Whitney Port for BIKBOK



Söta, fina, underbara Whitney Port gästdesignar hos BIKBOK. Arbetet är i full gång och kollektionen hittar du i utvalda butiker i Oktober 2011. Håll ögonen öppna :-)


4good





Har ju helt glömt att berätta att jag och 5 andra tjejer var i Göteborg häromdagen och lyssnade på Morgan Alling & Mia Törnblom. Fantastiskt bra föreläsare båda två och man tog till sig deras berättelser in i hjärtat. Med sig hem fick man varsin goodiebag med massa roligt och gott i :-) Jag kan varmt rekomendera detta och speciellt om man har dålig självkänsla! Assa mera och dissa mindre!


Näsblod

Är det någon som har något tips på hur man kan förhindra/unvika näsblod?
Jag får näsblod lite titt som tätt utan egentligen någon anledning. Det behöver inte forsa blod utan för det mesta så rinner det lite fint ner från näsan bara. För det mesta kommer det när jag är förkyld men också på kvällen/morgonen och om jag skulle få en smäll på näsan kommer det utan någon tvekan. Har jag bara en känslig näsa eller va fasen är det frågan om? Vill nu ha lite förslag då som sagt på hur man kan förhindra näsblod i tid och otid!

Puss

FUCK YOU RIGHT BACK



FUCK YOU RIGHT BACK
FUCK YOU RIGHT BACK
FUCK YOU RIGHT BACK
FUCK YOU RIGHT BACK
FUCK YOU RIGHT BACK
FUCK YOU RIGHT BACK
FUCK YOU RIGHT BACK.

Hannah! <3

img_7581 (MMS)

Hannah! <3


Underdog.


My gosh.

Hade sovmorgon till 10 idag - trodde jag. 8.25 fick jag ett sms av en klassmate "Jag vet att det är för sent men vi börjar 8.20 idag" Va faaaaan!! Var ju en viktig dag i skolan idag då vi skulle se en film om Dom 5 härskarteknikerna vilket jag är väldigt intresserad av då jag blivit utsatt för just detta..men filmen var ju totalt kass, inspelad sådär 1980 - behöver jag ens säga mer? När vi väl slutat skolan var jag vrålhungrig och tänkte att jag skulle inhandla något av den nyttigare varianten så jag valde Gästhuset. Typ någon köttbit med klyftpotatis och sås, gött tänkte jag och köpte med det hem. När jag kom hem var det en ren jävla geggamojja. Roligt klart! 78:- rätt åt sydväst. Sen är det någon som har snott min parkeringsplats. Hur kan man göra så mot någon? :)

Nu ska jag se positivt på allting som händer i mitt liv framöver.


25 februari 2011 20.42


Never give up something you can´t go a day whitout thinking about



FCUK

Jag sitter i soffan och fryser, vaknade flera gången under natten pågrund av mitt brandlarm som tydligen har gått sönder och som inte slutar pipa... Det pågår Stylisterna marathon hemma hos mig. Blev ingen skola idag...palla fan inte. Känner mig inte på humör för fem öre. Varför kan ingenting gå som jag vill en endaste jävla gång?
Jag måste verkligen ta tag i mitt liv nu.

Dag 17 - Mitt favoritminne


Studenten 9 Juni 2005 - Min student var en av dom roligaste dagarna i mitt liv


Williams födelsedag 6 Januari 2006 - Mitt första lilla underverk, bästa dagen i mitt liv


Mollys födelsedag 9 Juni 2009 - Mitt andra lilla underverk kom till världen


Maja


Min älskade lilla son har gjort ett porträtt av sin mamma (i magen ligger William & Molly). Ser ni någon likhet? Jag tycker det är fantastiskt jobbat måste jag säga :)

Dag 16 - Mina fobier

Åka hiss
Jag är jätterädd för att åka hiss. Jag skulle absolut aldrig få för mig att hoppa in i en hiss ensam då springer jag hellre i trappor och när jag väl är tvungen att ta hissen så mår jag riktigt illa och väntar det värsta tänkbara. Min son till exempel älskar att åka hiss om det så bara är en våning upp. Då är det bara att bita sig i tungan och se glad ut.

