Latte & Bio


Idag har jag träffat Fredrica. Vi gick till café Viskan och tog en latte och satt och prata om allt och alla precis som vi alltid brukar göra. Sedan vidare till bion. Vi såg Love & other drugs. En riktig tjejfilm. Ganska söt film faktiskt!


Your song

Fy fan va störande att det inte fungerar när jag vill lägga upp en video från youtube här. Så ni får helt enkelt söka på Ellie Goulding - Your song. Den är så jävla vacker och jag mår så jävla bra när jag lyssnar på den - och Ellie är en fantastisk sångerska. Lyssna bara på hennes album Lights. Alla låtar på den plattan är fantastiska.

Green Gate





Idag har jag köpt fler muggar till min Green Gate samling. Man blir så glad av dessa underbara mönster och blir väldigt sugen på kaffe :-) Vilken tycker du är finast?


Laptopbag



Älskar dataväskan ovan. Hur söt är den inte? 649:-


Till minne av dig!


Den här dagen har varit en fin och minnesvärd dag. Eira Syrén begravdes idag. Hela begravningscermonin var jättefin och allting gick jättebra. William var jätteduktig han satt så snällt jämte Koffe under hela begravningen. Eira låg i en vit kista med massor med rosor på i olika färger. Helt underbara blommor. På minneskortet stod hennes namn - Eira Syrén och en bild på fina syréner. Jag är glad att mamma och pappa var med för jag var så ledsen och när vi skulle ta avsked av Eira brast det. Skönt att pappa stod jämte mig och kramade om mig då.

Vi kommer alltid att minnas dig Eira - Vila i frid med din Roger nu!


En tripp till Ullared

Just nu är jag ute på praktik. Jag gör min praktik på ett ställe som heter Ljuspunkten. Ljuspunkten är en verksamhet för människor med psykiska funktionsnedsättningar. Människorna där driver en matsal och lagar mat åt gäster 3 dagar i veckan. Idag var gänget på utflykt och resan gick till Ullared.


Solsidan säsong 1


4 Pocketböcker


En ganska gullig kakburk - att förvara godsaker till kaffet i inuti skafferiet

Köpte även lite saker till mina älsklingar och en del "standardsaker" som tex tvättmedel, sköljmedel, tandborstar å sånt. Nu blir det inte Ullared förrän 2012 igen :-)


Oslo

I fredags tog jag bussen till Oslo och hälsade på en viss person. Spännande då jag aldrig varit i Norge förut. Jag hade en supermysig helg med matlagning på fredagkvällen och lite vin. På lördagen gick vi runt i hela(?) Olso och kikade och drack öl på ett ölbryggeri. 2 öl fick jag i mig och efter det var jag helt mätt :) När vi kom hem kollade vi ju självklart på handbollsmatchen - vilken var grym! Sen åt vi på en restaurang och sedan vidare till en sportbar där vi skulle spela biljard. På söndagen gav vi oss upp förbi Holmenkollen och skulle åka längskidor. Första gången för min del - vilket jag tyckte att jag hade förklarat mycket väl men tydligen hade det passerat förbi grabbarnas öron eftersom vi mjukstartade i världens värsta backar! Vi var ute hela dagen och när vi väl kom hem käkade vi sushi och jag fick lära mig hur man egentligen äter sojan och wasabin! :) En jättebra helg i Norge alltså - och för er som inte tror mig ang. skidorna hoppas jag på bildbevis så småningom!


