Mocca Master & Grekisk sallad



Idag har vi snackat Etik & Livsfrågor hela dagen, nästan så man blir alldeles förvirrad. Så mycket att fundera över och tänka på - skildra och jämföra. Arbetet skulle varit inskickat i måndags men det står helt stilla. MÅSTE göra klart det nu nu nu!

Efter skolan åkte jag & Josse till Skrädderiet och lunchade som vanligt! Grekisk sallad fick det blir idag - GOTT! Fick även en ny kaffebryggare av henne, en Mocca Master - lycklig? JAAAA! Tack snälla rara Josse!

KUNGSMÄSSAN



I Fredags åkte jag till min fina vän Josse i Kungsbacka. Vi skulle engagera oss med en uppgift som vi har i en kurs nu men blev mest shopping för oss :) Jag inhandlade en efterlängtat Lexingtonkudde för att utöka min samling i soffan med, ett par asgoa brallor från H&M, smink, strumpor och kläder till de små. Jag ska visa er strax!

En himla fin dag som sagt :)

Fisketur med Fladen.



Världens finaste William och jag bestämde oss för att följa med ut på en fisketur idag! William tycker att det är väldigt spännande nere i hamnen och är mycket avundsjuk på Per - min bror - som jobbar på Falkskär, så jag tyckte att det var hans tur att få följa med ut på havet! Han älskade det! Här ovan ser ni en bild på honom och alla hans makrillar vi fick! ♥

Ta mig tillbaka till Paradiset - New York


en bild jag tog på manhattan i juni 2011

Jag längtar tillbaka till den bästa veckan när vi var i New York! Det var helt fantastiskt där - maten var supergod, drinkarna var ännu godare, shoppingen var bäst och sällskapet var toppen! Jag vill tillbaka och är inte alls peppad för skolarbeten och jobb längre..speciellt inte när vädret är grått och trist!

Take me back to paradise!


Min namnsdag!



Lovisa är mitt andra namn och därmed har jag namnsdag idag!
GRATTIS till mig själv och alla andra med detta vackra namn :-)

100% njutning



Nu har jag inte jobbat på flera dagar och suget efter en av mina trogna glassmaker är stor!
Räknar ner dagarna tills jag får träffa dig igen ♥


Min dröm!



En dag när jag var ute och motionerade med min häst red vi förbi detta vackra underbara torpet. Det är precis ett sånt här litet gulligt torp som jag skulle vilja ha med en liten ladugård bredvid så jag kan ha mina hästar i..och så ska det ligga ganska centralt med ändå ganska enskilt :)

Allting kommer bli bra


Den svenska björnstammen - Allting kommer bli bra


SKOLA

Precis lämnat skruttarna på dagis - nu har allvaret och vardagen börjat igen! Känns både sorgligt och roligt på samma gång. Mår fortfarande inte helt okej så får kurera mig lite innan jag ska till skolan.

Jobbar



Just nu är jag på jobbet! Skopar glass, brygger kaffe eller bakar kanske goda våfflor? Tidsinställt inlägg alltså. Men kom gärna ner och fika hos mig - då blir jag så glad :)

Det blev en pojke



Fick precis ett sms av min underbara vän Alexandra att hon precis fött en liten pojke!
GRATTIS GUMMAN! Är så glad för din skull ♥


IKEA



Idag har jag och kidzen spenderat dagen i Göteborg och på IKEA. Vi gick och väntade hela förmiddagen på att det skulle sluta ösregna så vi kunde ge oss ut i skogen och plocka svamp men det bara öste ner så vi bestämde oss för att göra en liten utflykt. Att det blev IKEA berodde på att vi har haft så fruktansvärt ont om förvaringslådor så allt har liksom legat hullerombuller i lådorna här hemma. Men nu är det alltså slut på denna oreda ;)

Ikväll har vi lagat hemmagjorda knäckebröd som vi fått recept på av Lina - jättegoda & nyttiga! Nu blir det att packa inför Varberg i helgen eftersom det blir jobb för mig både Lördag och söndag!

Frappuccino


Här ovan ser ni det som jag har levt på i sommar - nämligen världens godaste "Majas Specialare", med ett annat ord Frappuccino. Ta en kula gammaldags vaniljglass i ett stort glas och sedan fyller du upp med en kaffelatte och vips så har du världens godaste kaffedrink!

Lillebror har tatuerat sig!

Min älsklade lillebror har blivit så stor. Igår gjorde han sin första tatuering :)
En gammaldags kompass blev det på underarmen - och visst blev den fin? ♥

BILAR 2





Idag var jag ledig från jobbet så då tog jag med mig min älskade W på bio och tittade på Bilar 2. Vi blev helt sålda på första filmen så vi var ju inte annat tvugna att se 2an också - och den var så bra som vi hade förväntat oss! :) Såhär nöjd är älsklingen!

