes pengar igen. Okej tänkte vi och lägger en beställning från French Connection. Köpet går igenom och vi betalar osv. Men efter bara några dagar så ringer dom från England och säger att köpet inte alls har gått igenom...HALLÅÅÅ!!?!? Va faaan! Vi SKA ha våra kläder därifrån. Och inte nog med det så beställde jag världens gulligaste armband från KyssJohanna som gick sönder när jag tog på mig det första gången....och jag var försiktig.  

Är det meningen att vi ska sluta handla kanske?
(åh herregud, bara inte mina päron läser detta...)

Slumdog Millionaire



Har precis legat i mammas soffa och kollat på Slumdog Millionaire. Fy fasen vilken bra film - varför har jag inte sett den tidigare? Den var verkligen känslofylld, så se den om ni inte har gjort det tidigare!

Annars idag har vi varit på Lekstugan här i Varberg och alla 3 är helt utmattade! + att mitt paket från Nelly.com har kommit :) Köpte bland annat ett läppbalsam som skulle göra läpparna fylligare - och visst det funkar -men det svider och sticker i läpparna som in i tusan. Någon annan som provat det?

Nu blir det dusch och sen MAT!

11-07-20

Igår efter att jag och mina vänner hade jobbat klart så åkte vi hem och duschade och gjorde iordning oss snabbt som tusan och sedan tillbaka ner till hamnen igen. Vi hade tänkt att gå på HOFFMAESTRO men vi hade det så trevligt på båten att vi stannade kvar där hela kvällen...Jag förlorade (!) ngn jävla tävling så var tvungen att halsa 1 flaska vin - så ni kanske förstår hur jag mår idag? Jobbade dessutom 8-14 (15)...fick gå en timma tidigare då det var lugnt - så jäkla behövligt! Nu har jag sovit några timmar och är redo igen! 

Snart ska jag, Lina, Per & Ludvig laga tacos och sedan gå på ströget/bio. Mys! 

Legoland



VET NI? Nu har jag äntligen fått tummen ur och bokat en hel helg på Legoland med mina älsklingar ♥ Det ska bli så himla mysigt att åka iväg och ge dom denna upplevelsen - speciellt för William. Han är verkligen i en "lego-ålder" och älskar allting som har med lego att göra :) Molly kommer nog också att ha roligt såklart! Vi ska bo på Legolands eget hotell som ligger nästan jämte så det blir perfekt!

jobb/träna/sova

Jobbat 11-18.30 idag och kom hem för en stund sedan! Älskar att jobba med Lina & Matilda, vi funkar så jäkla bra ihop och har så roligt :) Hemma var det ingen hemma, jättetyst och jättetråkigt så jag tänkte ge mig ut och springa en timma. Det är så himla härligt när man väl har gett sig ut och i Varberg är det ju lite mysigare än i Kinna om man säger så. Försöker uppdatera min spotify till premium så att jag kan lyssna i mobilen igen...förra gången skapade jag ju ett nytt konto och alla mobbade mig för detta så nu försöker jag mig på att uppdatera min "gamla" om man säger så!


watch this



Hittade dessa supersnygga klockorna när jag satt och kikade runt lite. Hur snygga är dom inte? ..och eftersom dom är gjorda i silikon borde dom vara sjukt bekväma att bära! Det är ju dock ingen klocka man har en längre tidsperiod men för 269:- är den värd pengarna tycker jag! Vilken tycker du är snyggast? :)

rensa/skänka/slänga

Har fått världens ryck och rensat i mina garderober hemma. Kläder som jag inte har använt på sisådär 5 år har äntligen hamnat i sopsäcken. För visst är det så att man ALLTID tänker att "ja men denna tröjan kan jag ju ha när jag tvättar bilen", eller "denna kan jag ju ha i stallet" osv. Men nu var det dags att skänka bort sådant som jag tror kan komma till användning och slänga det som är urtvättat och slitet. 2 överfulla säckar blev det och mycket plats i garderoberna att återigen fylla med nya fina plagg :) Jag kan faktiskt erkänna för er här att jag & Lina hets-shoppade varsin klänning på jobbet idag - vi är mycket nöjda!


Så ut med det gamla och in med det nya!!!

KITCHEN AID



Jag känner för en förändring. Jag VET att jag alltid säger detta men det känns verkligen som att jag står och stampar på samma ställe hela tiden och kommer ingenstans...och det är så trist! Iaf - nu vill jag köpa mig en Kitchen Aid. Jag gillar ju att baka och greja i köket och tycker att denna är så otroligt läcker. Tror nog dock på en svart men alla färgerna är ju så härliga så man vet ju aldrig :)


20 minuter

Om 20 minuter avgörs min framtid. Ett viktigt avgörande står på spel och jag är livrädd.
Jag hoppas så innerligt - snälla säg att det blir som jag önskar! Jag blir så besviken annars...jag vet att det kommer fler tåg men det känns som att det ändå är min tur nu.

HÅKAN H.



Håkan Hellström är i staden och gör den osäker - Grymt!


JOBBA

Idag blir det jobb för hela slanten. Börjar kl 14 och jobbar tills 23 ungefär. Var på stan med mamma en sväng på förmiddagen också. Fyndade en liten söt topp för ynka 49:- på rean och en söt ljusrosa BH. Ska visa er sedan.
Puss

HANDBAG


Den är MIN bara min!


SOMMAR SOMMAR SOMMAR



Sommaren är äntligen här! ..och den njuter jag av i Varberg. Har nämligen flyttat in hos min kära mamma under hela sommaren, hur lyxigt är inte det? :) Har även jobb här nere i ett mysigt glasscafé/Fladenbåtarna. Och när jag inte njuter av sommaren med mina fantastiska barn så är jag ute på äventyr med min soulmate Lina :)


RSS 2.0