Puss

Flashback



Häromdagen var jag och Molly på sjukhuset för ett återbesök. Varje gång jag ser sjukhuset mår jag illa inombords. Såfort jag går in i entrén ilar alla minnen från 2009 förbi i världens fart. Alla jobbiga minnen. Ni vet ju hur känslig man blir när man fött barn? Ni vet ju hur mycket man behöver någon nära nästan 24 timmar om dygnet? Direkt efter att Molly kom ut ur min kropp tog dom henne och försvann bort till barnklinikerna med henne - till operation. Jag fick titta på henne och röra hennes hand genom kuvösen hon låg i innan dom gick. Hon var så liten och hade ett stort bandage runt magen. Hon såg ut som en liten docka. Efter 6 timmar fick jag se min älskade dotter igen men jag fick inte ha henne i mina armar. Hon låg ju där i sin kuvös - nyopererad - och med respirator, CVK, ryggmärgsbedövning och nålar i armarna. Som täcke hade hon en haklapp i tyg. Jag fick åka i sängen fram och tillbaka mellan barnklinikerna och kvinnoklinikerna genom kulverterna. Jag grät i mängder och kunde inte sova på nätterna. Jag visade ingen hur jävla svag jag var utan bet ihop när jag pratade med någon. Jag skämdes så fruktansvärt så jag talade inte om för någon hur betydelselös jag kände mig. Den enda personen jag visade mig svag inför var Mollys pappa. Jag behövde honom nära. Jag behövde få borra ner huvudet i hans famn men han fanns ju inte där för mig. Han fanns där för hans jobb. Jag fick ligga där på BB själv i det fula gröna rummet. Jag fick gå ut i matsalen och se alla andra mammor sitta med sina bebisar i plastvagnarna. Innerst inne visste jag att dom också låg på specialförlossningen av en anledning. Men det var väldigt svårt att tänka så just då. Då tänkte jag bara på mig själv och på min situation. Jag mådde så dåligt att jag bröt ihop inför en barnmorska - kanske också i hopp om att Mollys pappa skulle förstå hur dåligt jag mådde och prioritera mig och vårat nyfödda barn istället för fotbollsplanerna. Men så fel jag hade. Det här är inget "jag tycker synd om mig själv" inlägg för jag tycker inte synd om mig själv någonstans! Jag bearbetar bara jobbiga händelser i mitt liv och skriver av mig i min blogg. Ni har ju tjatat om uppdatering och eftersom jag själv har kännt att detta har tyngt mig lite var det också skönt att få bli av med det. Hoppas ni har överseende!


Heja Sverige


Sitter i soffan och tittar på Handbolls VM, Sverige - Danmark, och hittade denna söta klänningen i 2 underbara färger. Den blåa är ju så söt.
Tänk i sommar med bruna ben och ett par fina skor till.


Mitt favorit schampo


Mitt absolut favorit schampo är TRESemmé Moisture rich.
Det förebygger elektriskt hår, luktar fantastiskt gott och håret blir mjukt och sammarbetsvilligt. Kostar 89:-/flaskan - 900 mL


Hjärtliga detaljer





Denna lilla toppen hittade jag när jag var i Kungsbacka förra lördagen.
Jag älskar detaljerna! En riktigt Maja-tröja :-)

My Bad

Jesus! Vilken dålig uppdatering av mig. Ska bli skärpning på detta omedelbart!
Men riktigt kul att se att så många hänger kvar trots min dåliga uppdatering.. :-)

Topp från GT


Denna top är så söt & somrig. Jag vill ha den!


Man kan säga att

Förlåt mig så hemskt mycket - men jag har bloggtorka.
Återkommer imorgon med mina shoppingfynd från Kungsbacka :-)

Fuck off

Idag blir det att rensa alla mina garderober - på riktigt!


Solsidan


 Älskar Solsidan, sååå klockrent!


Teenage crime


Adrian Lux - Teenage Crime


Ceo - Halo


Ceo - Halo


Love it!


Iron Maiden


5 månader & 16 dagar kvar :-)


Intresseklubben antecknar

ÅH jag är så förväntans full. Vi ska läsa en kurs som heter Människan socialt och kulturellt i skolan. Då ska vi bland annat fördjupa oss i "De 5 härskarteknikerna".
Mycket intressant enligt mig eftersom jag själv varit utsatt för en "härskare"

Turn it up a little bit more

Godkväll alla vackra människor!
Idag har varit en sån där onödig jävla dag när man ligger hemma och är sjuk. Vaknade imorse när min väckarlampa tändes med ett bultande huvud. Steg upp från sängen och kände hur det svartnade för ögonen, så jag hoppade tillbaka i sängen igen och där har jag legat fram tills nu - eller om jag ska vara ärlig så har jag legat halva dagen i soffan också. Glott på typ 3 Wallander filmer och druckit saft. Nu är jag helt vrålhungrig så måste iväg och köpa något ätbart. Huvudvärken har lagt sig lite och så även yrseln - men den finns fortfarande där. Fy vilken trist dag. Hoppas verkligen att jag är frisk tills imorgon för då blir det lunch och shopping med en av dom bästa i Kungsbacka. See you! Puss


Dag 11 - Mina syskon


Per Eriksson - Min söta lillebror som fyller 18 år om 1 månad. Han bor hos våran pappa i Kinna och går andra året på elprogrammet på Marks gymnasium. På sommaren jobbar vi tillsammans på Fladenbåtarna i Varberg hos våran mormors syster. Han är "andraman" på båten och trivs mycket bra med det och jag jobbar i cafét. I April har han varit tillsammans med söta Veronica i 3 år och dom är jättefina tillsammans. Min broder brukar mest höra av sig när han 1. behöver något från systembolaget 2. behöver skjuts någonstans (hoppas det blir ändring på det snart) Hoppas att han snart blir "vuxen" och vill börja umgås mer med sin syster :-) Men jag älskar honom!



