YOU MAKE MY DAY!

Adrian Lux, you make my day, ffs.

Ligger i min super-duper sköna säng och ska kolla klart på en kass film alldeles strax. Jag har fan fortfarande feber, hoppas fram på en fot (men nästan) och har koncentrationssvårigheter :O Har inte öppnat Medicin-boken på hela eftermiddagen/kvällen. Har inte orkat liksom, blir så ibland, får ta igen det imorgon.

Imorgon är det Hälsoarbete som ska göras klart, grupparbete, jag är iaf klart med mitt. Sen är det inlämningsuppgift också om Smitta. Herre min skapare, här gåre undan!

Mina inlägg handlar ganska mycket om skolan just nu märker jag. Men det är ju det enda jag hinner med tyyp.
Puss

sov-torka.

Men KUUUL att jag har sovit 2 timmar inatt :O
Jag behövde verkligen sova, men det gick ju fan inte, hade ju ont i foten heeeeeela natten + att jag har sovit I MITTEN av mina 2 troll. Det är ju inte så att dom tar lite plats iaf.

Och inte nog med det, igår när jag skulle betala mina räkningar så funkade ju inte internetbanken så fick vänta tills imorse, men nu kommer inte hyran in förrän imorgon eftersom det är bankgiro. Han kommer ju döda mig.




Såhär glad är jag inte idag. Men Puss dårå.


KILL ME.

Såhär såg jag typ ut idag



Vet inte om jag ska skratta eller gråta - jag bröt min tå idag!
Slog i foten i dörrkarmen och den böjde sig typ åt ett annat håll, blev helt illröd/blå och dubbelt så stor ;o Ringde sjukvårdsupplysningen och dom sa att den med mycket stor sannolikhet var av och att jag skulle åka till vårdcentralen imorgon och tejpa den! Och inte nog med det så har jag haft feber sen igår också. Helt slut i skolan idag och nu ikväll känner jag mig inte direkt bättre men det startar en ny kurs imorgon och känner att jag verkligen måste vara med då.

Och som ni kanske ser så är jag jäkligt trött på min bloggdesign, pillar med en ny men det tar ju sån jävla tid när jag inte har någon tid över till det, så nu är det lite provisoriskt ett tag! :)

Nu ska jag hoppa ner i sängen och plugga Medicin tills jag somnar.

Hoppas att du har haft en bättre dag! :) Puss


new shoes in.

I fredags körde jag och min bror ner till mamma i Varberg. Vi åt räkor med baugetter på kvällen och när Per var på jobbet på lördagen så gick jag och mamma ner till stan och shoppade lite. Kunde inte motstå dessa skor..har provat dom flera gånger under sommaren och nu fanns det bara 1 par kvar i storlek 37 så jag var liksom tvungen ;)






SCORETT 999:-


Pusselbit!

back in black.

Ligger i soffan omvirad av min asgoa filt och min brors asgoa luvtröja (säg inte till honom att jag har den, snodde den från honom häromdagen) och bara slappar framför Fångarna på fortet :) Finns tusentals saker som jag borde göra innan jag somnar - duscha, laga mat och plugga matte B -  men jag orkar fan inte. Tänker ligga kvar här tills jag somnar!

Har varit i skolan hela dagen lång idag. Vi hade "lära känna" lekar och skulle rita en del av ansiktet på alla personer i klassen och till slut då så blev det personen ifråga (fattar ni), haha, det var iaf riktigt roligt :) Imorgon ska vi börja läsa Medicinsk Grund, det ska bli intressant.

Förresten är jag glad. Jag har hittat mina vinterboots nu, så ska bara inhandlas också :)



Bild från SIESTA FESTIVALEN 2010



Puss

wonderbar.



John Mayer - Free Fallin

alkohol, näsblod och the white stripes.

Tisdag tisdag tisdag! Ännu en dag i skolan. En föreläsning och en lektion i Hälsa. Ska skriva en rapport om Hälsa, fick välja fritt och vi valde alkohol. Ska bli intressant om vi tänker rätt.

Nu käkar jag lunch, tacospaj och frukt. Jävlar va nyttig jag har blivit på senare dar då? Har to m. börjat käka Berocca :D kan jag verkligen rekommendera, super duper kalasbra! Dock fick jag näsblod förut, fattar inte varför det bara kommer sådär utan vidare ibland? :O



The White Stripes - Girl, you have no faith in medicine.