Maja ♥ Makrill



Har ju helt glömt av att berätta att jag var med ute på en fisketur häromdagen. Jobbade först 8-15 och sen hade jag inget annat för mig så jag hängde med ut. Min bror jobbade och då är det extra kul :) Tänkte att jag faktiskt måste följa med minst 1 gång denna säsongen - annars är det ju katastrof!...och tror ni inte att jag blev superglad när jag drog upp denna makrillen? :)


30 års kalajs







Igår fyllde min jobbarkompis Andreas 30 år och det kunde vi ju inte låta bli att fira! Det blev en liten utgång till Socitén på lördagkvällen och firade! Bjuder på några fina kort från kvällen! Stort Grattis till dig Andreas!

Twilight Saga Breaking Dawn

18 November 2011 kommer Twilight Saga Breaking Dawn ut - och jag längtar! Haha, brukar inte vara en sån filmnörd men jag ser verkligen fram emot att se denna filmen. Har under en liten 3 veckors period sett alla 3 filmerna och tyckte att dom var jättebra!

GUCCI GUCCI



Kreayshawn - Gucci Gucci


Frosen Strawberry Daiquiri



Fasiken så snabbt sommaren har gått! Helt galet fort...så det gäller att ta vara på varenda liten ledig stund fram tills studierna börjar igen. Så igår när min bror jobbade gick jag och Veronica ner till stan och beställde varsinn Frosen strawberry daiquiri - jäklar så goda dom är!  


SHOPPING SHOPPING



Här är några skönheter som har flyttat in i min garderob under sommaren! Tyvärr är ju min systemkamera fortfarande sönder så det blir inga bra bilder. Kavajen är från VILA och kostade 230 spänn på rea och klänningen är från nelly.com och kostade 349:- Älskar dom båda såå mycket ;)

Fladenbåtarna



Imorgon hade jag och Lina planerat in att vi skulle med ut på en Fladentur 7-15 men turen blev tyvärr inställd så vi får satsa på en annan dag! Så tråkigt, vi som hade siktat in oss på detta! Men men det går andra turer. Och för er som aldrig har varit ute med våran fiskebåt - prova! Kul som fasen :)

Ibland är livet ingen dans på rosor...



Det är så ledsamt när människor i ens liv tror sig veta en massa saker om en som jag inte ens visste själv...och inte nog med det ska sprida massa skit vidare till andra. Människor som gör så är inte mycket värda för mig. Jag förstår inte vad man får ut av att hitta på, ljuga och överdriva så? Säg mig!


Legoland







I helgen åkte vi som sagt till Legoland och myste! Hur underbart som helst att komma iväg med barnen och som jag trodde - William älskade det! Det såg ut precis som när jag var liten och var där med min mamma och pappa men det var större nu och lite fler attraktioner + att dom hade byggt upp en Star Wars värld i lego...gissa vem som älskade den? Min systemkamera är tyvärr sönder så det blev inte jättemånga kort men här är ett par söta :)

PS: Köp gifflar och du får en barnbiljett till Legoland för barn mellan 3-12 år / Ett insider tips!

Just in this moment!

img_6109 (MMS)

Just in this moment! Ligger på Damernas och njuter av min lediga tid bara för mig själv - underbart! Har jobbat 8-15 idag och jag kan meddela att det var en frihets känsla när jag gick därifrån och bara slängde mig i havet! Det var så sjukt varmt inne på jobbet idag och svettigt som fan!


HELG HELG HELG HELG HELG



I helgen har jag jobbat XX antal timmar men vi har ändå hunnit med att umgås och dricka vin! Oj va det gillas, så himlans trevligt. I Fredags var jag, Johan, Andreas och några till på &Olles och tog några öl och bara pratade och i Lördags var vi hemma hos Lina och drack vin på hennes altan och sedan gick vi vidare ner på stan. Älskar sommarkvällarna som har varit nu det sista, helt underbara ju :)

Idag har jag och Lina varit på Damernas här i Varberg..vi tog med oss frukost och har solat och badat hela förmiddagen, fram tills en budkille ringde och meddelade att han stod utanför mitt hus med våran klädbeställning från England - då fick vi bråttom hem :)

Idag är det redan 1 Augusti - var har sommaren tagit vägen?
Jag & Lina som håller på att checka våran Sommarlista, vi får nog snabba oss lite med den!


Underbara under



Även fast jag och Lina just nu har köptstopp så kunde jag inte undvika att köpa två stycken sådana här söta bh-toppar ovan. Dom är verkligen jättesöta på! En vit och en svart blev det - och vilket bra pris sedan, bara 99:- Verkligen jättegulligt att ha under små söta tröjor :)

RSS 2.0