Sari Eriksson - När jag var typ 14 år berättade min pappa för mig att jag och min bror hade en halvsyster någonstans i Sverige. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta? En syster hade jag ju alltid velat ha - men kanske inte på det här viset? Vi tog upp en viss kontakt via brevväxling och senare till mail och nu till facebook. Det är jätteroligt. Vi har dock aldrig träffat varandra men hoppas att vi snart träffas. Och det går ju knappast ungå att hon är dotter till min pappa - Dom är ju identiskt lika :-)


Three little bags i like!


Jag längtar så himla mycket till sommaren nu va! Det finns ju så otroligt mycket fina kläder och accessoarer! Vilken av dessa 3 underbart söta väskor är din favorit? Jag kan inte riktigt bestämma mig :-)


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag


Jag ljuger om jag säger att jag hade på mig detta idag, men häromdagen hade jag faktiskt detta på mig. Nu har jag redan hoppat i myskläderna och glömde helt av att fota "dagens outfit" så jag bjuder på denna :-)

My little sweeties


Dessa skorna köpte jag innan jul och jag bara älskar dom. Jag tycker dom är riktigt snygga, speciellt till stuprörsjeans. Det är ju verkligen inga vardagsskor för en ensamstående mamma men till speciella tillfällen är dom perfekta! :-)

I searched for love and found your heart


Jag bara älskar dessa ursnygga byxorna. Hur snygga är dom inte? Ge mig med en gång!
Kombinera med va fan som helst och du är vrålsnygg!
BikBok 299:-


H&M Toppar



Så söta små toppar. Tänk till sommaren - nedstoppad i ett par jeansshorts - SNYGGT! Kostar ynka 99:- styck. Jag älskar den marinblåa. Vilken hade du valt?


Dag 09 - Min tro

I grund och botten är jag kristen. Jag är döpt och konfimerad i kyrkan och jag vill även gifta mig i kyrkan tids nog. Mina barn är döpta i kyrkan. Men jag går aldrig på gudstjänster och vi ber inte. Dock tror jag att det finns något mäktigt någonstans som håller koll på alla människor och styr livets öden. Men vad det kan vara har jag ingen aning om. När någon dör tror jag att själen kommer till himmelen och jag tror man återförenas med andra människor som dött. Precis som Williams farmor och farfar - jag tror att dom är lyckliga tillsammans nu igen men att dom ändå vakar över Koffe och alla andra som stod dom nära.

Kram


Lovely


Rihanna - Only girl


Vårkänsla



Åh så mycket jag längtar till våren och alla fina vårkläderna nu. Kika bara på dessa fina plagg från H&Ms vårkollektion. Hur fina är dom inte?

Dag 08 - Ett ögonblick

Härmed vill jag tala om för de personer som kommer fram till mig och ska berätta för mig vilken underbar pappa V är: Prata inte om sådant som du absolut inte vet ett dugg om. Okej?


Barnkalas!

Idag ska William ha barnkalas så nu städas och fixas det för fullt här hemma :-)

Dag 07 - Min bästa vän



Egentligen tänkte jag inte lägga upp några bilder på människor som finns nära mitt hjärta för det är lätt att missa någon värdefull människa en sen fredagkväll som denna.
 Men jag är otroligt glad för alla mina vänner jag har - oavsett om vi ses varje dag eller en gång om året. ♥


Max Factor 2000 Calorie


Jag måste rekommendera denna mascaran. Jag har använt den i 1 år nu och jag är så himla nöjd. Fransarna blir långa, fylliga och intensiva och dom står emot vatten/tårar riktigt bra för att inte vara en vattenfast mascara. Priset ligger runt 109:-


Blus


Nytt i garderoben. Jättesöt blus från Gina Tricot för 249 kronor.


Dag 06 - Min dag

Så fiffigt att dag 06 handlade om min dag. egentligen är ju denna dag inte min utan min son williams dag. för exakt 5 år sedan föddes han och idag är det hans 5 års dag :-)
så jag bestämde mig för att visa våran dag i bilder.

