Ikväll kommer min darling hit! Det var så längesen vi sågs, så det är bannemig på tiden <3






Puss mina sköna!

fucking monday.

Men HEJ! Idag har vi haft friluftsdag med klassen, vi grillade och gick tipspromenad. Känns lite för stor för det men det var faktiskt ganska kul :P Roligast var när vi vann morötter!

Har ni sett att Rena Rama Rolf ska visas i 4an ikväll och 7 veckor framåt? Haha, värsta gamla goding serien ju! Jag ska minsann inte missa det, ska fixa varma mackor, te och banan, hoppa ner i soffan och mysa!
Joina om du vill!




Puss


Sophia Somajo.



Henok Achido feat Sophia Somajo - Pusher, lyssna även på Sophia Somajo - Somebody New

Lite nytt i garderoben.

I höst satsar jag på varma, goa koftor - i olika modeller och färger - som man kan använda anytime. Stövlarna är från H&M och finns i fler färger. Har inga själv, men dom är riktigt fina.








Perfekta väskan för skolböcker & anteckningsblock. Skitsnygg!








Hoppas ni har haft en bra helg! Puss

solstråle.




Den är så fin. Jag älskar den.

fårskinn.

Det högsta på garderob-önskelistan är för tillfället en skinnjacka med fårskinn i. Riktigt heta. Jag har hittat en svin-snygg från acne. Får se över min ekonomi först. Denna jackan är också från acne och är riktigt schysst. Kostar bara 10 000:- ;)


Va diggar du fårskinn?

chokladpudding.

Kom hösten såhär tidigt? Såfort vi klev in i augusti månad så kom regnet med dunder och brak. Idag är återigen en sån där tråkig regnig dag så jag och Wille bestämde oss för att göra chokladpudding till efterrätt idag. Ibland får man ju lyxa till det lite. Så nu sitter vi här i soffan och bara myser framför tvn till Tom och Jerry med våran goda chokladpudding i knät! Gissa om vi njuter...... :)


kräftskiva.

I Lördags hade den lite yngre generationen på Fladenbåtarna kräftskiva. Det blir den sista festen med "gänget" innan alla åker tillbaka till sitt igen. Det blev en riktigt lyckad fest med massa go mat. 


Tobbe, Andreas, Torbjörn, Johan & Per gör en klassiker!


Jag & Hampus :)


Maaaaaaaaaaaaaaaaaajaa

 
Riktigt god fisksoppa gjord av Torbjörn


Småkillarna Per & Ludvig


Lina & Jag


Fina Johan!

'
Kräftorna - Mums!


Skål !!!

Love // Maja

åh.




behöver jag säga något?

kräftskiva.

Hej. Mycket har hänt sen sist. Jag hinner knappt med datorn alls längre...fast det är bara kul ju. :)
Stumpelumpan har börjat på dagis!! Harregud..fast det går svinbra faktiskt. Än så länge iaf.

Imorgon ska vi på Fladenbåtarna ha kräftskiva, mjoha! Det ska bli festligt. Undrar vad man ska ha på sig bara? Alltid samma svåra fråga.

Nu ska jag upp och ge Mistral-pojken medicin. Han är sjuk :O
Pluss!

varberg.

Sommardagarna börjar ta slut ju, hösten närmar sig och jag ska hoppa ner i skolbänken igen. Det var 5 år sen sist, jag laddar upp med Järntabletter och C-vitamin. Tror det ska gå bra. Jag har haft en toppen sommar i underbara Varberg. Jag och mina barn invaderade mammas lägenhet...fast jag tror hon gillar det!!! :) En sak som vi dock helt har glömt av denna sommaren är ju djurparken, man kan ju inte vara ledig en hel sommar utan att åka till djurparken i Borås. Men än är inte sommaren slut, så vi har några dagar på oss som tur är.



Här har vi badat nakna i sommarnatten många gånger


Här har jag hållt till mest hela sommaren...jobbat i cafét & fiskat :)


Nu kommer min skjuts ner till Varberg så jag måste rusa. See you. XOXO

RSS 2.0