Äta för publik
Jag vet att det är sjukt löjligt men jag tycker det är riktigt jobbigt att äta när någon sitter mitt emot och tittar på mig.

Fötter
Jag tycker inte att fötter är den mysigaste kroppsdelen på människan dock en mycket användbar kroppsdel.

Kissa utan att sätta på kranen
Jag kan knappt inte kissa utan att sätta på kranen och det gäller även när jag är ensam hemma. Jag tror hela grejen uppkom i samband med när jag var liten och gick hos läkaren jätteofta för mina njurar. 

Spindlar & andra småkryp
Jag är jättenördig när det gäller små äckliga kryp. Dom är så fruktansvärt äckliga och borde fan inte finnas. Speciellt spindlar, myror, getingar och fästingar.
 

New music in da box!


Dinnertime


Trying you on


Under min vistelse i härliga Oslo besökte vi en liten festival som man kanske kan kalla det? Där uppträdde bland annat en riktigt bra brud vid namn Anine Stang. Hon finns tyvärr inte på spotify i Sverige så passa på att lyssna här :) Vad tycker ni?

Dagens 110218



Nu sticker jag till Norge och stannar där hela helgen! See ya at Monday!
Puss

Dagens outfit





Kofta Odd Molly
Chinos Maison Scotch
Linne Lager 157

Vad tycker ni?

11 februari 2011





¨

Några bilder från min fredag med världens bästa Kay! Shopping och matlagning och massvis med mys :) (blev inte den gröna tröjan för varken mig eller Kay men lite annat fint fick vi med oss hem)

We are the world


Jag tycker denna videon är så fin!

Dag 15 - Mina drömmar

Drömmar...jag har många! Jag drömmer om ett liv på en liten gård ganska centralt i en stad, fast inte i Marks Kommun. Jag drömmer att jag bor där tillsammans med min stora kärlek och med mina barn, med min häst och kanske hästar till barnen. Vi har en ny Volvo V70 och jag arbetar som barnmorska. Jag drömmer om att alla i min familj ska må bra och leva ett lyckligt liv - för det är dom verkligen värda! När jag är färdig med min utbildning och har ett fast jobb vill jag även ha fadderbarn så att man kan hjälpa andra människor till ett bättre liv. En av mina mindre drömmar är såklart att klara Matte B kursen till sommaren :)

Leif Mannerström



När min pappa blev påkörd för några år sen så hoppade ingen mindre än Leif Mannerström ut ur en bil och hjälpte till vid olycksplatsen. Jag som är förälskad i hans nya program Sveriges Mästerkock tyckte det var ganska coolt.


Brun Brunare Bruno



Jag blir helt rörd av denna underbara låttexten.
Det gör ju inget att Bruno Mars är ganska söt också.

Åh! Ibland blir allt så fel... Jag är en s...

Åh! Ibland blir allt så fel... Jag är en sån person som helst inte pratar om mina bekymmer när dom är "färska". Jag vill inte tynga ner andra med mina problem. Alla människor bär på saker och varför ska jag då komma och lasta någon med mer? Jag håller saker inuti mig - både på gott och ont. Det var nog också en bidragande faktor till att jag började blogga. Då kan vem som helst som VILL veta om mina bekymmer gå in frivilligt och läsa...och så har jag någon/något att berätta allt för. Men samtidigt är det skönt att prata med någon person om problem också så jag tackar Gud för min kloka mamma.


Mistralen


Mistral 1994 - 04 - 16
e: Master u: Ladie Streek


hockeysnygg!!


När jag var liten var jag ganska rädd för hockeymålvakter. Dom såg stora och farliga ut där dom stod i målgården och vaktade. Då trodde jag aldrig att en målvakt faktiskt kunde vara riktigt snygg. Stefan Liv till exempel är ju hur snygg som helst.