Love / Maja

5 januari 2011

jag har försökt lägga william tidigt ikväll eftersom det är hans stora dag imorgon - han fyller nämligen 5 år :-) jag måste städa lite, tvätta klart och slå in alla hans presenter! han kan inte somna, jag hör hur han ligger och leker inne i sängen. men jag var likadan när jag var liten, jag hade jättesvårt för att somna kvällen innan jag fyllde år. jag låg alltid och lyssnade på mamma när hon grejade på nedervåningen. det är svårt att tänka sig att det redan har gått 5 år sedan min lilleplutt föddes.
jag minns den dagen som om den vore igår! :-)

                           

nu ropar han efter mig så bäst att jag går och myser med honom tills han somnar!
Love

Dag 05 - Vad är kärlek?

alla människor definerar kärlek på olika vis. kärlek är för mig en stark känsla av lycka, glädje och välbefinnande när jag är med personer jag älskar. det finns olika sorters kärlek och man älskar personer på olika sätt. men det menar jag att jag älskar ju mina barn på ett speciellt sätt och överallt annat såklart medan jag älskar mina vänner på ett annat sätt. jag har en enorm kärlek till mina barn, till min familj. om man har ett förhållande så har man en speciell kärlek till denna.

massa kärlek.


Dag 04 - Det här åt jag idag

idag har jag, pappa och william varit på IKEA och shoppat lite och passade samtidigt på att luncha där. vi tycker att IKEA har väldigt god mat i sin restaurang och så billigt - ynka 39:- för 1 rätt. så idag valde vi marinerad kycklingfilé, pommes och bearneisås. så gott!

Dag 03 - Mina föräldrar

Åå mina föräldrar! Dom bästa i världen..
Tyvärr gick en av mina närmaste vänners mamma bort idag så jag känner att detta inlägget får vänta en dag eller två och sänder istället världens varmaste kramar till dig, hjärtat.


Du vet att jag alltid finns här för dig ♥

nytt år - nya löften.


2011 - nytt år & nya möjligheter och också nya löften. i ärlighetens namn är jag inte så jättebra på att hålla nyårslöften (dock väldigt bra på att hålla andra slags löften) men nu försöker vi igen. någongång måste ju vara den första? :-)

har du några nyårslöften?

Happy New Year

"Nyårsface"


Sockertoppar!



Give me, give me, give me a man after midnight.....fast ne. Detta ska jag spara till själv :-)

Dag 02 - Min första kärlek

Min första kärlek alltså. Shit vilka svåra frågor det är, jag trodde inte det skulle vara såhär svårt - men vi kör! Egentligen är min första kärlek en kille som heter Eric. Vi var ihop hela lågstadiet om jag minns rätt. Han bjöd hem mig till honom för att titta på Disneyklubben och äta godis minns jag. Så sött!

När jag började 7an blev jag kär i en kille som heter Kristoffer Syrén. Han gick inte i min klass och anledningen till denna förälskelse vet jag faktiskt inte riktigt, haha. Jag försökte allt men han totaldissade mig i 3 år och jag blev ihop med en annan kille. När jag gjorde slut med denna "andra killen" hade Kristoffer precis gjort slut med sin tjej också och skrev till mig på msn att jag skulle komma på hans fest samma kväll. Sen den kvällen var det vi! Vi var tillsammans i 5 år och fick en liten William tillsammans. Vi är tyvärr inte ihop längre och vi har glidit mer och mer ifrån varandra vilket är riktigt tråkigt enligt min mening.

Han kommer nog alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.


Jag och Kristoffer 2004


Dag 01 - Om mig

Då var det alltså dags att berätta vem jag är - lite mer ingående antar jag. Mitt namn är Maja Lovisa Eriksson och jag fyllde 24 år i september. Men gudars så svårt detta var då, vad ska man säga, vill helst inte bli för personlig? Som person är jag väldigt glad, envis och nyfiken och provar gärna på nya äventyr i livet. Jag älskar att resa, shoppa, lyssna på musik och allt annat som en 24 åring älskar.

En av mina sämsta vanor är att om jag inte får mat när jag är hungrig blir jag tjurig som fasen och tjurigheten går inte över förrän jag ätit. Haha.

Jag äger den finaste hästen i världen och har haft honom i 13 år - Mistral heter han.

Just nu så pluggar jag, min dröm är att bli barnmorska men har fått upp ögonen för polisyrket så vi får se vart jag landar...

När jag var 19 år gammal blev jag gravid och beslöt mig för att behålla barnet - så den 6 Januari 2006 kom den finaste lilla killen till världen. Han fick namnet William. Den 9 Juni 2009 kom Williams lillasyster till världen och fick namnet Molly. Älskar dom så fruktansvärt mycket!!! ...och spana in deras personnummer: 060106 & 090609...snyggt jobbat av mig va? ;-)

Ja, det finns ju en miljon mer saker att berätta men nu får det vara bra för den här gången! Hoppas ni blev lite klokare på vem jag är!!! :-)

RSS 2.0