Molly ♥


Mammas lilla prinsessa - älskar dig oändligt ♥


which is better?


vilken av dessa två färgerna föredrar du?
(kan du vara snäll och bortse från att hon till höger bär upp brallorna bättre än hon till vänster)


en söt liten necessär


är ute efter en söt liten necessär och hittade dessa två underbara för 549:- men ska vänta med att köpa den innan jag varit i New York :)

Odd Molly


Odd Molly Lovely knit cardigan 1600:-


Happy Birthday Per ♥

Har ju glömt att visa er bilder från min lillebrors 18 års dag så här kommer några :*)


























all we ever do i say goodbye

så slutade den vänskapen efter 12 år. det gör så ont i hjärtat men det går ju inte. man kan inte vara vänner i hemlighet...i smyg. ingen mår ju bra av det - men mår vi bättre nu? kanske. du var min trygghet - jag visste att du alltid fanns där för mig vad som än hände, jag kunde prata med dig om allt. vi skrattade tillsammans vi grät tillsammans men nu? det finns ju ingenting kvar. jag älskade dig så som jag inte trodde man kunde älska någon och jag trodde vi alltid skulle finnas där för varandra - alltid.

28+

idag har jag köpt nya jeans. dom är skitsnygga. och gissa vilken storlek? 24! herregud, trodde inte det var sant! ;) så nu har jag 28 par. härligt!

Snygga shorts



Shorts för 99:- Finns i 7 olika färger. Svin snygga & svin sommriga  ♥


love


                                you are so beutiful. you are amazing. you rock my world baby.

hjäääälp!

Har pluggat konstant sen igår kväll. Vi har cirka 11 olika saker att göra till skolan och ingen vet riktigt när allt ska vara inlämnat och klart. Alla säger olika så det känns lika bra att göra färdigt allt till skolan börjar igen - v8. Men hur kul? Jag ska erkänna att jag käkar choklad idag igen (fy på mig) men jag ska ha mens vilken dag som helst så då får man äta lite choklad - inte sant? Drygt som attan!

Var ute och sprang 40 minuter nyss också, det behöver jag. Kollade just på min mage och herregud jag får ångest. Ser ju nästan gravid ut. Så säg säg SÄG att magen kan bli lite....hrm...fet? innan mensen? Vore väldigt tacksamt!

Jag måste ta tag i det här med chokladen nu känner jag. Jag måste sluta. Max 10 bitar i månaden, är det lagom? (då menar jag sånna där små bitar) Är det tillåtet? :E

Stackars mig!

jag och pappa kom idag fram till att dom drygaste personerna antingen är apotekare eller bibliotikarier


8 saker som får mig att längta efter en man

jag känner en längtan efter en man när:

♥ bensinen är slut & det är dags att tanka
♥ jag har hittat massa kläder jag vill köpa fast inte har råd med
♥ mina barn vaknar 05.00 en lördag/söndag och vägrar somna om
♥ det är dags att tvätta soffan (den är mega jobbig att tvätta)
♥ jag är sugen på något gott och barnen sover
♥ någonting har gått sönder och jag inte kan laga det
♥ jag ska åka till IKEA och handla (behöver bärhjälp)
♥ det är alla hjärtans dag 14/2


puss
(hoppas ni förstår att jag är ironisk)


satisfaction


Finally! Som jag letat efter något i denna stilen. Enkel t-shirt i någon snygg färg att matcha till ett par leggins, strumpbyxa eller jeans. Hoppas bara den är lika snygg i verkligheten som den är på fotot. Någon som vet? Härligt när priset ligger på 129:- (då kan man ju tom unna sig 2) :)

puss


Dag 14 - 10 saker du inte visste om mig

Gör mitt bästa för att skriva ner 10 saker som ni troligtvis inte visste om mig;

1. Jag blir på riktigt dåligt humör när jag inte har ätit på länge
2. Får näsblod ganska ofta helt utan anledning
3. Jag gillar inte fötter
4. Tycker att Volvo V70 är den snyggaste bilen
5. Har jävligt svårt för att lita på människor
6. Har besökt cirkus 15 länder
7. Äger 27 par jeans
8. Älskar stekt torsk med potatismos, lingon och citron
9. Mår fruktansvärt bra när jag lyssnar på musik
10. Har en liten dröm om att bli polis


PUST! Shit va svårt det var alltså. Tog mig 1½ timma att skriva denna lilla listan :-)
Hoppas ni inte visste allt det dära nu!

Must must must

IDAG MÅSTE JAG:

åka och handla...MAT!
- hur kul? :(
rensa garderoberna - ne, jag erkänner; jag har inte gjort det än och nu är dom överfulla på riktigt.
putsa fönster - har inte gjort det någon gång sen jag flyttade in, sisådär 1½ år sen nu
posta williams nappar - lovade honom för exakt 1 månad sen att vi skulle skicka alla hans nappar till tomtebarnen
åka till återvinningsstationen med burkar/flaskor från i fredags - det luktar öl i hela lägenheten :/
åka till biblioteket och leta upp Ro utan åror och läsa den snabbt som attan och skriva en hemtenta på den - bara för att jag är en plugghäst
pussa och krama på mina älsklingsbarn - bara för att jag inte klarar mig utan det



så kul ska jag ha det idag! vad ska ni göra?
puss


trassel trassel trassel


Igår åkte jag, William, Stina och Kevin in till Borås för att se på den nya disneyfilmen Trassel. Innan bion började gick vi till Mc Donalds och köpte Happy Meal. Två överlyckliga killar lämnade donalds och satte fart mot bion. Filmen var faktiskt riktigt bra. På hemvägen tog det inte många minuter innan killarna i baksätet sov. :)


candy shop


Hur shoppingsugen blir man inte när det finns sånna här söta blusar från Gina Tricot?


are you waiting for me at the shore?

Lördag morgon(?) Sitter i pyamas och äter choklad. Jag är verkligen svin trött och har lite ont i huvudet. Jag är för gammal för att dricka alkohol tror jag! Får sluta med detta. Men det var en bra kväll igår. :-) I eftermiddag blir det bio med William, Stina & Kevin i Borås. Ska bli mysigt! Innan bion ska vi gå och äta lite också. William & Kevin har laddat för detta hur länge som helst nu! ♥


I fell in love with a tank top



Jag blev nyss kär - på riktigt. Jag vet att jag brukar säga det, men hur söta är inte dessa topparna? Jag vill ha alla 3. Dom kostar ynka 149 riksdaler på H&M. Är lite inne på det blåa - vad tror ni?


She said she don´t want it anymore



Jag vill ha sommar nu! Underbara små toppar från H&M 249:- Matcha till jeansshorts, leggins, what ever!

Fy fan så förbannad jag BLIR när jag hela tiden får ta 120% ansvar. &%&#¤%&%#&#%&¤
Jag har mina barn 24-7 och när jag ber om minsta lilla hjälp är det så förbannat svårt att hjälpa till? Är det så in i helvetes jävla konstigt att jag vill ha HELA min helg när jag är barnledig? När annars är det tänkt att jag ska rensa mitt huvud och få sova? Jag har 542 olika saker att hålla reda på varje dag och glömmer typ hälften - ber om hjälp men ack så jävla svårt det ska vara att ställa upp? Jag är så jävla irriterad så det finns inte. Så har JAG dåligt samvete för att du fick lämna på dagis. Ge mig styrka! 

Jag kommer aldrig låta någon såra mig som den gången! Ingen kommer någonsin komma mig så nära inpå igen. Det har jag lovat mig själv.

Dag 13 - Den här veckan

Den här veckan har Molly fått 4 tider till olika doktorer och undersökningar. Bland annat till ortopeden + en röntgen i Göteborg på Östra Sjukhuset. Jag har ringt och ändrat alla tider utom en. Så imorgon klockan 09.10 ska vi vara hos läkaren. De andra tiderna fick jag framflyttade 2 veckor - Skönt! Det är ju inte så att man blir lite småstressad typ?

Dag 12 - Det här hade jag på mig idag


Såhär såg jag väl ut idag då om jag ska vara ärlig!

Tunika - Rut m.fler
Sjal - Indiska
Kofta - H&M

Praktik Panik


Såhär ser jag ut på min praktik. Kan man bli en snyggare kock?

cola snören?

Seriöst nu - hur förvarar man sina cola snören utan att dom ska bli lite sådär hårda att dom inte går att fläta och forma hur man vill?

RSS 2.0